Wka

Hur vet jag om mr.right är inte riktigt mr.right

Tjejer, hur många gånger har du varit i en relation med en kille som du trodde var den perfekta killen... för en stund? Hur många gånger har du haft att plockat upp bitarna av alla dina förhoppningar och drömmar för framtiden du skulle ha med den här personen? Hur många gånger har du blivit krossad efter att ha arbetat ut varje enskild detalj, liksom vad dina barn kommer att se ut, och önskar att de skulle ha sina gropar med näsan. Ja, kan bryta upp vara tufft - men det kan vara tuffare ändå om du faktiskt såg en framtid med den här personen. Så här är några tips om hur man känner igen de grodor innan du faktiskt kyssa dem.

Steg

Hur vet jag om mr.right är inte riktigt mr.right. Vet vad du letar efter i en kille och en framtida partner och inte nöja sig eftersom han verkar "ok".
Hur vet jag om mr.right är inte riktigt mr.right. Vet vad du letar efter i en kille och en framtida partner och inte nöja sig eftersom han verkar "ok".
 1. 1
  Vet vad du letar efter i en kille och en framtida partner och inte nöja sig eftersom han verkar "ok". Du vill inte ha en kille som bara "OK", gör du? Nej! Du vill Mr Right! Börja med att göra en lista med goda egenskaper som du vill, skillnader mellan att du kan träna, och dealbreakers - de saker du bara inte kan leva med. Det är bra om han gillar pizza och du inte gör det, eller om du tror att bowling är massor av spänning och han tycker det är jobbigt = dessa är aktiviteter du kan dela med andra vänner, men de är inte avgörande för relationen. Men, om du är en hängiven kristen och han är en allt ut ateist, det förmodligen inte kommer att fungera. bör inte vara villkorat, och det är ingen mening att ändra vem du är för någon annan. Killar kan vara knepigt och om du ser vissa kvaliteter i dem som inte tillför upp med din ursprungliga planen, FÅ UT! Det kan bara leda till heartbreak i framtiden. Tillåt dig själv att vända tillbaka vid de första tecknen på ett skeppsbrott även om du gillar den här killen en hel del. Det blir bättre för dig i det långa loppet om du kan vara stark nog väldigt tidigt att inse att de skillnader som du redan har sett kommer att innebära att relationen är dömd.
 2. 2
  Fastnar inte runt med en kille som är kontrollerande och manipulativ. Han kan säga saker som "om du inte berätta för mig då du inte litar på mig" eller "om du inte går med mig ska du inte älskar mig lika mycket som jag älskar dig". Denna person är officiellt en vandrande tidsinställd bomb - och detta är också en ganska bra indikation på att han är omogen och inte redo för ett förhållande. Återigen bör kärlek vara ovillkorlig. Din önskan att spendera lite tid med dina flickor en kväll i månaden betyder inte att du "inte älskar honom tillräckligt." (Och förresten, är en kille som använder denna fras någon som du ska köra från omedelbart.) Bli din egen person. "... Eken och cypressen växer inte i varandras skugga", sade Kahlil Gibran och han var helt rätt. Du har rätt att förbli samma komplex person du någonsin var, och om din "Mr Right" inte kan uppskatta det, då han inte är det.
 3. 3
  Akta dig för bråttom att låsa in en engagerad relation, likaså, akta er för att uppträdda tillsammans med inget åtagande. Om du träffade en kille i helgen i en klubb, och inom en månad eller så, ni är "tillsammans", är det sannolikt att sluta lika snabbt som det började. Å andra sidan, om du har "prata" och gå ut med en kille för halva året och han har inte ens tagit upp att få ihop officiellt, är det förmodligen inte kommer att hända. En kille som inte kan dra ihop för att kalla dig sin flickvän efter ett halvt år kommer förmodligen ändå inte att vara redo att gifta sig efter sex år.
 4. 4
  Lita på dig själv. Om du är galen om killen, men av någon anledning, din varningsklockorna berättar att han inte är så galen i dig, lita på din intuition. Vara direkt och fråga honom om hans känslor. Om han kringgår eller svarar med intetsägande nonsens, säg att du är redo att slå sig ner med honom och fråga om han känner på samma sätt om dig. Om han inte kan svara på en rättfram fråga sånt med något som tillfredsställer dig, lämna. Ut ur dessa relationer, och snabbt - det är en kvinnas instinkt som tillåter henne att berätta när något är kinda skumt. Det är inte meningsfullt att vara i ett förhållande som inte bygger på förtroende.
 5. 5
  Kommunicera. Om en kille pratar med dig för mycket om sina tidigare relationer och du känner dig obekväm med det, låt honom veta det stör dig. Om han fortsätter att prata om hans ex, speciellt om hon dumpade honom, och sedan avbryta den. Säg till honom att du är intresserad, men det har blivit uppenbart för dig att han behöver tid att fundera på om han verkligen är redo att gå vidare.
 6. 6
  Inte rusa in i kön. Dating är det sätt vi avgöra om denna personen är rätt för oss. Kvinnor tenderar att se kön som en mycket intim handling, medan män är inte alls lika varm och otydlig om det. Oavsett hur vacker eller perfekt han verkar vara i de första två till tre månader, måste du påminna dig själv om att du verkligen inte har haft en chans att lära känna honom djupt. Vänta tills du verkligen känner den här mannen innan du delar denna mycket intim del av dig själv med honom. Om det efter en månad eller två, visar det sig att, vacker som han är, han är inte Mr Right, kommer det att bli mycket lättare att låta honom gå om du inte har legat med honom. Om han enträget ber dig innan du är redo, dumpa honom - du behöver en mogen man som är villig att respektera dina önskemål om detta viktiga ämne (under tiden, inte reta honom -. Som är fel)
 7. 7
  Inse respektlöshet som en varning. En man som verkligen älskar dig kommer aldrig respektlöshet dig framför andra, särskilt tidigt i förhållandet. Även mild retas är acceptabel, RASERING på din platta bröst, påtala det faktum att du har fått några pounds, eller gör du ändan av hans skämt bör vara en varning till dig. En man i kärlek kommer inte bara aldrig respektlöshet dig själv, men han kommer inte att stå för andra säger oförskämda saker till dig eller om dig. Om du verkligen vill att riddare i skinande rustning, inte accepterar en vulgär skurk som inte vet hur man behandlar sin kvinna. Detta sträcker sig till sin behandling av dina vänner - om han ringer din bästa vän en "ful ho" eller något annat nonsens, som inte respekterar dig - berätta för honom så, och insisterar att han beter sig på ett respektfullt sätt där du och dina nära och kära är berörda. Och samma sak gäller för dig, fröken - inte tar nytta av honom genom att göra spetsiga kommentarer om honom heller. Verbala övergrepp är fortfarande övergrepp, och flickor kan göra det med killar lika lätt som killar kan göra det till flickor.
 8. 8
  Undersök hans relation med sin mor. Du kan berätta mycket om en människa genom det sätt han behandlar sin mamma, och hela hans familj. Om han är alltför fäst, han är en mammas pojke och du måste ta itu med sin mamma så länge du är tillsammans. Om han är avvisande eller otrevlig mot henne, han kommer att vara så med dig, så småningom. Om han avgudar henne, akta. Du kommer att hitta dig själv att försöka leva upp till det mål som sattes av sin mor, och det är inte bara stressande, men omöjligt. Det handlar om att hitta det perfekta mediet, en kille som ser efter sin mor men inte dyrka eller beror på henne fullt ut - och genom att fullt ut, innebär att saker som bostad, hyra pengar, mat pengar, bil och kläder.

Tips

 • Kom ihåg att män och kvinnor tänker annorlunda, och relationer kräver kompromisser. Det finns en viktig skillnad dock mellan avkall på detaljerna i ett förhållande, som om att ha pizza eller kinesisk mat, och kompromissa dina värderingar och övertygelser. Pizza är en sak, din tro, integritet och värderingar är en annan.
 • Om en kille plötsligt slutar ringa så mycket som han gjorde och slutar tjafsa över dig eller vill gå ut, han har tappat intresset. Slösa inte din tid gråta över spilld mjölk eller försöka resonera honom tillbaka till känslan som han en gång gjorde. Ring och berätta att du har gått vidare men mest av allt att vara stark och beslutsam. Visa ingen svaghet, kan du gråta bort det senare när han inte kan se eller höra.
 • Kom ihåg att det är viktigt att veta vem du är innan du bestämmer dig för att leta efter Mr Right. Om du upptäcker att du kysser alldeles för många grodor, ta en paus och tillbringa någon gång sätta sig själv i fokus. Ett uppbrott är sällan en persons fel, men ibland är det bra att tänka tillbaka på vad du gjorde fel att ta reda på hur du kan göra bättre i framtiden.
 • Alla där ute har en själsfrände och det finns någon som kommer att älska dig villkorslöst. Ha tålamod och kärlek kommer att komma från någon oväntad plats när du minst anar det.
 • När du bestämmer dig för att bryta av det med en kille, vara human och taktfull. Även om du tror att han är en förlorare, inte berätta för honom att. Säg att du inte är redo för en engagerad relation, eller om du inte tycker det är en bra passform. Kom ihåg, vad du gör kommer tillbaka till dig och var inte hårda. Du behöver inte ge en avhandling om det, men ge honom någon anledning är bättre än att bara bryta bort det utan förklaring.

Varningar

 • Om du väljer att avsluta det med en kille inte låta honom försöka stoppa dig eller ångrar dig, är det ditt beslut att göra. Se upp för smickrare eller sweet-talare, det är den värsta sorten eller män som jagar kvinnor med låg självkänsla genom att tanklöst ge overksamma komplimanger.