Wka

Hur får man en flicka telefonnummer

Om du har träffat en tjej du verkligen gillar, kommer din naturliga benägenhet är att vilja spendera mer tid med henne. Det enklaste sättet att se till att du ser henne igen för att lära känna henne bättre är att få hennes telefonnummer. När du försöker navigera denna knepiga situation, kan du finna dig själv bli nervös och förlora ditt självförtroende. Men oroa dig inte - om du vill få en flicka telefonnummer, allt du behöver göra är att följa dessa enkla steg.

Steg

Hur får man en flicka telefonnummer. Ta konversationen upp ett hack.
Hur får man en flicka telefonnummer. Ta konversationen upp ett hack.

Lär känna henne innan du frågar

 1. 1
  Ta det lugnt. Du behöver koppla av innan du ens närmar flickan. Även om du vet att du vill få hennes nummer så fort du ser henne, kommer du inte att kunna göra det om du inte kyla ut först. Hon kommer att kunna känna om du är nervös från en mil bort, och om du är nervös, kommer hon inte vill umgås med dig igen.
  • Även om det är normalt att vara nervös om du känner dig rädd eller blyg, kan flickan undrar, "Vad är det med den här killen?" Hon kanske tror att det finns något utanför om dig även om du har ett vanligt fall av panik.
  • Lugna ner dig själv genom att betrakta det värsta scenariot. Det värsta som kan hända är detta: du be om hennes telefonnummer, och hon kommer inte att ge det till dig. Kan du överleva det? Förmodligen.
 2. 2
  Möt flickan. När du har lugnat ner, är det dags att komma upp till cutie och skruva upp charm. Gör ögonkontakt, le och gå upp till henne för att visa henne vad en bra kille du är. Om du vill hålla henne prata, måste du göra ett bra första intryck så fort du kan. Här är hur man gör det:
  • Var självsäker. Visa henne att du älskar vem du är, att du är nöjd med vad du gör, och att du älskar att träffa nya människor. Om hon tycker att du mår bra om vem du är, kommer hon att må bra om dig också.
  • Ge henne all din uppmärksamhet. Detta betyder inte att du creepily bör stirra in i hennes ögon. Det betyder att man ska vända din kropp mot henne, sätta telefonen borta, och få henne att se att vad hon säger är viktigt för dig.
  • Få henne att skratta. Det enklaste sättet att göra henne som du är att charma henne med din.
 3. 3
  Ta konversationen upp ett hack. När du får grunderna ur vägen, liksom dina namn och var man är, bör du börja att ansluta med flickan på en djupare nivå. Detta betyder inte att du ska fråga henne om hennes livsfilosofi eller om det mest meningsfull upplevelse av sin barndom, men det betyder inte att du ska gå förbi introduktioner. Här är hur man gör det:
  • Fråga henne några frågor om sig själv. Inte intervjua henne inte. Fråga bara om sina syskon, om en film hon sett, eller vad hon tycker om sitt jobb. Låt henne se att du bryr dig om hennes åsikter.
  • Öppna upp. Se till att ni båda pratar om samma belopp. Du vill inte sätta press på henne genom att ställa en massa frågor utan att avslöja något om dig själv, men du bör inte hog konversationen heller.
  • Retas med henne. När du bygger en bra rapport, börjar lekfullt reta henne lite. Om hon bär ett självklart dekorativt chunky guld halsband, hålla och säga, "Är det äkta guld?"
  • Komplimang henne. Säg inte att hon är den vackraste kvinna du någonsin sett. Bara tala om för henne att hon har en fantastisk skratt, eller att hennes ögon är slående.
 4. 4
  Få henne att gilla dig. När du har flyttat förbi introduktioner och har charmat henne från början, är det dags att få henne att gilla dig nog att vilja spendera tid med henne igen. Hon behöver inte tro att du är den man hon väntat på hela sitt liv, allt hon har att tänka är, "Hej, är den här killen coolt jag vill ha mer av det här.". Här är hur man får henne att vilja se dig igen:
  • Bygg kvicka skämten. Visa henne att du kan retas med henne, har hon retas med dig, och hålla upp din slutet av en skarp konversation. Om hon säger något roligt, svara tillbaka med ett roligt skämt istället för att bara skratta och säga: "Det är roligt." Detta kommer att visa henne att du kan hänga med henne om du umgås igen.
  • Avslöja något lite mer personligt. Bli inte så personlig att du gör henne obekväm, men berätta något som gör hennes hjärta smälter bara lite och se till att du inte bara handlar om skämt, men att du verkligen har en mjukare sida.
  • Har öppna upp henne till dig. Lean i lite närmare, och uppmuntra henne att berätta något om sig själv att hon inte berätta vem som helst. Börja bygga ett starkt samband.
  • Ta upp något från tidigare i samtalet. Kvinnor älskar detta om du gör det på rätt sätt. Om något från början från din konversation kommer upp igen, kan du imponera på henne genom att visa att du kommer ihåg allt hon säger.
 5. 5
  Fråga efter hennes nummer på toppen av samtalet. Vänta inte med saker att släpa, eller så förlorar du. Precis när du har den roligaste att prata med flickan, eller när du skrattar hårdast, är exakt när du bör ställa. När du når den punkt där du tror, ​​"jag har så mycket tid att prata med den här tjejen som jag inte ens vill avbryta det genom att be om hennes telefonnummer," bör du fråga omedelbart. Här är de två bästa sätten att göra detta:
  • Fråga henne ut. Istället för att be om hennes telefonnummer, be henne ut på en dag. I mitten av en stor konversation, bara säga, "Jag måste gå, men jag vill verkligen hålla detta samtal över en middag eller drinkar nästa vecka. Skulle du vilja det?" Om hon säger att hon skulle vilja det - och på denna punkt, bör hon - så ska du be om hennes nummer för att samordna.
  • Fråga efter hennes nummer direkt. Just när samtalet går så bra som det kan, säger, "Hej, jag verkligen gillar att prata med dig. Kan jag få ditt nummer så att vi kan fortsätta prata?" Gör klart att du ber om hennes nummer för att du vill hänga ut igen, inte för att du vill skicka hennes läskiga texter eller att du får en rush från att få flickornas telefonnummer.
  • Reagera på lämpligt sätt. Inte heja inte och pumpa näven i luften och säga: "Ja!" när hon ger dig hennes nummer. Bara säga "awesome, tack," och berätta för henne att du ringer henne snart. Sedan säga adjö och gå iväg med huvudet högt. Och om hon säger nej, det undandrar sig och säger att det inte ett problem - det var bra att träffa henne ändå.

De två minuters drill

 1. 1
  Hitta din tjej. Om du ser en helt underbar tjej, eller bara en tjej som ser så söt eller charmig som du vill lära känna henne bättre, då det inte kunde skada att snabbt be om hennes nummer. För att göra detta på två minuter, måste du göra varje sekund räknas. Först, se till att hon är mottaglig. Hon borde stå själv eller med flickvänner, inte engagerad i en djup konversation eller ser ut som hon söker efter någon.
  • När du har hittat den perfekta tjejen, wow henne med ett stort flin och stark ögonkontakt.
 2. 2
  Charm henne med din inställning. Gå upp till flickan som du är på ett uppdrag. När allt är du. Vänd mot henne och berätta ditt namn. Fråga henne vad hon heter. Oavsett vad namnet är, tala om för henne att det är ett vackert namn.
  • Få henne att skratta.
  • Berätta för henne att du är oftast inte så framåt, men att det andra du såg henne, visste du att du bara var tvungen att känna henne.
 3. 3
  Fråga efter hennes nummer. Berätta för henne att du absolut måste få gå utan att du visste att du skulle ångra om du inte åtminstone försöka få hennes nummer så att du kan lära känna henne bättre i framtiden. Säg, "Jag önskar verkligen att jag kunde lära känna dig nu och visa vilken bra kille jag är, men jag måste komma igång. Kan jag få ditt nummer så vi kan plocka upp detta senare?"
  • Om hon ger dig hennes nummer, tacka henne och säga att du är upphetsad att lära känna henne. Sedan promenad bort snabbt, som om du verkligen är upptagen.
  • Om hon inte kommer att ge det till dig, bara skrattar och säger, "Du kan inte klandra mig för att försöka!" Efter allt, tog du bara en risk. Var stolt över dig själv för att göra en insats.

Vet hur man inte ska be om hennes nummer

 1. 1
  Fråga inte för tidigt. Även om två minuters drill kan vara effektiv, vid tio sekunders borren inte charm någon tjej oavsett hur smart du tror att du är. Du bör ta tillräckligt med tid att introducera dig till flickan, att be hennes namn, och att låta henne snabbt se att du är en cool kille hon skulle vilja se igen.
  • Inte bara gå upp till en tjej och säga "Hej, jag vill umgås med dig senare. Kan jag få ditt nummer?"
  • Fråga inte om hennes nummer utan att tala om för henne ditt namn.
 2. 2
  Fråga inte om samtalet släpar. Om du känner en fördröjning i samtalet, eller flickan håller titta runt i rummet, kontrollera hennes telefon, eller försöker få ögonkontakt med sina vänner så de rädda henne från dig, så har du missat din chans. Ledsen, kompis. Bättre lycka nästa gång.
  • Om ni båda kämpar för att hitta något att säga, fråga då inte om hennes nummer. Varför skulle hon vilja ge det till dig - så att du kan sitta i obekväma tystnaden lite mer en annan gång?
  • Om hon säger adjö till dig och börjar gå bort, inte be om hennes nummer. Om hon ville att du skulle fråga, skulle hon ha pågått.
 3. 3
  Har du inte dina vänner ber för dig. Detta är en no-brainer. Om du inte är i högstadiet, måste du sätta på din stora pojke byxor och fråga henne själv. Om dina vänner ber för dig, kommer du att titta blyg, osäker, och inte som en riktig man.
  • Om en tjej tycker att du är inte påstridig nog att be om hennes telefonnummer, hur kan hon förvänta dig att imponera på henne när ni umgås?

Tips

 • Alltid leta efter en vigselring först. Det skulle vara pinsamt att be en gift kvinna att umgås med dig.
 • En metod som brukar fungera är att ge ditt nummer först. Om du använder en ursäkt som, "jag måste gå i en minut. Här är mitt nummer om du vill ringa eller text mig," och sedan vänta på att hon ska ge dig hennes.
 • Om hon är med en kille, det är nog hennes pojkvän eller make. Detta är inte alltid fallet, men var försiktig. Använd ditt huvud, se hur de samverkar, och bestämma vad du ska göra.
 • Bli inte avskräckt om din plan inte fungerar. Ju fler gånger du försöker be om en flickas nummer, desto mer troligt att du kommer att få ett positivt svar.