Wka

Hur ska man gå från svart till blond på en natt

Detta är en enkel, lätt att följa guide om hur du tar ditt hår från kolsvart till blond på en natt - utan att se ut som en funky clown.

Steg

Hur ska man gå från svart till blond på en natt. Se till att ditt hår är i gott skick för blekning.
Hur ska man gå från svart till blond på en natt. Se till att ditt hår är i gott skick för blekning.
 1. 1
  Se till att ditt hår är i gott skick för blekning. Du kan starta en viss period i förväg genom att göra masker, varm behandlingar olja eller djupa behandlingar balsam. För er som har konstig främmande hår, behöver du inte gå igenom en ansträngande konditionerande regimen, men de flesta människor kommer att behöva tillstånd grundligt.
 2. 2
  Skaffa L'Oreal colorzap http:/ / www.lorealtechnique.com/haircolor_05.shtml). Detta är nödvändigt för att ta bort svart färg från håret. Slösa inte din tid och pengar på färg OOps. Det tar inte svart ut i håret.
 3. 3
  Beroende på din hårfärg du vill lämna på colorzap för en bra tid. Sätt saker i, mörkare delarna först sedan ljusare områden, kasta på en duschmössa och pop i en film. Efter ca två timmar är det dags att tvätta.
 4. 4
  Tvätta det ut och låt håret lufttorka. Ditt hår är nu redo för en av två saker. Du kan antingen använda en ny färg till din nyligen ljusare hår eller du kan bleka det ut att jämna ut tonen lite mer.
 5. 5
  Använd toners för att ta ut brassiness.
 6. 6
  Nu när håret är torrt är det dags att bleka det att jämna ut tonerna med Clairol s trevligt och enkelt född blond maxi blonding kit. MAXI kit är för personer som har mörk drunknar till svart hår. Det kommer att tona ner och jämna ut de jordgubbar och bruna fläckar.
 7. 7
  Låt satsen för att sitta i ca. 90 minuter. Du kanske kan gå längre men 90 min. är den rekommenderade längden.
 8. 8
  Tvätta och villkor håret.
 9. 9
  Blanda upp ion höga lyft blondin i hl/g-12.3 nästa morgon. Det beskrivs som en Höglyft guld blond. Blanda (2oz) med 40 VOL Developer (4oz). Slather på den och vänta en timme. Var försiktig, det kan bränna huden om du inte testa den först.
 10. 10
  Tvätta det ut med John Frieda s skimrande blond schampo och balsam. Extra balsam vid denna punkt kan vara till hjälp.
 11. 11
  Spray frizz Reducer och använda frizz Reducer grädde på håret innan blåsa torkning och platta stryka det.
 12. 12
  Detta är ett utmärkt sätt att få till blont från kolsvart på en kväll utan brott eller skada.

Tips

 • Alltid har riktigt bra balsam på sidan
 • Gör din hemläxa innan du köper produkterna. Använd inga färgämnen med metalliska salter i dem. De kommer att reagera dåligt med blekmedel och förstöra ditt hår.
 • Har en vän att hjälpa till om det är möjligt
 • Om du är orolig, gör det inte. Det är inte värt att du blir rädd.

Varningar

 • bära grungy kläder du inte har något emot att förstöra
 • skick, kondition, tillstånd... eller riskerar hemsk skada
 • Gör sträng och allergi tester
 • Använd inte metalliska färgämnen
 • Detta är definitivt inte för första gången håret colorer. Du kommer att vilja ha den attityden "det är bara hår, kommer det att växa tillbaka." Du bör också ha mycket friskt hår innan någon färgning eller blekning process.