Wka

Hur vet man att hon bara inte är intresserad av dig

Det finns hundratals tips för hur man kan se om en tjej gillar dig, men vad händer om du vill veta om de inte gillar dig?

Steg

Hur vet man att hon bara inte är intresserad av dig. Förstå att när en tjej gillar en kille, hon är generellt mycket observant på honom.
Hur vet man att hon bara inte är intresserad av dig. Förstå att när en tjej gillar en kille, hon är generellt mycket observant på honom.
 1. 1
  Förstå att när en tjej gillar en kille, hon är generellt mycket observant på honom. Om du inte fånga henne blick på dig, eller betalar du någon uppmärksamhet alls, det finns en chans att hon inte gillar dig. Men, också, kom ihåg: En flicka kan titta på dig, analysera hela din utseende, och ske med den tid du någonsin får chansen att märka henne.
 2. 2
  Vet att tjejer generellt ihåg de mest obetydliga sak killarna säger. Oavsett om de är skämt, eller slumpmässig information som avslöjar deras personlighet, KOMMER tjejer som är intresserade kommer ihåg det. Om hon inte vill minnas vad du har sagt tidigare, eller inte nämner någonting om att hon vet du är intresserad av, då hon kanske inte gillar dig.
 3. 3
  Inse att en hel del av de gånger, tjejerna kommer ihåg vissa ställen (och vid vilken tidpunkt) att du besöker en plats (skolscheman och vilken sal du är i) och förbi dig. Om du bara ser henne av en slump, eller om hon har samma klass som du, men hon har aldrig någonstans slumpmässigt nära dig, då hon förmodligen inte kommer ut ur hennes sätt att se dig.
 4. 4
  Prata med henne, om hon antingen inte skratta åt dina skämt, det är nog en god chans att hon inte är intresserad, eftersom de flesta tjejer kommer att skratta åt sina krossar skämt även om de inte är roliga. Dock kan hon bara skratta ändå, (oftast det är mer reserverad och lugn än vad det skulle vara runt hennes vänner) bara för att vara artig.
 5. 5
  Vet att tjejer berättar sina bästa vänner allt, och de är förmodligen en bättre indikation på hennes känslor än någon (även hennes). Om du fånga hennes vänner på platser som du skulle vara, (igen, ned korridorerna som du har klasser i) och de har något verkligt syfte, då de förmodligen granskning och kommer att berätta för henne om det senare. Om hennes vänner bländning, ignorera, eller ge dig någon form av negativ uppmärksamhet, då de kanske försöker antyda att du kanske borde lämna henne ifred.
  • Om hon verkar irriterad när du pratar med henne, om någon form av ämne, då hon förmodligen inte gillar dig. Det finns en liten chans att hon bara har en dålig dag, men om det är hela tiden, gör hon inte gillar dig.
  • Om du overhear henne tala om "någon kille som gillar henne och det är irriterande" eller några ord om detta, är chansen att det kan vara du.
  • När någon inte vill prata med dig, kommer de brukar klippa samtalet ganska kort.
  • Om du pratar med henne och ingen av hennes vänner runt, får hon leta efter sina vänner, eller prata om en av hennes andra vänner. Om hon börjar prata om en av hennes nära manliga vänner till dig, det finns en definitiv risk att hon inte är intresserad, och förmodligen obekväm med att du är där. Tjejer som gillar en pojke inte kommer att prata om sin kille vän på ett positivt sätt, skulle det ge kanske ett tecken på att hon gillar hennes kompis.
  • Om du frågar någonsin henne, och hon tvekar eller säger att hon "måste se" om hon kan gå den dagen, och sedan gör upp en ursäkt till varför hon inte kan, då hon förmodligen inte är intresserade.
  • När messaging henne eller passerar henne en anmärkning, om hon gillar dig, skulle hon vara mer skumpa i breven, gör skämt, med utropstecken, etc. Om hon svarar med korta, men hjärtlig, svar som ofta med bara en period och ingen betoning på någonting, då hon förmodligen inte vill vara messaging / skriver du.
 6. 6
  Titta på hennes kroppsspråk. Om hon möter från dig, ögon alltid ganska avvärjas, skiftade skuldror bort, pekade fötterna någon annanstans, så hon är förmodligen inte intresserad.
 7. 7
  Den är enkel, om hon inte visar något intresse, försöker att gå vidare och lämna, hon kanske inte är värt det. Det finns massor av fiskar finns i havet.

Tips

 • Om hon springer från dig, eller undviker dig, följ inte henne. Hon inte spelar hårt för att få, hon är obekväm, arg, och kanske till och med lite rädd.
 • Titta på den typ av människor som hon förknippar med den typen av människor en flicka hänger med kommer att vara mer än sannolikt den typ av person som hon skulle vara intresserad ind dating.
 • Om du frågar henne och hon säger att hon inte gillar dig, inte driva det. Ingen kan tvinga en annan person att känna ett visst sätt, och tyvärr, hon är bara inte intresserad.
 • Alla tjejer är olika. Var och en har en annan strategi mot dating, och kanske några flickor är väldigt reserverad och lugn, och helt enkelt inte visar mycket kärlek eller intresse.
 • Har aldrig förvänta flickan att fixa / rädda dig. Det är ett mycket ohälsosamt sätt att visa kvinnor ändå. Men stark hon är, om du inte kan rädda dig själv, hur kan hon? Om du försöker tvinga henne till, då du kommer att driva bort henne.
 • Kom ihåg, om du gillar henne, KOMMER hon vet det. Allt du behöver göra är att berätta för henne, och se vart det går.
 • Tänk på att om hon någonsin verkar lite uttråkad när du pratar om dig själv, kan det bero på att hon redan vet det. Flickor observera och analysera allt om deras krossa. Killar som de tycker är ständigt under lupp, med henne och hennes vänner, och hon kommer förmodligen vet mycket om du redan (din klass schema, musiksmak, vänner, favoritmat och dryck, etc.) Hon kan vara intresserad, du bara har inte gett henne något nytt. Försök tala om något hon inte kan observera, gillar dina åsikter om olika ämnen, din familj, eller tidigare.
 • Om hon är upptagen, upprörd eller stressad, och du försöker konversera med henne, uppfattar inte hennes svar, kroppsspråk, etc., eftersom de definitivt inte återspegla hur hon normalt skulle känna. Men om du ser att hon är glad, och sedan det ögonblick du anländer, skiftar hennes humör negativt, hon vill inte du runt.

Varningar

 • Undvik bekymrar dig över någon och försöker tvinga dig in i deras liv. Detta kan betraktas som stalking och är en oönskad förskott samt vara mycket olagligt.
 • Akta dig för tjejer som är skådespelerskor, eller flörtar. Chansen finns, de vet hur att dölja sina känslor, och de vet också hur man manipulerar dig. Så håll försiktig, eftersom inte alla tjejer letar efter en kärlek, eller en verklig relation.
 • Blyg eller intelligenta flickor kan ofta vara svåra att läsa, eftersom de är tysta och kanske inte vet hur man hanterar personliga situationer. Att vara blyg ofta beror på en brist på förtroende eller bristande sociala färdigheter, som varken kvinnor eller män kan sakna i alla fall. Den kanske inte alltid betyda hon hon är inte intresserad, utan snarare har svårt att uttrycka det. Det bästa sättet att upptäcka detta är att försöka tänka på en metod som kan hjälpa henne att känna sig mer bekväm när omkring dig.