Wka

Hur man bär neonfärger

Bära neonfärger kan antingen göra din look en "gör" eller en "gör inte". Du vill bära lämpliga neons. Här är hur.

Steg

Hur man bär neonfärger. Tänk på din händelse.
Hur man bär neonfärger. Tänk på din händelse.
 1. 1
  Tänk på din händelse. Fundera på om det är lämpligt att bära neons till ditt evenemang. Kontrollera klädkod, och titta på den logiska sidan. Bo på den säkra sidan, du skulle hellre vara säker då ledsen. Du ska inte bära ljusa neonfärger till en intervju för en högskola, men det kan vara okej att bära till en väns hus. Diskutera om det kommer att påverka dig i framtiden.
  • Ett annat exempel: Neon yellow skulle inte vara bra på en begravning. Välj klokt.
  • Neons är förbjudna i vissa skolor eftersom det skapar för mycket av en distraktion. Kontrollera om detta är fallet på din skola.
 2. 2
  Välj en färg. Vad ser bäst på dig? Neons finns i tusentals olika nyanser, men först, begränsa den och välj en färg. Tips: ROY G. BIV. Rött, orange, gult, grönt, blått, indigo och violett är ett bra ställe att börja. Köp ett fåtal färger och se vilka ser bäst på dig.
  • Se vilka färger framhäver dina drag. Till exempel kan blå färger framhäva blå ögon, och Tanner färger kan föra ut höjdpunkter i håret.
 3. 3
  Välj en nyans av neon. Ibland, den ljusaste elkraftgrönt de kan gå överbord, när du kan ha en lugnare, ljusare gröna. Återigen, det beror på händelsen.
 4. 4
  Matcha dina neons. Neons med neons kan se bra ut om man gör det rätt. Men gröna inte bör gå med lila. Undvik att använda motsatta färger tillsammans. Rött och blått kan gå ihop eftersom när tillsammans, de gör lila och kan nästan göra en optisk illusion.
 5. 5
  Blanda dina färger. Undvik att göra alla neons. Använd några solida färger, och sedan kasta i dina neons. Blanda upp det varje gång i en stund också: Försök inte göra neons vardag, eller människor kan få huvudvärk varje gång de ser dig.
  • Svart går utmärkt med neon eftersom det ger en bra bakgrund för neon. Ha några neon färgade skjortor med svarta byxor, eller vice versa.
 6. 6
  Köp neon tillbehör. Matcha din neonorange nagellack till din neonorange linne. Få några neon plånböcker, skor med några ljusa ränder på dem, och även några neon tights.
 7. 7
  Känn neon. Neon innebär fluorescerande, ljus och lycklig. Om du ska bära neon, känner energisk och ljus och glad, och matcha dina kläder. Var självsäker och leende.

Tips

 • Köp neons billigt, du förmodligen inte kommer att bära dessa varje dag.
 • Bära smink med ljusare ögon, men inte så ljusa läppar.
 • Återigen: hålla det enkelt.
 • Ändra utseendet upp (Om du bär din lång ärm under en dag, inte ha det nästa dag.) Mixa och matcha med dina neons.

Varningar

 • Neons och basfärgerna brukar gå ihop (Neonrosa på Red), prova dem med svart eller vit.
 • Inte mer än göra det!