Wka

Hur man gör en tjej tycker du är söt

Andra tjejer har sagt att du är söt. Men det finns bara en tjej vars läppar du skulle vilja höra det från... företrädesvis som du höjer pekfingret till dessa läppar, viskar till henne försiktigt för att sluta prata, och sedan kyssa dessa läppar. Oavsett om du är Europas Next Top Male Model eller bara en vanlig kille, det finns enkla sätt att skruva upp din adorableness faktor, och de är lätta att göra också.

Steg

Hur man gör en tjej tycker du är söt. Få en riktigt bra frisyr.
Hur man gör en tjej tycker du är söt. Få en riktigt bra frisyr.
 1. 1
  Smile. Mångas "normala" uttryck gör dem ser arg eller deprimerad. Smiling bidrar till att göra dig ser självsäker och, väl, söt.
 2. 2
  Få en riktigt bra frisyr. Din lokala frisör är förmodligen ge alla samma frisyr, från din farfar till fyra år gamla bror. Dags att filial ut och få något mer elegant.
  • Du behöver inte spendera en massa pengar för att få en smickrande, uppdaterad frisyr: i själva verket, ibland kan du få en gratis, och du kan definitivt få en för samma pris som hos din frisör eller butikskedjan remsor köpcentret plats. Dessa är inte början studenter Beauty School: dessa unga stylister har redan examen från skönhet skolan och lär sig avancerade tekniker på high-end salonger och är ständigt i behov av "modeller" (som i, folk på vem man ska träna). Det kommer alltid finnas en "master" stylist övervaka, och han eller hon kommer att samråda med er båda att se till att du får den mest smickrande och up-to-date stil.
  • Gör en sökning på Internet efter "salong lärling" eller "fria high-end frisyr" tillsammans med namnet på staden där du bor, eller den största staden nära där du bor. Den enda "fångsten" beror på de snip-för-snip konsultationer kan frisyr ta två till tre timmar. Men dessa platser tjäna lattes och andra godsaker till sina förmögna kunder, och du kommer att få några, alltför. Ännu viktigare, kommer du sluta med det bästa frisyr i ditt liv.
 3. 3
  Ta en dusch. Liksom, varje dag. Aldrig hoppa över, särskilt om du har arbetat ut. På tal om det...
 4. 4
  Börja träna / motionera. Detta behöver inte vara en all-out, muskel mannen affären. Det är förmodligen en lokal plats där du kan gå lyfta vikter, gratis, eller kanske din skola har en vikt rum. Du kommer tona upp kroppen och må bra om hur du ser ut, bara genom att veta att du gör en insats för att bli friskare.
 5. 5
  Lukta gott. Efter att ha tagit det dusch, sätta på lite deodorant. Oparfymerad deodorant kan vara en bra idé, eftersom en del av dessa är starkt parfymerade. Arbeta upp en bra svett, och det kan lukta som du bär män parfym. Undvik rakvatten eller parfym.
 6. 6
  Raka. Förlora vad du försöker att växa på ditt ansikte. Det är inte söt: "gulliga" killar ser pojkaktig, och pojkar inte idrotten skägg eller mustascher.
 7. 7
  Tweak din garderob - Ta en hona - (någon kvinna förutom din mamma) som är "in" kläder och låta henne gå igenom din garderob och berätta vad du absolut inte får synas i det offentliga bär igen någonsin. Du behöver inte tala om för henne att du försöker att imponera på en tjej (även om hon kan gissa det) - ". Mogen" bara berätta för henne att du vill se mer
  • Om du har råd, köpa några nya kläder, och ta denna nya garderob konsult tillsammans med dig för att plocka ut dem.
 8. 8
  Akta manners - Oavsett hur roligt du tycker det är, dags att skära ut den offentliga rapningar och fisa.
  • Även om flickor skratta åt råa beteende, tycker de inte det bedårande. Spara den här typen av humor för när du är med killarna.
 9. 9
  Håll dörren öppen för varje kvinna du vet. Helst ska du få för att utföra denna ridderliga handling bara för henne, men om du gör det din vana du kan starta en, "Han är en gentleman!" surr med din publik s femme befolkning.