Wka

Hur fysiskt flirta med en tjej

När du ser en tjej som du gillar och skulle vilja lära känna henne bättre. Du har träffat och nu du vill att hon ska veta att du verkligen är intresserad av henne. Flörta, kan göras på många sätt, även genom att fysiskt göra några smärre rörelser på henne.

Steg

Hur fysiskt flirta med en tjej. Lär känna henne, tänker på henne alltid, att vara generös, omtänksam och snäll.
Hur fysiskt flirta med en tjej. Lär känna henne, tänker på henne alltid, att vara generös, omtänksam och snäll.
 1. 1
  Gå inte för fort! Om du går upp och lägger armen om en flicka en dag utan att någonsin flirta tidigare, kommer hon att vara en bra plats att inte gå ut med dig. Successiv flirta är det bästa sättet att få en tjej att gå ut med dig.
 2. 2
  Lär känna henne, tänker på henne alltid, att vara generös, omtänksam och snäll
 3. 3
  Sakta flytta ditt knä mot hennes tills de rör lätt. Se till att du rör hennes lätt så att hon inte tror att du helt enkelt behöver mer plats för benen.
 4. 4
  Rör handen när du skrattar. Medan du sitter, flytta din stol närmare hennes.
 5. 5
  Ge henne kramar utan anledning.
 6. 6
  Spela med hennes hår! Jag kan inte börja att betona hur mycket tjejer som denna. Speciellt fokus på håret vid nacken. Detta område med ger utan tvekan hennes frossa. Och därifrån (om du och flickan är bekväma nog tillsammans för detta!) Kan du massera hennes nacke och ger hals massage. Också ta din hand och skjuta henne främre håret på baksidan av huvudet. (Please dont göra detta om det såg ut som flickan arbetade på hennes hår idag. Även om du bara försökte flirta med henne att hon kommer att bli arg på dig för att förstöra hennes hår!)
 7. 7
  Om det finns en hårslinga som börjat falla i hennes ansikte, stoppa in den bakom örat. (Det kan vara otroligt romantiskt, och kommer att göra henne smälta om det görs rätt.)
 8. 8
  Sätt händerna runt hennes midja bakifrån. Om hon gillar dig hon kommer troligen att luta sig tillbaka på dig. Bara röra henne mjukt när du gör detta men om du inte gör hon kanske rycka bort.
 9. 9
  När du har provat det här, och hon gör det försöker gripa henne vid midjan och svinga henne runt. Om det görs på rätt sätt kommer du få ut något av det. (Varning: vissa flickor är kittlig (extremt kittlig) och tenderar att ofrivilligt skrika väldigt högt när deras midjor är rörd.)
 10. 10
  När du sitter bredvid henne vid ett bord, alltid ha din hand riktigt nära hennes, eller ens lägga handen på hennes "misstag", om hon gillar dig hon ska.
 11. 11
  Om du redan är vänner och du tittar på en film, läsa, eller bara prata med vänner, gå över och ligga med huvudet i hennes knä. Låt henne leka med ditt hår. Om hon skjuter du upp, bara skratta. Fungerar bara om du har flirtade en hel del innan.
 12. 12
  När du går bredvid henne, skjuta henne försiktigt bort sidewalk/path- hon kommer förmodligen skjuta dig tillbaka.
 13. 13
  Om du sitter vid ett bord / skrivbord mitt emot henne, försiktigt sätta fötterna ovanpå hennes. TÅFLÖRTA, det kan verka lite "grundskola", men tjejer gillar det. Om hon ser under bordet och sedan ler, hon ville ta reda på om det var du.
 14. 14
  Även om du sitter mittemot henne det är gulligt att vila benen på stolen hon sitter på, med antingen ett ben på varje sida av hennes, eller med ett ben mellan hennes ben, men varning: INTE röra henne "lady område "med foten, bara helt enkelt vila det finns en bit bort från henne" lady område ". När det görs rätt detta är otroligt söt.
 15. 15
  Kittlande är ett bra sätt att. Kittla henne under hennes revben eller hennes sidorna eller magen. Om hon gillar dig, kommer hon kittla dig tillbaka förmodligen ler eller skrattar. Om hon inte gör det, kommer hon bara dra iväg,
 16. 16
  Om du vill gå långsammare, bara ge henne mer uppmärksamhet. I grupper av vänner, kan det ibland vara svårt för en tjej att bli hörd. När hon talar, ägna särskild uppmärksamhet åt henne.
 17. 17
  Komplimang henne! Flickor får aldrig trött komplimanger (så länge du inte gör det alltför länge) - så länge det inte är något som hon förmodligen hör från killar överallt hon går. Till exempel, om hon är en perfekt 10 (inte att flickor ska vara nominellt) och du säger att hon är söt, ursnyggt, etc. då hon ska märka dig som bara en kille som "vill komma i [hennes] pants". Komplimang något som inte ofta beröm på. Till exempel, hennes "söta öron" eller "fräknar" eller andra saker.
 18. 18
  Ta henne något för lunch. Inget större. Kanske, "Hej Jess, du är alltid äter * * snackprodukt, vi bara fick några, så jag tog en till dig." (Men det gör slå tillbaka, eftersom det kan tas som hon alltid äter, och att du antyder att hon är fet.) Men var försiktig, det kan också vara lite läskigt att du vet vad hon alltid äter. det kan tas som Stalker-ish.
 19. 19
  Inte skjutas upp om hon vägrar en vänlighet. Hon kan känna sig som dåligt om hon genast accepterar något från dig. Om du frågar ett par gånger, men så småningom kommer hon att ge upp
 20. 20
  Ring henne "bara för att prata".
 21. 21
  Kom ihåg att en hel del tjejer (även de vackra sådana) är mycket osäker. Hon kan motstå dig bara för att hon tycker att du skämtar. ALDRIG göra henne till föremål för ett skämt, och om någon annan säger något dåligt (även om de retas) om henne, säger, "Dude, håll käften." sedan snabbt blick på henne. Om hennes ögon blev större hon var imponerad och tacksam (även om hon log en liten bit var hon också tacksamma).
 22. 22
  Tjejer älskar när du bara slumpmässigt text hon ber dem att träffa dig någonstans! När du gör, inte kommentera de andra tjejerna där, eller prata om fotboll eller baseboll eller killen grejer om du inte vet att de gillar det. detta kommer att få dem att tro att du tänker på dem som en kille vän, inte en flicka. du vill göra dem att känna sig speciell, inte som en av dina bros.

Tips

 • Inte ignorera henne när du är med din vän att hon inte vet! Detta är en total turn off. Presentera henne.
 • Använd en deodorant eller en fin aftershave.
 • Om hon är osäker, inte göra narr av henne, det kommer bara göra henne må dåligt om sig själv
 • Gör inte oförskämda kommentarer om hennes kropp.
 • Försök inte att göra henne svartsjuk genom att flirta med andra tjejer, även om hon gör samma sak eftersom när du slutar, om hon gillar dig, så hon kommer att sluta. Om du med andra tjejer att göra henne svartsjuk, är inte bara du skickar henne dubbla budskap, skickar du tjejerna som du använder dubbla budskap, också.
 • Slå inte henne. Såvida det är lekfullt och mycket mild. Hon kommer antingen blir förbannad eller tror att du tänker på henne som "en av killarna", vilket inte är en bra sak.
 • Fråga henne personligen, annars kommer det att verka som om du inte har något förtroende.
 • Om hon inte gillar att bli kittlade, för guds skull, inte hålla på!
   • om det finns en annan tjej i klassen som gillar dig men du inte gillar henne satte henne åt sidan och gå för den enda tjejen som bör frågan till dig.
 • om hon ser upprörd eller orolig, kan hon känna att du kryper ut henne eller tvinga henne in i en relation. Om detta händer, sedan backa. det finns många fler fiskar i havet!
 • Prata inte om sex runt om henne, om du inte vet säkert att hon gillar det.
 • Titta inte på hennes bröst.
 • Gör ingenting med hennes rumpa!

Varningar

 • Var uppmärksam på hennes kroppsspråk.
 • Aldrig prata med henne medan du tittar någon annanstans runt.
 • Se till att hon inte är med sin partner
 • Köp inte hennes random grejer eller ge henne alltför många komplimanger.