Wka

Hur man ser vackra på stranden

När det är sommar, vill du känna och se vacker för din långa dagar på stranden. Börja tidigt att klara dig själv för stranden!

Steg

Hur man ser vackra på stranden. Shoppa för ett nätt baddräkt som passar din form.
Hur man ser vackra på stranden. Shoppa för ett nätt baddräkt som passar din form.
 1. 1
  Shoppa för ett nätt baddräkt som passar din form. För en stor byst, välja en grimma-stil bikini topp med koppar eller inre stöd eller en bh topp med bygel stöd. För en mage, prova en tankini, speciellt A-line stil tankinis. Om du är orolig för dina höfter / bum, pojke ben shorts ser alltid het. För en liten byst, hitta en topp med volanger, en båge eller någon texturala utsmyckningar framhålla. Pastellfärger passar blekare skinn, medan ljusa färger ser bra ut på solbränd eller mörk hy.
 2. 2
  Se till att du tar bort all oönskad hårväxt och ger din kropp en fullständig exfoliering. Prova en bodyscrub i duschen. Moisturizing lämnar efteråt huden mjuk och smidig.
 3. 3
  (Valfritt:) Applicera en brun utan sol för en bronserad, beach babe look. Detta bör tillämpas efter att du återfuktar. Kom ihåg, kan blek hud vara vackert också (bara glöm inte solkräm!).
 4. 4
  Måla dina naglar och tånaglar en ljus sommar färg i en solnedgång ton som en ljust gul eller orange nyans.
 5. 5
  Spritz en konditionering spray i håret innan du lämnar huset för att skydda den från solens skadliga strålar.
 6. 6
  Applicera en tydlig solkräm med minst 30 SPF över hela kroppen och ansiktet och spraya en fräsch, sommar doft för en oemotståndlig doft. Några härliga sommar parfymer inkluderar CK sommar One och Island av Michael Kors. Applicera tonade fuktkräm, vattenfast mascara, mjukt rosa rouge och ett läppbalsam med några SPF in den på ditt ansikte. För de mer vågade, ljusa ögonskuggor i aqua eller orange kan se fantastisk ut.
 7. 7
  Stå rakt och med tillförsikt medan på stranden. Om du agerar säker, kommer du se självsäker

Tips

 • För en naturlig skönhet terapi samtidigt på stranden, kan du ge din kropp en peeling med sand och skölj med rent havsvatten.
 • För en mer subtil solbränna, blanda brun utan sol med din fuktighetskräm för en ljusare lyster.
 • Spraya en anti-frizz behandling i håret och sedan lämna au naturliga. Lågt underhåll bör vara det huvudsakliga målet vid stranden.
 • Det är alltid bättre att vara blek än solbränd. Om du tan naturligt då gå för det, men om du är blek så du kanske inte vill riskera att sola dig själv!

Varningar

 • Glöm inte att ha en dusch innan du beger dig till stranden... kroppslukt på en varm sommar dag är en riktig turn-off.
 • Exfoliating och sköljning med havsvatten kan i sin tur göra huden mer känslig till torrhet och de bakterier och mikroorganismer som befolkar både sanden och havsvattnet. Var noga med att använda lotion och antibakteriell tvål på fötterna och resten av kroppen när du kommer hem.
 • Shave innan du använder själv Tanner eller det kommer att lossna på de platser som du rakat.
 • Exfolianter kan blekna eller ens strimma din solbränna, så var försiktig.
 • Glöm inte att upprätthålla en vecka träningsprogram och en hälsosam kost plan för att se till att du ser bra ut i din bikini!