Wka

Hur utformar ditt hår som Kesha s bedhead lockar

Vill du Kesha s bedhead lockar över en natt? Väl här är hur!

Steg

Hur utformar ditt hår som Kesha s bedhead lockar. Använd dina kam eller fingrarna, en del hår i två sektioner, företrädesvis med hjälp av en sida del.
Hur utformar ditt hår som Kesha s bedhead lockar. Använd dina kam eller fingrarna, en del hår i två sektioner, företrädesvis med hjälp av en sida del.

Metod ett: medellångt eller långt hår

 1. 1
  Använd dina kam eller fingrarna, en del hår i två sektioner, företrädesvis med hjälp av en sida del. Pensla båda sidor ut med en bra galt borste.
 2. 2
  Ta din fuktighetskräm och köra det genom varje sida av ditt hår. Se till att du koncentrera dig på ändarna, kropp och rötter.
 3. 3
  När du har återfuktad håret, kör lite mousse (t.ex. Tresemmé) genom båda sidorna av håret. Däremot kan du hoppa över det här steget om du har tjockt hår.
 4. 4
  Alltid lägga curl aktivator (som vård gratis curl curl aktivator) eller curling gel till håret innan styling det.
  • Använd curl gel om ditt hår är fuktigt.
 5. 5
  När håret har upprättats, ta ena sidan av håret, och fransk twist det. Det är i grunden fransk flätning, men med 2 delar av håret i stället för tre. Upprepa detta steg med den andra sidan av håret.
 6. 6
  Efter att båda sidor har varit fransk vridet, ta båda sidor och lägg dem i en bulle på baksidan av huvudet. Säkra bulle med en elastisk eller hårnålar.
 7. 7
  Vira en sidenscarf runt håret och somnar.
 8. 8
  När du vaknar, försiktigt ta vändningar ut. Men inte borsta det. Istället kör fingrarna genom håret. Just nu, är det troligen ser ut som några enkla twist, men hålla separera och skaka håret.
 9. 9
  Shake it out. Vänd ditt hår runt och ludd upp det. Det hjälper också att retas det.
 10. 10
  Krama håret. Använd några sprunch spruta (som Aussie scrunch spray).
 11. 11
  Håll skaka / scrunching / fluffa / retas tills du uppnår den önskvärda utseende.

Metod två: kortare hår

 1. 1
  Dela upp håret upptill och nedtill. Gör dig undre halvan under dina ögonbryn och övre hälften ovanför ögonbrynen.
 2. 2
  Fläta den nedre halvan. Sedan fäster dem på toppen av ditt huvud. Gör samma sak med toppen.
 3. 3
  När du har flätat både övre och nedre halvan av håret, spraya en bra hårspray för att göra flätor sist. Lägg sedan till ett hårband på håret och kolla dig själv i spegeln. Du kommer att veta om du har gjort det rätt om ditt hår är verkligen rörigt.
 4. 4
  Sov med håret i flätor och pannband.
 5. 5
  På morgonen, ta bort pannbandet och flätor, men slutföra detta steg långsamt så att allt ditt arbete inte går till spillo.
 6. 6
  Röra upp håret som den första metoden och sedan är du redo! Glöm inte att kasta lite glitter i det för en komplett look!

Saker du behöver

 • Kam
 • Galt borste
 • Moisturizer
 • Curl-aktiverande gel / sprej
 • Hairspray
 • Silk scarf
 • Hårnålar
 • Hår elastics