Wka

Hur får man en emo flickvän

Det kan tyckas svårt att få en emo flickvän, men det är faktiskt inte så svårt om du vet hur man gör det. Följ dessa steg för att öka din chans att vinna en emo tjej över.

Steg

Hur får man en emo flickvän. Komplimang flickan på hennes utseende.
Hur får man en emo flickvän. Komplimang flickan på hennes utseende.
 1. 1
  Få emo stil. Kom ihåg, skulle de flesta emo tjejer vara mycket mer intresserade av en emo kille. Få emo hår, kläder, och vet alla de populära banden. Om du inte är i emo stil redan, ändrar inte drastiskt under loppet av några dagar. Du vill att långsamt minska i stil så att du inte verka som en poser. Men om du verkligen inte emo och du inte gillar musiken eller stilen, behöver du inte vara EMO. Visst de gillar mörka emo killar, men om de gillar dig kommer de datum du oavsett vad klicken du råkar falla in. Det är bara lättare om du är emo.
 2. 2
  Komplimang flickan på hennes utseende. Emo flickor tenderar att vara besatt om sitt utseende, speciellt håret. Om de ändrar sitt hår för en dag, ta upp det och säga att du gillar det. Det kommer att få dem att må bra om sig själva, och kommer att känna sig mycket mer bekväm med dig, att veta att du respekt - och vilja - deras stil.
 3. 3
  Vara rena. Kom ihåg att ta duschar, bära deodorant och tvätta händerna ofta. Även om, inte bära för mycket deodorant, men nog att du luktar gott. Flickor - inklusive emo tjejer - som en bra illaluktande kille. Chansen är att de kommer att komplettera dig på din lukt. Även om detta är inte alltid sant. En dryg fjärdedel av som sina män lukta naturligt så du kanske bara har att uppmärksamma hennes hygien och försöka vara på samma sätt. Vissa gillar deras män lukta utan doft och andra gillar dem luktade som Bo och pruttar.
 4. 4
  Kunna hålla en anständig konversation på populära, och lokala band. Emo flickor är i rockband. Gör forskningen. Hon kommer sannolikt att ta upp band, fråga om du hört talas om dem. Du kommer att verka mycket mer intressant om du vet om vissa band som hon vet, och du kan ha bekväma samtal. Observera att om du inte vet ett band som tas upp, inte ljuga. Erkänn att du inte känner dem, be henne att förklara dem. Låt henne prata, inte avbryta.

Tips

 • Var inte en idiot! Emos hatar människor som. De skulle hellre dejta en blyg och blygsam lugn kille än en högljudd och motbjudande kille som alla tycker är sooooo cool.
 • Ibland om du gillar en tjej, känner dig blyg mot dem. Det är ok att känna sig blyg, men inte undvika dem, eller göra stora omvägar för att undvika dem. Dess uppenbart varför...
 • Vet de populära band och musik.
 • Emo flickor älskar romantiska killar. Vilka typer av killar tror du är i romaner och dikter de läser och skriver? Bra presenttips när du dejtar är svarta rosor, handskrivna kärleksdikter med citat från sina favoritlåtar, det är allt bra.
 • Var inte rädd för att visa dina känslor. Inte bara börja gråta utan anledning, men om du döljer dina känslor och inte tala om hur du känner dig, kommer du aldrig att göra det med en emo tjej.

Varningar

 • Stäng inte "emo" över natten. Detta kommer att få dig att verka som om du bara vill ha uppmärksamhet. Ease in stilen!
 • Om du får avvisas inte hemsöka över det, det finns fler söta emo tjejer trots allt.