Wka

Hur får man en kille i en vecka

Fick en kille du vill ha? Gå och hämta honom... det kommer bara ta dig en vecka om du följer dessa instruktioner!

Steg

Hur får man en kille i en vecka. Se till att den här killen är värd din uppmärksamhet.
Hur får man en kille i en vecka. Se till att den här killen är värd din uppmärksamhet.
 1. 1
  Se till att den här killen är värd din uppmärksamhet. Du vill inte gå efter en fullständig förlorare nu, tycker du? Du kommer aldrig att vara nöjd med killen även om du gör slut nabbing honom i slutet - så gör dina läxor! Titta vilken typ av folkmassan han hänger med, ta notis om eventuella rykten kring honom, vet hur han behandlar sina kvinnor (eller kvinnor i allmänhet). Om han verkar vara värt det, gå till nästa steg.
 2. 2
  Fånga hans öga. Tänk på att ändra din hårfärg / få ett nytt snitt, eller annan liten detalj, som att bära ett nytt stand-out scarf. Det kommer att se till att han noterar din existens om han inte tidigare.
 3. 3
  Få honom upprörd. Killar älskar alla en snygg tjej, inte du? Det spelar ingen roll om du är en underbar Kate Moss lookalike eller inte - men det viktiga är att du gör en insats på ditt utseende, vilket betyder självrespekt. Ha lite läppglans, järn dina bästa jeans, använda lite glans serum i din nyligen färgat hår. Kom ihåg, är mindre mer - naturliga utstrålning är nyckeln här. Killar dras till tjejer som har fått spel - ha roligt, vara snäll mot andra... och framför allt, var dig själv!
 4. 4
  Håll blicken. När du nästa ser honom gå mot dig, fånga hans öga och håll blicken i tre sekunder, ler något hela tiden och gör ditt bästa för att verka misstag lockande. Hålla en killes blick i tre sekunder signalerar sexuellt intresse - så fungerar det till din fördel! Vad finns det att skämmas över? Du ser ditt bästa!
 5. 5
  Vara på rätt plats vid rätt tidpunkt. Placera dig själv i situationer där han kommer att ha en chans att interagera med dig. Gå något som han är involverad i också, eller umgås i närheten av en plats där du vet att han kommer att vara under rast eller efter skolan. Det är också fördelaktigt att placera dig i en situation där han kan möjligen vara på egen hand, eftersom han inte kommer att känna så konstigt att prata med dig.
 6. 6
  Initiera kontakt. Fortfarande har inte haft möjlighet att prata med honom ännu? Eller har han inte visat det minsta intresse? Det är dags att fatta mod, tjejen! (Och det är inte alls så svårt som du tror.) Om du inte vill förstöra dina chanser genom att skruva upp den första gången du pratar med honom, skapa lite utrymme genom att lära känna en av hans vänner först - och då kanske han börjar gå in på dina konversationer! (Eller kanske du kan dra in honom i det.)
 7. 7
  Inte agera som om du är desperat, spela svårfångad tills han märker dig. Sedan blinka honom ett stort leende.
 8. 8
  När han inte prata med dig inte agerar ivriga låta honom vill ha dig, och ser rakt in i hans ögon.
 9. 9
  Se till att du märkt. Om du har co-ed gym, gör en cartwheel, en split, eller något att visa upp lite. Ha några korta, smickrande shorts i gymmet. Försök att se till att du är på hans lag.
 10. 10
  Prata med honom och hitta lite om honom (vice versa) så att du två kommer att ha en bättre anslutning.
 11. 11
  Flirta med honom och låt honom veta att du är intresserad men alltid vara dig själv!
 12. 12
  Försök att bryta den "touch" ice. Har anledning att röra vid hans arm och hår.

Tips

 • Pojkar älskar när du skrattar med honom.
 • Var trevlig mot honom och berömma honom
 • Om han gillar en annan tjej inte försöka vara som att tjejen bara vara dig själv!
 • Oavsett om du är ute efter en goth, förbereda, jock, vad som helst, aldrig förändra sig själv för att passa honom. Ingen kille är värd det. Men sedan igen, kan du ändra vissa mindre saker att komplettera hans personlighet. Till exempel, om du är ute efter en goth, ha lite mer svart. Om du vet hans favorit tv-program, titta på dem.
 • Bump in honom i hallen som en ursäkt för att prata med honom.
 • Bita dina läppar när du pratar med honom, kommer det få dig att se mystisk och honom mer intresserad av att ta reda på vad du handlar om.
 • Mascara hjälper till att fånga hans öga. Få de bambi a-fladdrande, underbara. Men försiktig så att du inte överdriva det under skoltid - det ser en smula försöker hårt i en skolmiljö.
 • Var djärv! Arbeta upp nerven och fråga honom om hans intressen!

Varningar

 • Som sades ovan inte stirra på honom som om han är en gud.. bara subtilt låta honom märka dig och sedan se sexig och mystisk. Detta gör att du ser att vilja och inte behövande. Det är en enorm skillnad mellan de två.
 • Stirra inte på honom hela dagen och sedan inte göra någonting! Vänta istället för honom att titta på dig, sedan blinkar honom ett leende.
 • En värdig kille att gå efter
 • Tro inte att bara för att du gillar honom, kommer han gillar dig. Dessa instruktioner är ett bra sätt för honom att märka dig, men det är inte alltid idiotsäkert.
 • Confidence
 • Självrespekt
 • Själv
 • En idé om vad du vill
 • den stora klassiska..... LUFT OM FÖRTROENDE!