Wka

Hur subtilt flirta med en kille

Finns det en kille som du gillar och vill successivt och diskret få ut budskapet? Läs vidare för att ta reda på hur.

Steg

Hur subtilt flirta med en kille. Skratta inte åt allt han säger.
Hur subtilt flirta med en kille. Skratta inte åt allt han säger.
 1. 1
  Skratta inte åt allt han säger. Killar älskar att känna att de är roliga, men de kan berätta när du tvingar skratt.
 2. 2
  Se din bästa. Men försök att inte gå för långt ut i din egen komfortzon eftersom du kan hamna förlora dig själv att alla andra som dina vänner gillar.
 3. 3
  Vara säker och ler ofta. Var inte rädd för att skämta, och agera som om du har en personlighet.
 4. 4
  När han säger något perverst som är tänkt att vara roligt, inte vara en tönt och säga, "du är sååå äckligt." (Men om du tror att han är grov och inte gillar hans "smuts", gå vidare. Du inte behöver gilla honom). Var cool, och knuffa honom lätt på axeln med handen medan "Mona Lisa leende", om du vet vad jag menar (halv smile).
 5. 5
  I klass eller skåpet, låtsas som om du läser ett papper på skrivbordet och vänta på honom att titta på dig (det är vägen ögon arbete). När du känner honom ute, titta upp på honom och ler sött. Det hjälper också att vila huvudet i ena handen med armbågen på ditt skrivbord.
 6. 6
  Sms honom ofta. dagligen, varannan vecka... bara vara som "hej". och han kommer att svara, och som de flesta människor säger "whats up". säg inte "nm" (ingenting mycket) som de flesta människor. berätta något roligt du gör (eller inte). skämt-mycket.
 7. 7
  Prata med honom varje chans du får. I korridorerna, gå till din bil, och framför allt, åtminstone våg, när du ser honom på offentliga platser som den super marknaden.
 8. 8
  Om du inte är den typen att göra alla dessa saker och är mer hemlighetsfull. Sneglade något över till honom och hängde där för lite längre än vanligt kan gå bra och få ett meddelande skickas eller om du ser honom gå med du kan titta på och le mot honom. (Om han ser tillbaka sedan sakta vända bort att se till att han såg ditt leende)
 9. 9
  Var inte rädd, men inte vara över säker som du är drottningen av världen. Vissa killar tycker att det är läskigt.
 10. 10
  Var inte rädd för att le subtilt. Det är en korsning mellan ett flin och en grimas. Del dina läppar något och lämna i slutet av tungan hänger ut. Inte för mycket men eftersom det kan anses vara "perverst".
 11. 11
  Var inte klängig. det är okej att vilja vara runt någon men inte tar upp all deras personliga utrymme.
 12. 12
  Vara personlig. Han borde kunna prata med dig utan att känna som han invaderar.

Tips

 • Håll ögonen på honom och försöker se honom rakt i ögonen en gång
 • Var lugn och cool. Komma overexcited om att prata med honom eller se honom gör du verkar "konstig".
 • Smile subtilt, men inte gå så bred munnen ont efteråt.
 • Blick på honom. Se till att han ser dig titta på honom, och du låser ögonen för en sekund. Snabbt titta bort, sedan långsamt dra dina ögon tillbaka till honom, som om han är alldeles för oemotståndlig, och du kan inte sluta titta. När ni låser ögonen för andra gången, ge honom en sexig litet leende, och sedan titta bort för gott.
 • Använd kroppsspråk genom att röra sin arm eller flytta närmare honom.
 • Här är ett trick som kommer att få dregla kommer ut ur mungiporna:
 • Gör honom märker du

Varningar

 • Titta inte på honom varje ledig sekund du har, kan detta göra honom obekväm om han ännu inte ser dig som en potentiell flickvän. Också, inte sitta bredvid honom i varje klass, det kan också göra honom obekväm, och folk kan fatta att du gillar honom, vilket är dåligt om du försöker flirta subtilt.
 • Se om han är med någon innan flirta
 • Agerar inte som en total bluff och du vet allt eller agera som vem du inte är, det är en total avstängning