Wka

Hur handskas man med en genomsnittlig vän

Kanske din vän är elak mot människor och vet det. Men de är vackra och populära och inte bryr sig alls. Hur hanterar du det?

Steg

Hur handskas man med en genomsnittlig vän. Få honom / henne att inse hur hemsk hon är.
Hur handskas man med en genomsnittlig vän. Få honom / henne att inse hur hemsk hon är.
 1. 1
  Håll onåbara. Om din vän är inte trevligt att en massa människor, är det svårt att säga om de skämtar. Så stanna borta lite. När han / hon kommer över till ditt hus eller ringer dig, betyder det att hon verkligen tycker om dig som en vän. Varför bry bry hur andra människor agerar om de inte ens gillar dig så mycket?
 2. 2
  Få honom / henne att inse hur hemsk hon är. Han / hon kanske inte bryr sig, men ni gör. Och det är vad hon kommer att bry sig om. När hon säger något i stil med, "Herregud, jag hatar att flickan / pojken. Han / hon är så elak mot mig på IM och jag har ingen aning om varför," du borde påminna honom / henne, "Kanske är det för att du spillt en Smoothie över hennes bröst och kallade henne fett i gallerian. "
 3. 3
  Använd omvänd psykologi om han / hon agerar så elak mot dig, spela samma spel du gillade att spela när du var åtta år gammal, omvänd psykologi. När hon startar, börjar backa upp med henne. När han / hon säger, "Varför är du så elak mot mig?" då du svara, "jag måste ta itu med detta varje gång jag ser dig."
 4. 4
  Håll honom / henne i en "bara normala vän-zonen" kom ihåg att om din vän alltid fungerar som de gör, är det bäst att hålla henne i en "bara en vanlig kompis" zon. Har du en bästa vän? Det är en bra idé att inte göra det henne.

"# Också en annan fantastisk idé är: Berätta dem i en situation när du är ensam och att de inte känner sig obekväm. Presentera fakta, och påminna dem om tillfällen när de gjorde detta. Var specifik!

 1. 1
  Du behöver inte alltid vara riktigt optimistisk när han / hon är runt. Försök att vara lågmäld. Det kommer sannolikt att gnugga på honom / henne, och de kommer att lugna ner sig och prata med dig som en normal person.

Tips

 • om hon styr alla dina rörelser eller alltid talar om du gör saker för dig själv, visa henne att du kan tala och inte behöver henne för att vara din guide till allt.
 • Var inte precis som henne. Om du bär samma typ av kläder hon gör, prova något annat. Annars kommer hon att tro att du är precis som henne och du gillar att göra narr av människor och förstöra liv hela dagen lång.
 • Den här tjejen verkligen inte vara din vän. Om någon sätter dig ner eller får dig att må dåligt, låt dem veta att de håller på att betyda och om de fortsätter, inte vara deras vän längre.
 • Om de blir elak mot dig döda dem med vänlighet. de kommer att få förvirrade och backa!
 • om de blir elak mot dig, döda dem med vänlighet. De kommer att bli förvirrad och backa.
 • Om din kompis slutar säga något sånt, då du inte ta det längre. Bara svara, "Okej". Eller... "Whatever".
 • Titta inte alltför olika. Om du gör det kommer hon att säga att något om hur man ser att dagen är irriterande henne.