Wka

Hur man klär sig trendigt i en skoluniform

Att ha en skoluniform kan sätta allvarliga begränsningar ser söt och original. Dessa steg kommer förhoppningsvis ge dig lite inspiration på att göra den enhetliga din egen. Denna artikel syftar till flickor.

Steg

Hur man klär sig trendigt i en skoluniform. Bär naturlig makeup.
Hur man klär sig trendigt i en skoluniform. Bär naturlig makeup.
 1. 1
  Bär naturlig makeup: lätt borstad bronzer på kinderna, pannan, näsan och hakan för en naturlig sommar ansikte, preparerade ögonbryn (pincett kan hjälpa), om du har akne, försök att hålla din hud så oljefri som möjligt och aldrig tårta på din makeup. Om du vill använda falska tan, se till att testa det på en liten lapp av osynliga hud att se till att du inte har en allergisk reaktion, eller att det visar dig orange. Det är bäst att vänta 2-3 dagar innan överallt.
 2. 2
  Håll dina naglar ser bra ut. Om du har strikta regler om detta, få en fransk manikyr. Det ser naturligt men underbara! Om även franska är uteslutet, är klar nagellack en lömsk alternativ. nagelbitning är inte en bra sak att göra, och det kommer att förstöra dina naglar. Du kan köpa täckfärger som är speciellt utformade för personer som har en dålig vana av detta, det smakar verkligen bittert så snart du biter i det.
 3. 3
  Lukta gott. BO och dålig andedräkt är enorma turnoffs. Bär alltid mint tuggummi och deodorant och dusch dagligen. Foot pulver finns också tillgängliga från de flesta apotek.
 4. 4
  Ha några smycken. Ha ett gulligt halsband eller en ring som är iögonfallande. Håll det roligt och funky och sann mot din personliga stil. Om du inte får smycken eller måste hålla det till ett minimum, ex. du kan bara bära dubbar / sliprar och en klocka, men ingenting annat, se till att det du bär gör ett uttalande. Tänk på att överskott av smycken kan konfiskeras, så gå inte överbord. En annan gullig smycke är anklets-dessa ser verkligen söt med tre eller fyra på båda fot. När din på marknader eller på semester, håll utkik efter vackra ankelband.
 5. 5
  Bär fina skor, som kattunge klackar eller lägenheter balett. Tänk på att många skolor har strikta regler om skor (ex. de måste vara svart, läder, instängda, spets-up, etc.). Mary-Janes är oftast ett säkert alternativ till en excentrisk-söt look. Om din skola kräver att du bära spets ups, byt ut dem när de börjar titta Råttis. Bär inte skor som är obekväma att gå i, när du går en ton mellan klasserna.
 6. 6
  En av de sötaste saker du kan göra är bära ett band till skolan. Vira den runt en bulle eller knyta den i en rosett på toppen av en hästsvans. Hursomhelst, det är ett attraktivt utseende. Trådiga band ser bäst ut i ljusa färger och tjockare band är bra i alla färger. Du kan också bära en Chanel band. Dessa kommer i svart och vitt och ser super snygg, men du måste köpa en Chanel produkt eftersom de är en del av förpackningen. Var kreativ med de band du sätter i håret, men försök inte att kopiera någon annans.
 7. 7
  Ta hand om ditt hår. Använd inte värme på det varje dag och även använda ett bra schampo och balsam. Se till att du inte bära klipp ofta, eftersom dessa kan ge dig huvudvärk och skada ditt hår. En gullig köp är alternativ till hårsnoddar kallas Twistbands. De är verkligen söt och inte göra nästan lika mycket skada som vanliga hår kan binder.
 8. 8
  Få en polo eller blus som komplimanger din figur. Var uppmärksam på reglerna om åtsittande kläder.
 9. 9
  Bär din favoritfärg på strumpor, och om du kan hitta ett gulligt par, bära knästrumpor. Om du har möjlighet att, få dem med roliga mönster eller fasta färger. Bara vara du, du är unik inte är du?

Tips

 • Var dig själv!
 • Uppdatera din stil varje vecka. Ha ett tema varje dag i veckan, som på måndag, du bär blå, så bär blå armband.
 • Samordna dina kläder.
 • Bär matchande skärp / börsar / örhänge

Varningar

 • Se till att färger du väljer inte krockar med din uniform, och ser bra ut tillsammans.
 • Skriv ut skolorna klädkod politik-det finns massor av kryphål
 • Var försiktig. Vissa skoluniformer förbjuda smycken och ett val av skor. I det här fallet, uttrycka din stil genom gulliga skolmaterial eller skåp dekor.