Wka

Hur man beter sig väl hemma

Beteende är något som alla föräldrar vill ha och förväntar sig. Att uppföra sig väl, men är inte så lätt som sagt och gjort. Denna Google tjänar du mer respekt från dina föräldrar och bröder / systrar för att säkerställa ansvar och bättre saker i livet.

Steg

Hur man beter sig väl hemma. Gör ditt bästa i skolan.
Hur man beter sig väl hemma. Gör ditt bästa i skolan.
 1. 1
  Se till att ditt beteende förbättring verkar inte alltför abrupt. Det kan orsaka dina föräldrar att anta att du agerar väl bara för att få något.
 2. 2
  Gör ditt bästa i skolan. Dina föräldrar kommer att vilja se dig studera. Koncentrera, lyssna på dina lärare, gör dina läxor och revidera alla tester!
 3. 3
  Alltid gör dina sysslor, om dina föräldrar säger att du måste ta ut soporna eller göra tvätten, se till att få det gjort! Och se till att ditt rum är rent, vet du hur föräldrar hatar stökigt rum.
 4. 4
  Gör vad du frågade, även om du inte vill. Bara berätta för dig själv, "Jag kommer att få det överstökat." Med denna kämpaglöd, kommer allt du gör i livet blivit lättare.
 5. 5
  Gör vad du får höra och prata inte tillbaka
 6. 6
  Ge alla massor av kärlek, och gåvor då och då. Var snäll och försiktig med alla, även om de irritera dig. Om du har små bröder och systrar, att vara snäll mot dem och inte argumentera över dumma, meningslösa saker. Hjälpa dem med läxorna, leka med dem och lyssna på dem då och då.
 7. 7
  Vara tankeväckande. Lämna inte badrummet droppande våt efter att du har varit i badet, och lämna inte skräp för andra människor att städa upp!
 8. 8
  Gör saker utan ombedda att göra dem! Om du kan se att ditt sovrum är en enda röra, eller om du vet att du kommer att få höra att sätta dina smutsiga krukor i diskmaskinen, gör det innan dina föräldrar ens fråga dig, och de kommer att bli imponerad.
 9. 9
  Spela inte musik verkligen högt, vara hänsynsfull till alla andra i ditt hus!
 10. 10
  Var inte högt, och om du har vänner runt, inte tar ut runt som elefanter eller ropa och skrika.
 11. 11
  Ta ansvar! Till exempel, om dina föräldrar ger dig sysslor eller uppgifter att göra, gör dem väl! Stressa inte saker, och alltid tänka igenom saker innan du gör dem! Om de kan lita på dig att göra saker, kommer de att se dig som mer ansvar!
 12. 12
  Alltid vara artig mot dina föräldrar. Kyssa dem God natt. Också bara för att du börjar göra bättre betyder inte att du inte kan njuta av dig själv, men kom ihåg att tänka innan du gör vad det nu kan vara som du vill njuta i.

Tips

 • Skrik inte på din mamma eller pappa eller springa iväg. Bara säger ok, vända och gå till sängs.
 • Berätta för dem hur du älskar dem och säga vänligen och tack
 • Respektera dina föräldrar, även om du tror att några av deras regler är orättvisa. Om de säger att du måste gå till sängs tidigt, inte skråla och skrika. Lugnt prata med dem och försöka se om det finns någon chans att du stanna upp senare. Om de säger fortfarande nej, inte kasta ett utbrott. Gå till ditt rum och läsa en bok, eller göra några läxor.
 • Mors dag och Fars dag är ett bra sätt att visa hur mycket du älskar dem och uttrycka hur bra du tycker om ditt goda arbete!