Wka

Hur vet jag om en blyg kille gillar dig

Shy killar är extremt hemlighetsfull och kan vara mycket svår att läsa. I allmänhet, de spelar med en annan uppsättning regler, främst eftersom de inte vet vilka regler som gäller eller att de är alltför självmedvetna. Att berätta om en blyg kille gillar dig, prova dessa tips och tekniker.

Steg

Hur vet jag om en blyg kille gillar dig. Fråga inte honom direkt om han gillar dig.
Hur vet jag om en blyg kille gillar dig. Fråga inte honom direkt om han gillar dig.
 1. 1
  Fråga inte honom direkt om han gillar dig. Konfrontation är blyg-guy Kryptonite, inte bara kommer han förnekar att han är intresserad, men han blir nog också börja undvika dig efteråt ur förlägenhet. Använd alltid subtila tekniker när de interagerar med en blyg kille.
 2. 2
  Fråga inte hans vänner om han gillar dig. Blyga killar "högsta prioritet är sekretess. På toppen av det, pratar killar i allmänhet inte med varandra om sina känslor och krossar det sätt som tjejer gör. Om en blyg kille gillar dig, det är mycket, mycket troligt att han inte har berättat för någon och tänker inte.
  • Frågar hans vänner har en mycket allvarlig nackdel: Du kan få dålig information om huruvida han gillar dig. För att han är blyg och inte uttrycka sina känslor ofta, kanske du får idén att han inte är intresserad när han egentligen är. Detta kan vara ett allvarligt psykologiskt slag.
  • Frågar hans vänner har också nackdelen av att sätta bollen i sin domstol. När han vet - eller gissningar - att du gillar honom, han kommer att tro att du vill att han ska bjuda ut dig. Detta gör honom känna sig pressad. Så frustrerande som det kan vara, du kommer att behöva göra en hel del av arbetet här, hjälpa honom känna sig avslappnad på vägen.
 3. 3
  Jämför hans beteende mot dig med sitt beteende mot andra. Blyga killar beteende kan vara så konstigt att det inte skulle vara meningsfullt på egen hand. Istället för att bara analysera hans beteende när han är runt omkring dig, jämför med hur han agerar runt andra. Leta efter något som han gör extra omkring dig - oavsett om det är bra eller dåligt. Är han extra fint? Extra tyst? Extra nervös? Extra irriterad? Om han behandlar dig annorlunda än alla andra, han har definitivt starka känslor av något slag för dig.
  • Blir han verkligen tyst runt omkring dig? Hans oförmåga att prata kan vara nervositet: Han har en crush på dig, och han är så rädd för att säga något konstigt eller dumt att han sa till sig själv att det är bättre bara inte att prata när du är runt.
 4. 4
  Läs hans kroppsspråk. Men istället för att leta efter den vanliga flirta beteende (ex. komma nära dig, röra dig, och andra look-at-me kroppsspråk), titta efter tecken på att han är obekväm runt dig. Om han ser ner, korsar armarna, undviker ögonkontakt, eller gör nervösa gester mer än vanligt när han är med dig, är chansen att han gör en extra ansträngning för att dölja sitt intresse för dig.
  • Har han sitter och plockar med händerna, kläder och hans hår när du pratar med honom? Dessa saker är definitivt ett tecken på nervositet, att prata med dig gör honom så nervös att han inte kan sitta still.
  • Har han svettas eller svettas omkring dig? Svettning är ett tecken på nervositet. Svettning är en ofrivillig kroppslig funktion, och om han kunde kontrollera det, han skulle. Men han kan inte, så hans panna och underarmar är sannolikt att pärla upp.
  • Har rodnar han eller gulp mycket omkring dig? Rodnad kan vara svårt att se, men på vissa killar är det uppenbart: Hans tänder ansikte upp och han ser ut som han bara köra en mil. Svälja är ett tecken på att han vet att han måste säga något, men kan inte hitta de exakta orden, eller några ord att säga.
  • Är han omkring dig ofta, men aldrig nära dig? Det kan vara att han savors vara nära dig, men vill inte tippa sin hand genom att vara nära dig. Om han är alltid någonstans nära, men aldrig tillräckligt nära, kan han vara så hopplöst dras till dig när du är med honom.
 5. 5
  Försök att fånga honom tittar på dig. Eftersom blyg killar undertrycka sina känslor så mycket mer än andra killar, hålla deras intresse en hemlig och ibland undviker deras krossar helt, stjäl de ofta blickar för att kompensera för det. Se honom från det perifera seendet för att se om han stirrar på dig när han tror att du inte letar. Om han gör det mer än en gång, är han definitivt intresserad. Var försiktig dock: om du tittar på honom och han vänder sig bort omedelbart, är han definitivt generad. Le mot honom om du vill ge honom hopp.
  • Samtidigt, inte undvika att han tittar på dig helt och hållet? Även blyga killar ser på tjejer en del av tiden. Om han konsekvent undviker att titta på dig, skulle om vara att han inte vill att du ska märka sina hemliga känslor. Tillkännagivande om han tittar på andra tjejer för att ta reda på om han beter sig som att i allmänhet eller bara runt dig.
 6. 6
  Var uppmärksam på hur han talar till dig. Alla blir nervös när du chattar med den person de vill, men för blyga killar, är det ännu värre, oftast kommer de att ge dig antingen korta, tysta, kanske snärtiga svar eller de kommer att tala mycket snabbt och ströva på i ren panik. Återigen, notera huruvida hans tal är extra besvärligt omkring dig jämfört med andra människor.
  • Ger han dig kort "ja" eller "nej" svar, och vägrar att utarbeta? Det är inte att han inte är intresserad av samtalet, det är att han är alltför intresserad av samtalet och inte vill säga något som kan avslöja hans tillgivenhet för dig.
  • Är han mer självsäker runt hans vänner? Hans vänner ger honom en liten bit av psykologiskt stöd. Han fortfarande inte vill röra upp framför dig, men han är lite mer villiga att delta i konversationen.
 7. 7
  Be honom att göra dig en tjänst. Även blyg killar kommer att undvika aktivt vem de är intresserade av, kommer de ofta gör saker passivt för att visa att de bryr sig. Om han gillar dig, är chansen att han kommer att vara villiga att ta time out för vad han gör för att hjälpa dig - ibland om och om igen. Men inte missbrukar din makt över honom. Detta är en särskilt grym sak att göra för en blyg kille, i själva verket kanske anledningen till att han är så blyg i första hand beror på att han är van att behandlas dåligt.
  • Lugnt och ljuvt be honom att bära dina böcker eller din ryggsäck för dig till nästa klass. Om du behöver en ursäkt (du behöver inte, kan du bara fråga honom), berätta för honom att din rygg är sårar dig och du inte vill göra det värre.
  • Be honom att hjälpa dig med hårda hemuppgifter. Om han inte är bra på matte, inte be honom att hjälpa dig med geometri - det kommer bara göra honom mer nervös. Ta reda på vad han är bra på och be honom att förklara något för dig.
  • Be honom att handla något smaskigt att han förde till lunch. Han kanske tog några Sour Patch Kids och du märker dem i cafeterian. Be honom för några sura Patch Kids i utbyte mot ett äpple eller något sött. Om han beviljar din önskan utan att tveka, det är ett gott tecken.
 8. 8
  Se om han blir vän med dina vänner. Det är inte nödvändigtvis att han är i dina flickvänner, det är att han vill ha en ursäkt för att vara närmare dig, och han vill kunna höra om dig från de människor som känner dig bäst. Särskilt om han blir vän med alla dina vänner och inte med dig, kan det betyda att han krossning.
  • Med detta scenario, se till att han inte flirta med dina vänner. Om han är, kan det vara så att han verkligen tycker om någon av dem och inte du. Å andra sidan, skulle han bara kunna flirta för att visa dig att han kan imponera på tjejer.
 9. 9
  Prata med honom på nätet. Många blyga killar känner sig mer bekväm att skriva bakom en skärm än att tala ansikte mot ansikte. Försök att inleda en konversation med honom på Facebook eller snabbmeddelanden och använda.
  • Om han är riktigt pratsam nätet, och åtnjuter dela saker med dig, är det för att han uppskattar chansen att prata med dig, men vill kontrollera situationen. Han känner sig mer kontroll nu att han inte behöver oroa sig hur han kommer ut personligen.
  • Fråga honom frågor och se om han ställer frågor i gengäld. Blyga killar är oftast ganska bra om att ställa frågor (som de inte vill ha att prata hela tiden). Om han konsekvent frågar dig om ditt förflutna, om dina mål, eller helt enkelt om din dag, ta det som ett gott tecken.
  • Förvara inte dina konversationer bara på internet. Det går bra att börja prata med honom på nätet eller i texterna, men så småningom, du kommer att behöva för att närma sig honom och försöka få honom att öppna upp personligen. Annars får han alltför bekväm med internet och kan behöva extra mod att göra flytten i personen.

Varningar

 • Skillnaden mellan en blyg kille som inte vill prata med dig, och en kille som inte gillar dig är väldigt smal. Om killen visar mer av de negativa tecknen (ser uttråkad när du pratar med dig, undviker dig, etc.) än positivt (stirrar, blyga, etc.) än han troligtvis bara är irriterad av eller inte gillar dig.