Wka

Hur att imponera på en tjej

Vill wow att vissa flicka? Även om du inte kan styra hur hon känner och få henne att bli kär i dig, kan du sätta dig i en bättre dager. Här finns två metoder för att imponera en flicka: först för en tjej som du inte känner väl, och den andra för en tjej som säger att hon är bara intresserad av vänskap.

Steg

Hur att imponera på en tjej. Tänk innan du talar.
Hur att imponera på en tjej. Tänk innan du talar.

Metod ett: imponera en tjej som du inte känner väl

 1. 1
  Klä att imponera. Inte bara kommer du att titta och lukta mer attraktiv, visar att ta hand om din grooming henne att du är mogen och klarar av viktiga dagliga uppgifter. Var särskilt uppmärksam på dessa områden:
  • Dusch minst en gång om dagen. Det är nog bäst att göra det på morgonen, så att du kan börja dagen känns fräsch och ren. Tvätta håret, tvål upp överallt, och skölj av.
  • Håll munnen ren. Borsta två gånger dagligen, tandtråd, och använda munvatten. För hjälp i mitt på dagen, använd andedräktmint.
  • Behandla ansiktshår. Raka dagligen. Eller, om du odla ansiktshår, se till att den är klippt till en enhetlig längd och inte scraggly eller oregerliga. Om du tenderar att ha en unibrow, överväga att plocka alla herrelösa hårstrån över näsan.
  • Ha en kombination deodorant-antiperspirant. Applicera den så snart du kommer ut ur duschen på morgonen.
  • Gå lätt på Köln. Du kan använda lite spray av parfym eller body spray, men inte gå över 3.
  • Bär rena kläder. Om du hittar dig själv klättra för färskt tvätt, överväga att inrätta en regelbunden tvätt schema, som gör allt din tvätt varje söndag kväll.
 2. 2
  Var artig. Att vara väluppfostrad betyder inte att du är tråkig - det betyder att du vet hur man behandlar andra människor med respekt, en kvalitet de flesta tjejer vill ha i sina pojkvänner. Visa henne att du vet hur man ska vara hänsynsfull genom att göra dessa saker för alla, inte bara henne:
  • Säg "tack", "tack" och "du är välkommen."
  • Om någon går genom en dörr bakom dig, hålla den öppen för honom eller henne.
  • Undvik svordomar eller säga något råolja offentligt, eller i blandat sällskap. Det är bra att slappna av lite runt dina vänner, men försök att visa din bästa sida kring människor som du inte känner väl.
  • För mer hjälp, se Hur man har hyfs.
 3. 3
  Tänk innan du talar. Alla glider upp och säger dumma saker, men gör ditt bästa för att begränsa det när du är runt den här tjejen. Ta några sekunder för att utvärdera vad du ska säga innan du spotta ut det.
  • Prata inte upp andra tjejer. Du kanske tror att göra henne svartsjuk är en bra idé, men styra klart. Diskutera utseende av andra tjejer framför henne kommer få dig att verka ytlig och flyktig. Såvitt hon vet, hon är den enda som du är intresserad
  • Undvik att falla som en översittare. Kasta inte ut vårdslösa förolämpningar eller sätta andra människor ner, även om de är avsedda att vara rolig. Hon kanske inte kan plocka upp på din humoristiska tonen och ta dina ord till nominellt värde.
  • Säg inte snuskiga skämt. Det finns en tid och plats för elaka humor - och det är när du umgås med din kille vänner. Hålla på ett lock på det när du är runt henne.
 4. 4
  Betala henne en uppriktig komplimang. En sak du ska säga när du är runt henne är en fin, äkta komplimang. Det är inte så svårt som det verkar! Här är vad man ska göra:
  • Tänk på vad du gillar bäst med henne. Det kan vara hennes leende, hennes skratt, hennes intelligens - vad slår dig när hennes bästa kvalitet. (Det enda förbehållet att detta är att du inte ska berömma henne på några fysiska egenskaper utom hennes ögon eller hennes leende. Hon kanske har en bra siffra, men nu är inte tiden.)
  • Gör det semi-privat. Du behöver inte att få henne helt ensam att betala henne en komplimang, men försök att inte göra det med alla sina vänner eller dina vänner lyssnar noga. Du kan också dra bort det i en text eller snabbmeddelande.
  • Håll det kort och koncist. Inget behov av att vaxa poetisk för tre eller fyra minuter på hennes bästa egenskaper. En enkel one-liner kommer att göra.
  • Var uppmärksam på hur du formulera det. Istället för att säga "Det är en söt klänning" eller "jag gillar din outfit," säger "Du ser riktigt bra ut i den klänningen." Komplimang kvinnan, inte klädesplagg!
  • Få kroppsspråk rätt. Smile! Håll ögonkontakt när du säger det, alltför.
 5. 5
  Få henne att känna sig speciell. Hitta små sätt att låta henne veta att du tycker att hon är en extraordinär person, och hon kommer definitivt att märka.
  • Inte ignorera henne eller spela svårfångad. Om hon texter dig, text tillbaka. Om hon vill prata, försöka göra den tiden, även om det är lite obekvämt.
  • Gå ut ur ditt sätt att hjälpa henne. Om hon kunde använda en hand med något, erbjuda din hjälp! Det kan bära tunga eller besvärliga föremål, gå med henne att köra ett ärende, eller prata med henne genom en svår situation.
  • Låt henne prata. Den # 1 misstag när du pratar med en tjej fokuserar på dig själv. Flickor är mycket mer bekväma när de talar om gemensamma intressen. Fråga om hennes intressen, hobbies, favorit böcker, musik etc. Om hon ställer en fråga, svara på den i några korta meningar och sedan dirigera frågan tillbaka på henne. Detta engagerar henne i konversationen.
  • Starta ett internt skämt med henne! Genom att göra detta två av er kommer att dela en hemlighet anslutning som delas mellan bara er två. Detta kommer att göra henne att känna sig speciell, ingår och närmare dig. Det kommer också att ge dig en enkel att-komma-fram-med konversation starter. Men kom ihåg, om du överanvändning insidan skämt, kan det snabbt gå från nöje till tråkiga, så bara använda det när du måste.

Metod två: att bryta ut ur friendzone

 1. 1
  Få lite utrymme bort från henne. Det är det svåraste att göra när du är galen i en tjej, men det är det enda säkra sättet att få ut av friendzone. Om du vill att hon ska se dig i ett annat ljus, måste du ta bort tid så att din relation kan återställa när du börjar interagera igen.
  • Åta sig att vara i minimal kontakt med henne i minst 3 eller 4 veckor. Det låter som en evighet, men du kan göra det! Vara artig när du ser henne, men inte umgås med henne, inte engagera sig i långa telefonsamtal, gå inte på datum, och besvara hennes texter med svar som är korta och rakt på sak.
  • Om hon frågar varför du är så avlägsen, säga att du tar dig tid att fokusera dina prioriteringar. Säg att det inte är personligt, du arbetar just på att åstadkomma mål på andra områden i ditt liv. De flesta tjejer gillar någon motiverad och ambitiös, även om hon är upprörd att du inte spendera så mycket tid med henne, är detta så bra en anledning som du kan ge.
 2. 2
  Spendera tid på hobbyartiklar. Ägna de timmar du annars skulle spendera med henne (eller tänka på henne) att må bättre om dig själv. Du kommer att vara en ny och förbättrad kille med bättre självförtroende, oavsett om hon är intresserad av att vid slutet av dagen. Kom ihåg att du inte gör det för henne just nu - du gör det för dig, så att du känner dig som den bästa versionen av dig själv.
  • Intensifiera din grooming. Prova att göra din rutin lite mer rigorös, och se hur det påverkar din självkänsla. Amp upp din hudvård, prova en annan frisyr, dusch mer regelbundet, prova en ny parfym, och så vidare.
  • Ta kontroll över ditt liv. Om det finns någon aspekt av ditt liv som idag känns utom kontroll - oavsett om det är skola, din karriär, eller ekonomi - nu är det dags att hålla tillbaka den igen Räkna ut vad du behöver göra för att stabilisera din situation och känna att du är tillbaka på rätt spår. Gå sedan gör det - inte slösa någon mer tid betona om det. Ja, är flickor attraheras av män som verkar som om de är i kontroll över sina liv. Men ännu bättre, kommer du att känna dig säker och självsäker att det går din väg, eftersom du har gjort det så.
  • Odla en ny hobby eller intresse. Finns det en sport du har alltid velat prova? Eller ett ämne du alltid velat veta mer om? Nu är det dags! Ägna dig åt vad extracurricular intresse slår din fantasi, och göra den till din nya inriktning. Flickor är intresserade av människor som är intressanta och har hobbies eller andra aktiviteter gör dig intressant.
 3. 3
  Gör ett nytt första intryck. När du har varit borta ett tag, har du chansen att göra en annan "första" intryck när du är redo att interagera med henne igen. Om du kan spela upp det på rätt sätt, kommer hon att börja se dig i ett helt nytt ljus.
  • Se din bästa. Lägga extra kraft på ser så bra som möjligt när du känner att du får nära att se henne igen. På så sätt kommer ditt nästa möte inte fånga dig utanför vakt.
  • Gör dina avsikter. Om du vill att hon ska se dig som pojkvän material, agera som det! med henne. Behåll ögonkontakt. Betala henne en pyrande komplimang. Inte bara falla in i gamla vanor och agera som du dyrkar marken hon går på. Gör henne att känna sig speciell, men inte på bekostnad av att sänka dig själv.
 4. 4
  Erbjuder inte din tid så fritt. Istället för att vara ständigt tillgänglig för henne när hon vill, få henne att arbeta lite för er uppmärksamhet. Till exempel, du är inte tillgängliga för att komma över och titta på romantiska komedier med henne medan hon klagar hennes senaste break-up, men du är tillgänglig för att ta henne till middag på fredag ​​om hon är intresserad.
  • Dra en klar skiljelinje mellan saker du brukade göra för henne i friendzone, och saker du är villig att göra för henne som en potentiell pojkvän. Var vaksam om att hålla sig till denna skillnad.
 5. 5
  Slösa inte tid. När du åter initiera kontakt, vänta inte månader att fråga ut henne eller på annat sätt flytta förhållandet till nästa nivå. Gör det i veckan.
  • Fråga henne ut på en dag som är klart romantiskt. Det betyder: middag, på helgen, bara ni två. Hon får tipset.
  • Ange dina känslor för henne i en tydlig, säker sätt. Låt henne veta att du är intresserad av att vara mer än vänner. Säg att du ska acceptera hennes beslut om hon inte är intresserad, men du kan inte hålla försmäktar i friendzone.
  • Bryt kontakten barriären. Håll handen, ge henne en kram, erbjuda att gosa, eller på annat sätt få fysisk kontakt på bordet. Speciellt om beröring barriären var en egenskap hos dina tidigare interaktioner, är detta ett ganska tydligt sätt att skicka henne ett meddelande.
  • Kom ihåg att gamla Sean Connery film citat: "Nyckeln till en kvinnas hjärta är en oväntad gåva på en oväntad tidpunkt." Gåvan behöver inte vara extravagant - prova något så enkelt som en enda blomma eller hennes favorit godis. Gör inte en stor sak om att ge det till henne, bara göra det med ett leende och acceptera hennes tack graciöst.
 6. 6
  Acceptera hennes beslut. Om du har provat allt för att imponera på henne och hon är fortfarande inte intresserad av dating, backa graciöst. Ibland gnistan är bara inte där. Du försökte ditt bästa, och det finns andra tjejer där ute som kommer att uppskatta den person du är. Flytta på med tillförsikt!

Tips

 • När hon är i en sorglig stämning, försök att trösta henne och agera som om du bryr dig om henne.
 • Håll kontakten med henne.
 • Följ inte henne runt överallt. Det ger dig automatiskt ett rykte som en stalker, och det kommer att flippa ut henne. Även efter henne bara lite kan skapa en stalker rep, beroende på hur du agerar. Hur du agerar kan avgöra om hon faktiskt vill att du ska vara runt henne hela tiden eller om ens bara se ditt ansikte är för mycket kontakt. om du vet att hon ser dig som en stalker, avskeda eftersom försöker göra skadekontroll tenderar att bara förvärra din situation, utan försök att få en vän för din eller hennes för att hjälpa ditt problem.
 • Alltid vara snäll mot henne. När du ser henne le mot henne. Gör skämt så att du både skratt tillsammans
 • Träna och hålla formen.
 • Få henne att känna ville / uppskattade och låt henne veta att du gillar henne, dess en av de största komplimanger man kan ge henne.
 • Om du har tandställning, glasögon eller akne, bli inte nedslagen! De flesta tjejer har inget emot vad som finns på utsidan, men inte vara en total slusk. Flickor lagt ner mycket möda på sitt utseende, kanske du bör göra detsamma. Men tror inte att bara för att du har tandställning, glasögon eller akne att världen är över, ibland fungerar! Många tjejer tror hängslen och glasögon är attraktiva och många tjejer komma förbi en dålig hy hy.
 • Var en gentleman
 • Om du verkligen gillar en tjej, se till att du ser din bästa med henne, både i utseende och beteende.
 • Erkänn att du gillar henne. Det är alltid värt ett skott.
 • Ge henne en gåva.
 • Var inte otrevlig mot henne vid någon tidpunkt. Ingen tjej gillar någon som är oförskämd. Även om det din idé att imponera någon.
 • Visa sympati och tillgivenhet. Om flickan du verkligen njuta av att vara runt är ledsen eller sårad, ge henne en snabb kram. Inte bara säga att du är ledsen och du hoppas att hon mår bättre. Detta fungerar mycket bra, för då flickan vet du bryr dig om henne.
 • Vissa tjejer är naturligt flirtar men är inte intresserade av dig. Bara för att hon hänger ut hela tiden med dig, kramar dig och gör andra förföriska saker betyder inte att hon gillar dig. Ta saker långsamt så att du verkligen kan känna.
 • Om du har följt alla stegen ovan och det fungerade inte, känner mig inte nedslagen. Det finns andra tjejer där ute som kommer att vara mycket mer uppskattande än den som vände ner dig.