Wka

Hur man visar kärlek till någon som behöver det

Affection: Alla behöver och craves den. Vad är det bästa sättet att visa tillgivenhet? Här är några idéer om hur man kan dela tillgivenhet med någon du bryr dig om.

Steg

Hur man visar kärlek till någon som behöver det. Erbjud en ryggmassage.
Hur man visar kärlek till någon som behöver det. Erbjud en ryggmassage.
 1. 1
  Bestäm lämpligheten innan uttrycka tillgivenhet. Hur nära är relationen? Vad är åldern på den person du vill dela kärlek? Gå därifrån innan de beslutar hur och vilken typ av uttryck av kärlek som du vill dela.
 2. 2
  Bestäm vad som gör det du älskar lycklig. Är det frukost på sängen? Göra? Att gå på en promenad tillsammans? Att gå ut på middag? Snuggling? Gör vad som gör den personen glad. Här är några förslag som kan hjälpa.
 3. 3
  Krama är nästan alltid acceptabelt i de flesta fall. Det gamla ordspråket "kramar är fria" vilket innebär att det är en bra idé att dela en med någon du bryr dig om. Dela en kram med någon du älskar oavsett om det är en vuxen eller ett.
 4. 4
  Kiss . Kyss den du älskar, om så är lämpligt. Romantiska kyssar delas mellan älskande är en form av nära tillgivenhet. En familj kyss delas mellan förälder och barn kan användas för att visa tillgivenhet.
 5. 5
  Håll händerna om du är älskare. Det är bevisat att den mänskliga kontakten kan lugna själen.
 6. 6
  Erbjud en ryggmassage. Från barn till vuxna en ryggmassage eller massage kan främja närhet medan du kopplar den stressade.
 7. 7
  Gnid din partners fötter. Ibland är det bästa sättet att en älskare hjärta går genom en fotmassage.
 8. 8
  Skicka ett kort eller en. Ord kan ofta förmedla kärleksfulla tankar du vill dela.
 9. 9
  Sänd. Lär dig språket av blommor och använda dem för att skicka en tillgiven budskap. Din lokala florist bör känna till språket för blommor och kunna hjälpa dig att skicka rätt budskap.
 10. 10
  Erbjudande till en måltid.
 11. 11
  Erbjud dig att göra.
 12. 12
  Ta dig tid att chatta dagligen.
 13. 13
  Ät måltider tillsammans.