Wka

Hur handskas man med drama bland vänner


Det kan finnas tillfällen då du kommer ansikte mot ansikte med något eller någon som du inte vill ta itu med. Men det finns en stor regel när det kommer till kritan, lugn, och vara så positiv som möjligt.

Steg

Hur handskas man med drama bland vänner. Om det finns någon som du brukade vara vänner med eller din rädd för och vill inte ge dem attityd, det finns några rymningar när du är ansikte mot ansikte.
Hur handskas man med drama bland vänner. Om det finns någon som du brukade vara vänner med eller din rädd för och vill inte ge dem attityd, det finns några rymningar när du är ansikte mot ansikte.
 1. 1
  Om det finns någon som du brukade vara vänner med eller din rädd för och vill inte ge dem attityd, det finns några rymningar när du är ansikte mot ansikte. Om det finns en person som du är rädd, inte ser ut som du inte bryr dig. Du kanske vill ge dem lite glädje av att känna ont så de inte försöker hårdare, men inte gråta!
 2. 2
  Att handskas med människor du hatar, de som spred rykten, får du oftast en kall adrenalinkick när din runt dem. Räkna med oförskämda kommentarer och grym skrattar. Kom inte tillbaka med någonting. Bara titta på dem och ge dem den tråkigaste utseende möjligt och under delen när de förväntar dig att bli arg, bara ge dem en unphased utseende och säger sakta (med inga känslor) "ok..." och gå därifrån. Efter en stund av detta, kommer de att bli uttråkad och inte prata med dig, vilket är vad du bör söka.
 3. 3
  Vara beredd att ta mycket hårda kommentarer och skämt om dig själv och rykten. När det kommer till rykten, är nyckeln till att ha en "jag bryr mig inte" look. Aldrig någonsin snäpper tillbaka eller låta känslorna visa. Låt inte folk gå över dig. Om de passerar linjen slutet vänskapen. Ingen förtjänar att bli behandlad på det sättet! Om de fortsätter att förolämpa dig, söker en person som du litar på. Du förtjänar inte att bli behandlad på det sättet.

Tips

 • Om den personen verkligen ville vara din vän som de inte skulle agera så här. Se till att du vet vilka dina riktiga vänner är och vem du kan lita på. Dessa människor är de att hålla med.
 • Också, glöm inte att om han / hon inte glömma eller förlåta för vad som hände, han / hon är inte din riktiga vän.
 • Ha förtroende för att veta att dina verkliga och sanna vänner kommer att stå vid din sida till slutet.
 • Du måste komma ihåg, att vissa människor är bara allt prat. De kan prata tal, men kan de verkligen gå promenad?
 • De flesta människor kommer att backa. (Särskilt flickor.) Killar är mer benägna att få till slagsmål. Flickor är mer benägna att kasta din rep eller komma in i ditt huvud och övertyga dig falsk papperskorgen. Behåll lugnet.
 • Låt inte din vakt för en minut. Vissa människor är smarta och kan söka upp din svaghet. Se dem i ögonen, sedan gå därifrån.
 • Söka råd från äldre personer som har mognat genom tidigare drama upplevelser
 • Kom ihåg att hon eller han är bara en osäker person. Hon eller han kommer att dissa dig och sass dig men kom ihåg, när de säger att du är oförskämd, de vara oförskämd bara kalla dig det.
 • När "de" konfrontera dig, använd en uttråkad eller ointresserad röst och utseende, men inte alltför ointresserad, kommer de att använda det till sin fördel. Använd inte en sarcastice röst, som kan tas emot som ilska, vilket ger dem glädje.
 • Kom ihåg, I loppet av en livstid, vad spelar det för roll? (Detta innebär, när din äldre och åren har förbi, när du ser tillbaka på dina problem, vad spelar det någon roll för dig nu?)
 • Bara ignorera de människor som inte spelar någon roll. Låt dem börja drama och visa dem att du kunde bry sig mindre. Så småningom kommer de att få trött och gå vidare.
 • Våld är det sista du vill ha. Det kan leda till avstängning, att bli utvisade, eller blir allvarligt skadad.

Varningar

 • Alltid står din marken och stå upp för dig själv. Aldrig springa iväg och gråta.
 • Försök alltid att lösa dina problem med dina vänner. Det är oftast inte så illa som du tror, ​​kanske ett missförstånd. Ni är båda förmodligen saknade varandras sällskap.
 • Börja inte dina problem eller kommer du vara den att avsluta dem, oavsett vad resultatet.
 • Känslor är orsaken till ditt öde.
 • Ibland adjö är det bästa sättet att lösa dina problem.