Wka

Hur Serenad en kvinna

Fallen för en romantisk kvinna som bara vill ha allt som förr i tiden? Varför inte överväga serenader henne? Det finns olika alternativ från en-för-det-mycket-modig till en-för-att-direkt-fegis. Här är de, bara för dig.

Steg

Hur Serenad en kvinna. Dölj någonstans och låta någon annan göra Serenading.
Hur Serenad en kvinna. Dölj någonstans och låta någon annan göra Serenading.
 1. 1
  Gör det själv. Om du är väldigt modig, och du har en bra sångröst, serenad din älskade dig. Du behöver musik för att följa med dig. Välj ett stycke som passar din röst sortiment. Placera dig i närheten av din älskades sovrumsfönstret vid tidpunkten för natten du vet att hon förbereder sig för sängen. Och börja sjunga. Se till att natten är varm, fri från regn och att grannarna är inte ett gäng huliganer. Alternativt kanske du föredrar att ta ut henne på middag och våren serenad på henne. För detta behöver du tillstånd från och samarbete av restaurang personal, så organisera detta i förväg. Detta skulle vara bäst tillsammans med en gitarr eller fiol, så försök att antingen spela dessa instrument som du sjunger, eller ha en förstående vän följa med dig att göra detta åt dig.
 2. 2
  Hyra en grupp. Om du inte är så modig, har mariachi nära dig, då har du tur. Men bara trevligt är a cappella eller en trio / kvartett klassiskt skolade sångare. Gå med vem du kan hitta på det pris som fungerar för dig. Återigen, välj serenad din älskade - under hennes fönster, eller i restaurangen. Andra idealiska platser inkluderar när du sitter på stranden, eller picknick i parken, eller bara som du promenera längs en strand, kan du plötsligt har gruppen visas och brista ut i sång. Allt snyggt förväg ordnad, naturligtvis, för att undvika eventuella grejer-ups i timing.
 3. 3
  Dölj någonstans och låta någon annan göra Serenading. Om du är riktigt feg om denna yttre skärm av affektion, gömma under serenad. Se till att du är någonstans att titta på hennes reaktion men. Har Serenader presentera henne med en ros som säger att det kommer från dig. Hon vet att du menar väl.
 4. 4
  Bifogar din serenade med något meningsfullt. Ge din älskade en ring av vänskap, eller be om hennes hand i äktenskap, eller presentera en stor uppstoppad nallebjörn håller ett hjärta som säger "jag älskar dig". Serenading handlar om vilda, galna, innovativa och enorma känslor av kärlek, så egentligen, ingenting är alltför over the top.

Tips

 • Om du har en annan musikalisk talang (särskilt akustisk gitarr), kanske du vill använda detta som din ackompanjemang. Detta är ett bra sätt att göra praktiskt taget någon kvinna smälta - om det görs bra, förstås.
 • Var säker på att du kan sjunga om du väljer alternativ ett. Kärlek kan vara i betraktarens öga, men örat är inte så förlåtande.