Wka

Hur ansöker vardagligt smink

Har du någonsin vaknat på morgonen och tänkte att du bör gälla vardagligt smink innan du beger dig ut genom dörren för skolan / arbetet? Den här artikeln förklarar hur du använder smink och fortfarande ser avslappnad (och varma).

Steg

Hur ansöker vardagligt smink. Kontrollera att du har rätt material.
Hur ansöker vardagligt smink. Kontrollera att du har rätt material.
 1. 1
  Kontrollera att du har rätt material. Du behöver inte köpa alla snygga saker på dyra make up store. Billig (men bra kvalitet) utgör kommer att sänka din budget och hålla dig snygg! Om du behöver, göra en lista över specifika objekt du vill köpa (exempel: ögonskugga, concealer, mascara, etc.).
 2. 2
  Titta på dig själv. Kommer rosa ögonskugga ser naturliga men också ta ut dina nötbruna ögon? Kommer att svart eyeliner ser bra ut på dig eftersom det matchar ditt hår? Det tar ett tag, men du måste bli färg samordnas. Ta också en titt på din klädsel och smycken. Detta har en enorm inverkan på hur din make up ser ut.
 3. 3
  Vad väntar du på? Prova på! Prova på din make up så fort du får den. Det lila eyeliner kommer bara se bra ut om man vet att det kommer att se bra ut.
 4. 4
  För dagligt bruk, inte bära foundation eftersom det kommer att orsaka skador. Om du verkligen måste, använda mineral foundation eftersom det är faktiskt bra för din hud. Om du går ut i solen, använd en foundation eller puder med SPF 15 eller mer för att förhindra fula solbränna.
 5. 5
  För ögonskugga, applicera ett medium skugga upp till globlinjen. Om du vill, kan du förbättra din globlinjen med en chokladbrun färg, men vara noga med att blanda.
 6. 6
  Om du vill bära eyeliner, och du vill se avslappnad, prova brun eller svart-brun. Linje en tredjedel av din övre fransraden och två tredjedelar av den nedre fransraden. Smeta raden med en bomullspinne för en mjukare, smokier look.
 7. 7
  Mascara är ett måste, det kommer att göra dina ögon pop. Om du vill, kan du curl dina ögonfransar. Svart eller svartbrun mascara kommer att fungera bra. Se till att mascaran inte är klumpiga-om det är, ögonfransar kamma med en piska kam (oftast knutna till en panna borste) eller en luskam. (Se till att det är rent!) Om din mascara är tjock och klumpiga, kan du behöva köpa en ny.
 8. 8
  Naturliga eller naken läpp färger fungerar bäst för dagligt bruk. Använd chapstick innan läppstift för att förhindra att dina läppar från att torka ut. Lip stain i en naturlig färg fungerar bra, eftersom det inte är kalkhaltig och det har inte glans.
 9. 9
  Kontrollera för att se om det ser avslappnad. Den klarröda läppstift går bye-bye till balen.

Tips

 • Se till att det ser naturligt! Detta handlar om casual look, inte clownen look.
 • Ta din tid! Om du inte har mycket tid att sminka upp på morgonen, tillämpa den när du kommer till jobbet / skolan. Om du inte tar din tid, kommer det att se slarvig, och vad är poängen med att sätta på make up om det gör att du ser ut som Godzilla?