Wka

Hur utformar kort hår för flickor

Har du kort hår och behöver ett sätt att styla det? Läs på!

Steg

Hur utformar kort hår för flickor. Använd hårnålar för att fästa din lugg i olika positioner.
Hur utformar kort hår för flickor. Använd hårnålar för att fästa din lugg i olika positioner.
 1. 1
  Använd hårnålar för att fästa din lugg i olika positioner. Försök att vrida dem, dra dem tillbaka över ditt huvud, lyfter dem i lockar, etc.
 2. 2
  Prova curling håret med papiljotter. Curling bara ändarna eller bara din lugg sedan sätter tillbaka dem ser riktigt söt. Det ger dig en mer flickaktigt utseende och för alla som gör det som de ser fantastiska.
 3. 3
  Ta dina smällar, eller håret närmast ansiktet och borsta ut dem mot taket och dra dem tillbaka på toppen av huvudet och lämnar en liten poff. Säkra med hårnålar eller vrida slutet av hår du bara sätta upp och sätta det hår i ett hårspänne eller en bobby stift.
 4. 4
  En alternativ metod är att: tvätta håret (som vanligt) handduk torka tills det är torrt nog att hantera lätt, nu tar hårstrån i er fingrar och vrida dem. Låt håret torka, när dess torrt, bör du ha vackra spiral lockar!
 5. 5
  Bär dekorativa pannband, antingen över huvudet eller vid hårfästet.
 6. 6
  Försök hårnålar med band på dem! De ser söt, och om du vill ha mer av en goth eller punk twist på dem, prova svart eller lila.
 7. 7
  Du kan alltid färga håret, lägga höjdpunkter, go wild!
 8. 8
  Om du kan, dra håret i en mycket liten "rådjur svans" på ryggen, lägger en stor klämma eller flera hårnålar under den. Resten av ditt hår kommer att se fantastisk lös, eller nålas
 9. 9
  För ett snabbt sätt att räta ut ditt hår, sätta mousse på din uträtning kamma och borsta igenom håret, lägga mer mousse när det behövs. Fortsätt att borsta tills du inte kan se den vita moussen, och låt den torka. Nu bör du ha rakt och glänsande hår! För att hålla den från att titta klibbig, hålla på att kamma det medan och efter det torkar.
 10. 10
  Om du har mycket kort hår dör det platina blond och spetsning det är upp ganska coolt (men bara om du inte har något emot folk stirrar och möjligen döma dig på grund av det).
  • Kort hår är alltid bra att ha under långa somrar så gå för en trevlig blåsig. Det finns många sätt att se platsen, men det finns bara ett sätt att dra bort det. Alltid bära eyeliner ibland hjälper det när din scen håret går dåligt.

Tips

 • Kom ihåg - även om färga håret går katastrofalt fel eller om du inte gillar det, eftersom du håret är kortare det kommer inte ta så lång tid att växa ut.
 • Räta din flick, fransar och allt hår dyker upp på ditt ansikte, så att du har en snygg look.
 • För att göra ditt egna band hårnålar titta på relaterade Google-artiklar.
 • Alltid hålla dig håret rent och trasselfri men om dess alltid mycket lockigt eller krulligt sedan undvika föning eller borsta det och inte tvätta det varje dag.
 • Använda hårspray, mousse eller gel kan hjälpa om ditt hår är särskilt besvärliga eller behöver utjämning nedåt.
 • Säg dina föräldrar om du ska färga håret (om du är i en ålder då de kan jorda dig för det....)
 • Om du är osäker på att dö ditt hår, söka råd från en frisör, som vet vad som kommer att passa dig och ser bra ut.
 • Få ett bra utbud av hårnålar i olika längder, kan de falla ut lätt och du behöver olika längder beroende på hur mycket hår du drar tillbaka.
 • Bära neon hairbands är väldigt populärt just nu, försök att använda mer än en, ser två eller tre bredvid varandra riktigt funky.

Varningar

 • Försök att djupa skick håret minst en gång varannan vecka.
 • Alltid vara försiktig med papiljotter, följ locktång anvisningar och inte skada eller torka ut håret.