Wka

Hur kan man vara en vacker tjej och göra pojkar gillar dig

Varje flicka vill känna den djupaste hemligheter till att vara attraktiv för pojkar, men det är verkligen mycket enklare än du kanske tror! Här är några steg för att hjälpa.

Steg

Hur kan man vara en vacker tjej och göra pojkar gillar dig. Ta alltid hand om dig själv.
Hur kan man vara en vacker tjej och göra pojkar gillar dig. Ta alltid hand om dig själv.
 1. 1
  Ta alltid hand om dig själv. Duscha en gång eller två gånger om dagen beroende på hur aktiv du är, men bara tvätta håret varannan dag för att förhindra brott. Håll dina armar, ben och armhålor väl rakade, och använder deodorant och parfym om du har någon. Hålla huden klar genom att prova olika hud produkter tills du hittar ett ansikte tvätt och akne behandling som fungerar för dig. (Obs: inte gå galet med det här steget för om din alltid ändra din rengöringsmedel och behandling kan betona ut huden.)
 2. 2
  Håll upp ditt utseende, men inte gå överbord. Håll dagliga make-up ner till ett minimum, såsom foundation och mascara och eyeliner, så du kommer alltid att verka naturligt söt. Försök att använda tonade fuktkräm för en mjukare look och alltid se till att den matchar din hud. Spara intensiv ögonmakeup och läppstift för viktiga dagar, så att du kan göra ett bra intryck. Alltid har Chapstick eller läppglans på sidan, och om det är smaksatt eller parfymerade, kommer pojkarna att märka.
 3. 3
  Identifiera din stil. Tycker du om att vara rolig och flörtig, eller tillbakalutat och bekvämt? Försök att lägga till lite humor också. Pojkar älskar att skratta. Klä sig korrekt. Bär inte vissa saker bara för att du tror att de skulle vara "rätt" sak att bära. Det bästa man kan klä sig i vad du älskar att bära. Detta kommer att göra dig mest självsäker, och förtroende är en säker eld sätt att få en pojke att lägga märke till dig.
 4. 4
  Var självsäker och samtidigt vara respektfull. Aggressivitet kan vara mycket attraktiva i en tjej som brinner för något, men inte trampade på andra för att göra din punkt.
 5. 5
  Försök att vara nära vän med honom. Komma nära ökar sannolikheten för honom att gilla dig men låt inte relationen bli platoniska-du fortfarande behöver en gnista någonstans.
 6. 6
  Vet hur man balanserar tala och lyssna. Håll dig uppdaterad med samtal, men försök att inte slänga ut alla tankar. Reservera din energi kommer att ge dig en air av antingen tillfällig svalka eller sexig mysterium, och båda dessa egenskaper är mycket eftertraktade. Skratta när så är lämpligt är en sak du måste vara försiktig på.
 7. 7
  Var medveten om de intressen som pojkarna du gillar. Är de sport fanatiker, eller är de videospel nördar? Om du verkligen gillar dem, kan du hitta några av sina hobbies intressanta, och om så är fallet, läs på! Se till att du vet information och kan föra en konversation med dem, eller, omvänt, kan du be dem om det och ge dem en chans att visa upp sig för dig. Försök inte att låtsas vara intresserade av ett ämne han gillar, dock. Medan alla uppskattar intresset, kommer du att bygga en falsk grund att starta en relation. Ärlighet är en mycket bättre politik.
 8. 8
  Ha bra ämnen att prata om. När du får chansen att prata med dem, inte snacka bort om dina problem eller det senaste skvallret. Fråga dem meningsfulla frågor, prata om popkultur, eller sätta upp en upplevelse du har haft som kan intressera dem, som en plats du har rest till, eller något lustiga men inte en skvaller sak. Försök också att ta reda på något ni båda har gemensamt, eller bara något han gillar en hel del, beroende på vilken typ av kille han är. Till exempel, om han är sportig, prata om sport. Eller om han är nördig typ, prata om böcker eller en science fiction-filmer. Det finns alla typer av killar där ute. Dessa är bara ett par av dem.
 9. 9
  Var dig själv. Ingen kille vill ha en falsk tjej. Var riktigt! Vad är poängen med att vara med en kille som inte gillar vem du egentligen är?

Varningar

 • Även om du är säker på att du gillar en kille, om du har något gemensamt med honom då kan det bara vara bäst att lämna honom och leta efter någon som delar dina intressen. Inte bara kommer det att orsaka en hel del pinsamma tystnader, om det finns just inget att prata om, det finns en god chans att du blir uttråkad senare när den första romans har lagt sig lite.