Wka

Hur platsen en falsk MAC kosmetika produkt

MAC är en mycket populär high end makeup märke, men det är också en dyr en. Många människor vill få sin mac makeup för mindre än listpriset, så de går på Ebay. Problemet med Ebay är att det finns människor där ute som säljer falska Mac-produkter. Fake mac är inte bara en ripoff, eftersom du inte får vad du betalar för, men ingredienserna kan också ibland vara mycket skadligt för dig, så om du misstänker att något är falskt, inte använder den för skull av din egen hälsa.

Steg

Hur platsen en falsk MAC kosmetika produkt. Titta noga på bilderna som säljaren.
Hur platsen en falsk MAC kosmetika produkt. Titta noga på bilderna som säljaren.
 1. 1
  Titta noga på bilderna som säljaren. Några tecken på att säljaren är äkta är om bilderna är i botten av förpackningen, och om det finns massor av bilder. Säljare vill att du ska veta att de säljer autentiska föremål, och de kommer att visa dig så mycket bevis som möjligt. Om bilderna är mycket vaga, och suddiga, kontakta säljaren och be om lite fler bilder. Om de vägrar eller göra en ursäkt, undvik säljaren eftersom de kan försöka sälja dig förfalskningar.
  • Ögonskuggor kommer aldrig någonsin komma med svamp applikator tips. Sponge applikatorer är de lite plast pinnar med skum på slutet. De flesta Mac-objekt gör inte några med några applikatorer alls.
 2. 2
  Titta på namnet på objektet. MAC poster såsom pigment, ögonskuggor, polerar nageln etc. inte kommer att ha ett antal, kommer de att ha ett namn.
 3. 3
  Kontrollera typsnitt. De teckensnitt på Mac objekt är oftast små och i nedre hörnet, men kan förfalskningar innefatta en större typsnitt och centreras.
 4. 4
  Dubbelkolla namnet. Några förfalskningar kommer att ha ett namn, men det kan inte vara namnet på en Mac objekt. För att ta reda, helt enkelt gå till MAC Cosmetics och klicka på bra köp, sök sedan avvecklade objekt. Skriv in namnet på objektet, om det inte är i den avvecklade avsnitt, och det är inte i den aktuella markeringen, då är det helt uppenbart en bluff.
 5. 5
  Sök youtube. Det finns många filmer från makeup gurus som går mycket in på djupet på vissa Mac-objekt som kan vara förfalskningar.
 6. 6
  Betala med Pay Pal, alltid! Om du får det och inse att det är en bluff, det finns en tid när du kan lämna in det och få pengarna tillbaka!

Tips

 • Det enklaste sättet att inte inte köpa förfalskningar är att köpa från MAC webbplats, eller köpa från en MAC butik eller disk.

PayPal erbjuder inte skydd mot MAC bedragare. Det åligger köparen att erhålla skriftliga bevis den kosmetiska produkten är fejk från en erkänd auktoritet. Det är mot Mac Pro Store policy att tillhandahålla sådan dokumentation. En verbal MAC kommer att ge dig, men det är allt. Bottom line, lära sig att upptäcka förfalskningar och inte förlita sig på PayPal för att skydda dig.