Wka

Hur kan man vara som Marceline (från äventyr tid)

Marceline-den svala, rocker vampyr från tv-serien Adventure Time. Denna radikala dame har långt svart hår, stor stil, och spelar bas. Om du vill vara mer som henne, så läs vidare.

Steg

Hur kan man vara som Marceline (från äventyr tid). Först måste du se ut som henne, eller något liknande henne.
Hur kan man vara som Marceline (från äventyr tid). Först måste du se ut som henne, eller något liknande henne.
 1. 1
  Först måste du se ut som henne, eller något liknande henne. Håret är en stor del. Hon har långt, silkeslen, glänsande, midnatt svart hår. Du kan få detta genom att dö ditt hår svart. Om du inte vill färga det svart, antingen färga det mörkt brunt, eller bara lämna ditt hår den färg som det är. Hursomhelst, försök att växa ut, gör det blankt med några bra produkter, och hålla det friska med regelbundna trim. Marceline har långsidan lugg, och några skikt. I Go With Me (en episod av Adventure Time), hade hon klippt upp till halsen, delvis rakat, och smällar sida. Om du känner för att använda en peruk (antingen för att ditt hår är för kort, vill du inte att färga det, etc.), se till att investera i en högkvalitativ peruk och har en professionell stil / trimma den. Använda peruker ser du ofta säljs under Halloween ser tacky och slutligen förstöra den bild du försöker framställa. Med andra ord kommer du inte se ut som en cool rocker chick. Du kommer att se ut som den elaka häxan från väst som bara deltog i en rockkonsert. Inte coolt alls.
 2. 2
  Få hennes stil! Hon tenderar att bära en klänning med strumpbyxor och stövlar, eller ett linne med slitna jeans och stövlar. Hon kan också hittas i klackar eller flip flops. Hennes linnen allt från grå till mörkt rött, och hennes byxor från brunt till blått. Hon kan ses i en långärmad röd och svart randig tröja. I Video Makers (ett avsnitt), bar hon jeans, Converse sneakers, en t-shirt, en uppknäppt skjorta pläd, och en keps. Alla dessa kläder kan visa att hon har en rocker-tjej stil, och du bör få några idéer från att titta på showen. Försök att inte bära hennes exakta outfits såvida du inte är cosplaying, som människor kan märka. Bara bära samma typ / färgpaletter.
 3. 3
  Nu för hennes personlighet! Marceline är upptågsmakare typ, och kan få lite menar ibland. Försök inte att vara elak, eftersom du kan förlora vänner på det sättet. Men börja dra små upptåg, berätta skämt, eller vara lite sarkastisk, men gör det klart att du bara skojar. Detta är viktigt eftersom om du deltar i en anime con eller Comic Con, du fortfarande vill vara tillgänglig för andra cosplayers (speciellt till andra i Adventure Time fandomen). Att vara en idiot bara ger dig ett dåligt rykte som en cosplayer.
 4. 4
  Marceline är mycket begåvad musikaliskt. Hon spelar bas och har en vacker sångröst. Om du inte är naturligt välsignade i detta område, kan du bara sjunga skalor och övar sång hemma. Du kan gå med i en kör eller få sånglektioner, om du verkligen vill förbättra. Om inte, då är det okej, bara sjunga ditt hjärta ut som hon gör. Du kan också ta bas lektioner, men bara göra detta om du verkligen vill spela bas, och inte bara för att Marceline gör det. Basar kan vara dyrt.
 5. 5
  Nu, om du verkligen vill, kan du försöka att ha vänner som Marceline talet. Hon har en mängd vänner på showen, däribland Finn (människa), Jake (hund), och Princess Bubblegum (candy princess-princip människa). Finn är en äventyrare, men har en soft spot för Princess Bubblegum. Han verkar också ta hand om Marceline lite, alltför. Jake är Finn bästa vän. Han har en flickvän, Lady Rainicorn, och spelar viola. Och slutligen finns det Princess Bubblegum. Vanligtvis hon och Marceline kommer inte överens så bra, eftersom de tenderar att gräla ofta. Men när de är runt varandra ett tag och börja prata, kan de lyckas uppföra sig. Alla är musikaliska på något sätt, för Finn och Princess Bubblegum också har underbara sjungande röster. Jake spelar bara viola.
 6. 6
  Försök att inte berätta för hela världen att du blir som Marceline! Bara gå ut och ha kul. Marceline går på roliga äventyr, så bara komma ut i världen, se saker, och njut av din nya stil!

Tips

 • Titta Äventyr Dags att få en titt på Marceline personlighet / stil.
 • Bär huggtänder om du är cosplaying, men försök att inte för varje dag slitage. Du kan få gjorde narr av!
 • Du kan måla din exponerad hud fläckar med färg färgen Marceline hud för cosplay, men inte för vanliga människor kan märka och skratta åt dig och din hud kan bli irriterad
 • Du kan bära lite smink för att förbättra din stil. Prova svart eyeliner / mascara, och kanske lite lila ögonskugga. Överdriv inte, och hålla det naturligt!

Varningar

 • Gå inte runt och säger folk att du är som Marceline, kan du få gjorde narr av.