Wka

Hur kan man vara kawaii

Har du någonsin velat vara söt eller unik? Om så Kawaii kan vara den perfekta stilen för dig. Kawaii innebörd söt eller barnslig på japanska, är det en stil som använder ljusa färger och tecken såsom Rilakkuma eller Little Twin Stars att göra en person ser mer barnslig och bedårande. Det är populärt bland japanska flickor från åldern 15 till 18, och det är den perfekta stilen för de som gillar att sticka ut bland andra människor.

Steg

Hur kan man vara kawaii. Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna genom att göra en del efterforskningar på internet.
Hur kan man vara kawaii. Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna genom att göra en del efterforskningar på internet.
 1. 1
  Håll dig uppdaterad med de senaste trenderna genom att göra en del efterforskningar på internet. Läsa tidningar med saker som intresserar dig är en bra start, kan du också kolla in roliga bloggar för idéer.
 2. 2
  Var inte rädd för att sticka ut och synas. Oroa dig inte om vad folk tycker om dig. I själva verket, inte bry essential.But inte vara kawaii bara så att du kan ta uppmärksamhet från andra eftersom det ibland kan vara uppenbart.
 3. 3
  Layer väl - detta är viktigt slitage söta mönster och ljusa färger. Kjolar och klänningar är bedårande, också, och det är en bra idé att bära randiga och / eller färgglada leggings, strumpor, eller strumpbyxor med dem.
 4. 4
  Le och / eller fnissa mycket. Inte till ett överskott, gillar precis fnittrande att höra ditt skratt, men när någon säger något fint. Också veta när man ska vara seriös. Det kan bli riktigt irriterande om du behöver någon att lugna ner sig och vara allvarliga och de bara inte. Det är inte att vara kawaii-det är att vara ett irritationsmoment. Var inte rädd för att tona ner det om någon verkar vara lite bockas av (vare sig på dig eller något annat).
 5. 5
  Bär intressanta, unika pjäser. Det finns en hel del söta t-shirts där ute, och de kan se bedårande när det paras ihop med rätt tillbehör och allt.
 6. 6
  Bär en tygkassar runt med dig! Messenger väskor är det bästa, och du kan lägga små pinnar och kedjor för att göra det mer intressant. Kontrollera Target, de är prisvärda och har vissa allvarligt söta saker.
 7. 7
  Accessorize! Gulligt, luddigt tillbehör är definitivt kawaii. Så är allt ljust färgad eller med söta "chibi" saker på den.
 8. 8
  Om du bär smink, hålla det ljus. Inte stapla på fundamentet, behaga, och undvik rökiga ögat ser, det är mer "sexig" än "kawaii". Håll eyeliner till ett minimum (vätska är en bättre kawaii look) och antingen ha ljus (ALDRIG MÖRK) ögonskugga eller ingen alls. Läppstift bör alltid vara rosa eller korall, aldrig mörkt (igen), och läppglans bör tillämpas sparsamt.
 9. 9
  Lyssna på j-pop och Nightcore musik. Nightcore kallas också Hardcore lycka och är riktigt positiv. Ett exempel på en låt "Turn the Beat Around"! Caramelldansen och Boogie Bam Dans är bra danser, och är populärt med de flesta "kawaii" människor.
 10. 10
  Om du inte har något emot, hålla en gullig Tamagotchi eller uppstoppade djur med dig hela tiden. Detta visar att du älskar söta saker som husdjur. Tamagotchi kan fästa nyckelringar eller halsband, och uppstoppade djur kan kika ut ur väskor (vissa har även kardborredynorna på slutet långa lemmar, så att de kan hänga runt din axel). (Du kanske eller kanske inte gillar Tamagotchi eftersom de har irriterande pip / ta upp tid / etc. Om du inte är redo att ta hand om en, inte köpa en.)
 11. 11
  Nu för personlighet! En klok person sa en gång, "Du föddes ett original, inte dör en kopia!" Så direkt efter detta! Tycker inte något bara för att någon annan tycker om det! Också alltid ha en positiv attityd. Titta alltid på den ljusa sidan och inte låta någon säga något annat! Ler mycket och är stolta över att vara snäll mot andra, även när det är svårt!
 12. 12
  Internet har tagit över. Du vet att det bara tar 5 sekunder att berätta för din BFF födelsedagen via Facebook, men det skulle vara mycket sötare att ge henne ett kort med en gullig ordstäv och bild. Också, baka muffins och föra dem till skolan automatiskt ger dig en jätte kawaii uppsving. Säg inte att du kommer och gör inte om, för det är bara oansvarigt.
 13. 13
  I grund och botten, bära saker som är ren, inte avslöja för mycket, passar och passar dig, och är inte alltför hård. Låter komplicerat men det är det inte. Du kan också prova att bära en riktigt ljus och ren topp över en långärmad vit topp. Om toppen du bär över det är mycket vacker och ger bort "baby doll" tema, får du den perfekta, söta utseende. Experimentera och leka.
 14. 14
  Ha god hygien. Kom ihåg att alltid vara ren: kör en kam genom håret, hålla dina naglar smuts-fria och snyggt, borsta tänderna och badar / dusch. Vid sprutning parfym, se till att använda bara tillräckligt, men inte för mycket. Överdriven användning av parfym är inte attraktiv och inte förbättra din hygien, trots vad många tror. Att vara ren är viktigt, att vara grubby är inte söt och definitivt inte ladylike. Aldrig har fett hår. Det är grov och mycket trashy.
 15. 15
  Folk säger att man måste vara frisk och i perfekt vikt. Men det är falskt. det spelar ingen roll hur du görs alls så länge du är mycket säker.
 16. 16
  Inte svära. De flesta människor kommer överens om att använda svordomar vardagligen uppvisar ett inkonsekvent tillstånd av karaktär. Du kommer att vara mycket mer imponerande och påverkar mot andra när du använder svordomar mindre ofta, eller ta bort dem från ditt ordförråd helt.
 17. 17
  Du behöver inte avsluta dina meningar med "desu" det är en annan sak. Du kan om du vill, men gör det inte hela tiden. Det kommer att få dig att se ut som en weeaboo.
 18. 18
  När du bär en sida väska, prova att använda en messenger bag. Detta ser mycket sofistikerade och du kan sticka nålar på handtaget. Också bära saker i väskan som ett ritblock, bok, spel, bärbar dator, eller något annat för att hålla dig sysselsatt.
 19. 19
  Hitta en hobby. Oavsett om det är rita, läsa, titta på anime, lyssna på musik, blogga, fotografi, teater, sport eller bara umgås med vänner, MÅSTE en kawaii flicka har någon form aktivitet att göra i sin fria tid

Tips

 • Bli inte upprörd om folk gör narr av dig, eftersom kawaiistilen är inte precis mainstream. Bara rycka bort det med ett leende.
 • Ordet "kawaii" på japanska har en vidare definition än det engelska ordet "söt". När den appliceras på popkulturen, kommer "cute" räcka, men "kawaii" avser främst tillgivenhet av en förälder mot ett barn tillsammans med protectiveness för de oskyldiga och svaga. Således en pop seriefigur anses "kawaii" eftersom det exemplifierar oskuld av ett barn och väcker allmänna skyddande, omtänksam instinkter hos betraktaren. Andra översättningar av "kawaii" kan innehålla "dyrbara", "älskvärd" eller "oskyldig".
 • Uttala Kawaii "Kah-wah-ee". Här är varför: De japanska tecknen för "kawaii" är 可愛い består av か, わ och två い 's i följd. か uttalas "Kah ', わ uttalas" wah ", och いい är en lång" e "ljud. Om du uttalar det som Hawaii med ett K, kommer du låter förmodligen som du säger こわい eller Kowai, vilket betyder "skrämmande".
 • Bento lådor är mycket kawaii! Om du gillar ris och / eller asiatisk mat, kanske du gillar dem! Och de är de mest kawaii luncher EVER! De finns i alla olika stilar och färger. Det finns en bento låda där ute för dig!
 • Kolla in några etsy butiker. Du hittar massor av söta saker!
 • Om du inte har en bra anledning att vara ledsen, försök att alltid vara glad och optimistisk. Dessa typer av människor är ofta väldigt kawaii.
 • När du skriver, använda söta små uttryck och använd alltid massor av leende ansikten.
 • Var inte elak mot folk, även om de gör narr av dig.

Varningar

 • Återigen, om du ändrar vem du är för andra människor, kommer du att skapa en falsk bild av dig själv.
 • Vissa människor kanske inte gillar dig. Bli inte alltför upprörd över det! Du kan inte göra alla nöjda! Vem vet, din blivande make kan vara någon som gillar kawaii flickor!
 • Ändra inte hela din själv, se till att du alltid är sann mot dig själv.