Wka

Hur man ser och agera som ett " klick " flicka

De flesta människor tror att "The Clique" handlar om att vara populär, men det handlar om människor som avundas dig. Följ dessa instruktioner och du kommer att se ut och agera som en "Clique" Flicka i några veckor.

Steg

Hur man ser och agera som ett " klick " flicka. (Utseende) Kläder och smink.
Hur man ser och agera som ett " klick " flicka. (Utseende) Kläder och smink.
 1. 1
  (Ser) Hår. Du måste alltid ha söta hår om du vill se ut som en "Clique" Girl. Ditt hår måste vara något som folk kommer att kopiera. Om du har hår du ogillar, har jag listat sätt att fixa håret:
  • Fett hår? Fett hår är skadat hår och det är inte söt. Om du har fett hår, sedan tvätta håret varje dag. Använd schampo som säger att det förhindrar fett hår. Använd även håret mayo eller balsam för ditt hår. Applicera inte balsam eller mayo nära din hårbotten. När du sköljer, kamma håret och applicera små mängder av hår lotion eller serum.
  • Torrt hår? Tvätta håret och omedelbart applicera balsam eller mayo. Se till att ditt schampo är ett återfuktande schampo. Se till att schampo har inga sulfater. Sulfater orsaka ditt hår att torka ut snabbt. Efter, tillämpa hår lotion eller återfuktande serum.
  • Afrikansk europeisk hår? Tvätta håret och skick. Sedan föna och stil till hur du vill. Du måste använda en platt järn först! Då kan du krypa eller vifta håret, men du vill inte att toppen av huvudet för att vara burrigt! Alltid plattång först! Bara kamma håret och sedan använda plattång så att ditt hår är ännu. Detta gör bättre riktning.
  • Rakt hår? Efter tvättning och blås torkning, kan du eller lockigt hår. Detta kommer att ge dig en söt men subtil utseende.
 2. 2
  (Ser) Hygien. Dålig hygien är en av portarna till losership. För att undvika detta, borsta tänderna två gånger om dagen (eller tre gånger dagligen) och tandtråd efter varje måltid. Du vill inte ha saker mellan tänderna medan du pratar och du absolut inte vill dålig andedräkt. Dessutom måste du tvätta ansiktet minst två gånger om dagen för att bli av med finnar. Glöm inte att tvätta själv. Om du har lukt / svettningar i sängen problem, tvätta sig två gånger på morgonen och sedan använda duschkräm. Efter, sätta på en parfym som luktar gott, raka armhålorna om det behövs, och sedan använda deodorant. PUT ON LOTION. Att vara ashy är en av de otäckaste sakerna någonsin!
 3. 3
  (Utseende) Kläder och smink. Kläder är enkel. Hitta något gulligt att folk kommer att kopiera efter ett tag av att bära det. Om det behövs, järn jeans och blusar för en fräsch och ren look. Om du behöver hjälp med kläder, leta upp en lista på kläder som är "inne". Om din familj är rik (och jag menar RICH) så du kan bära några av dessa designer bitar. Om din familj är medelklass, handla på varuhus som Topshop, Love Culture, Papaya, Macys, Kohls, eller Gap / Old Navy. Om du är på en budget, handla på Sears, Forever 21 (mycket i stil!) Eller arbeta med vad du har. För smink, gå till MAC eller Sephora. De ger dig gratis makeovers så länge du köper en av deras produkter. Försök att kopiera göra över de gav dig med produkter som du har hemma. Om du har känslig hud, använd Neutrogena produkter.
 4. 4
  (Lag) Nu när du har fått det utseende, behöver du attityd. Varje "Clique" Flickan har sitt eget sätt att ta ner någon. Du måste vara säker och smart. Låt inte folk ta hand om dig. Förtroende är nyckeln!
 5. 5
  (Lag) Personlighet är viktigt. Om du är konstig, sedan hålla dina tankar i ditt huvud. Bara inte vara normalt! NORMAL är tråkigt!
 6. 6
  (Lag) Folk kommer inte att tro att du är någon, om du inte tror att du själv är någon. Du måste övertyga folk att du är fantastisk. Ser den delen kommer bara få dig halvvägs dit. Walk the halls med huvudet högt och sekret förtroende. Gör ett uttalande som säger, "Ja. Jag är allt detta och inte bråka med mig."
 7. 7
  (Lag) Du behöver återkomster. Comebacks är viktiga. Det kommer att visa vem som stör dig att de inte kan köra med dig längre. Bara ANVÄND INTE svordomar. Det är inte dam-liknande på något sätt. Ett bra sätt att få svar på tal är att skriva ner dem och utveckla kreativitet. Också, studera ordlistan så dina återkomster kommer att fungera bättre.

Tips

 • Håll dig frisk. Träna i trettio minuter för tre gånger i veckan. Om du är för lat för att göra detta, hitta något som att dansa eller cheerleading att du lätt kommer att arbeta ute i en timme och en halv vecka.
 • Bli inte en översittare. Endast använda dina återkomster för människor som blir betyder för dig eller för personer som plockar på någon annan.
 • Om du har problem med att bli märkt, runda upp en grupp av vackra flickor och göra en klick. De kommer att hjälpa dig att bli märkt. Du kommer snart att bli "den" grupp. Alla kommer att vilja vara du.
 • Glöm inte vem du egentligen är!;)
 • Var inte rädd för att flirta. Promenad med någon som du har en crush på och blinka eller gör ett gulligt leende mot dem.
 • Om du inte är så säker på det här, gör då inte det. Om du inte vill ge avkall på McDonalds hamburgare du älskar (yuck...) för friska sallader eller smörgåsar kalkon (YUM!) är detta inte för dig. Här är några andra saker att tänka på:

Varningar

 • Om du krossning på en pojke, närma er inte dem med ditt gäng. Det får dem att känna attackerad. Om de känner så, kommer de inte prata med dig.
 • Har du inte dina föräldrar reda på att du ska starta ett klick. De kommer att försöka prata dig ur det.
 • Om du redan är en genomsnittlig flicka, ska du inte ändra på det. Bara vänder inte till en genomsnittlig tjej men om du börjar som en trevlig person.
 • Om dina Clique medlemmar har svårt att inse att du är alfa, upprätta leden. [Alfa, Beta, Charlie, Delta (Använd endast Charlie och Delta för kotterier som är större än sju)]

Saker du behöver

 • En cool telefon. Du måste hålla kontakten med människor. Få en Blackberry eller en iPhone 5.
 • Söta tillbehör. Se till att de matchar din outfit.
 • Om du vill, en pojkvän. Eller en crush. Krossar är så mycket mer intressant, de förändras!