Wka

Hur berätta om en flicka flirta med dig

Någonsin undrar om den där tjejen är med dig, eller du var bara inbillning? Väl här är en lista över giveaways att både tjejer och killar har samlats under åren från förstahandserfarenhet. Observera att alla flickor är inte samma sak! Dessa tecken är vanliga flirta tecken för flickor i åldrarna 10 till 20. Kvinnor åldrarna 20 och äldre uppvisar ofta olika ledtrådar när flirta.

Steg

Hur berätta om en flicka flirta med dig. Titta vid läget för hennes fötter.
Hur berätta om en flicka flirta med dig. Titta vid läget för hennes fötter.

Del ett: läsning kroppsspråk

 1. 1
  Titta vid läget för hennes fötter. Om en tjej kommer och sätter sig, ser på läget för hennes fötter, detta kan ge bort vad hon fokuserar på. Om hennes fötter pekade direkt på dig, det är ett gott tecken! Bry dig inte om hennes fötter pekar i olika riktningar.
  • Medan hennes fötter pekar på dig kan betyda att hon redo att flirta med dig, gör fötterna pekade bort inte nödvändigtvis betyda att hon inte gillar dig. Detta är inte ett antingen / eller scenariot. Hon kan fortfarande gillar dig och inte har fötterna pekade i din riktning.
 2. 2
  Var uppmärksam på hennes tal. Om hon talar långsamt, eller onormalt snabb, är det ett tecken på att hon är ganska nervös. Detta är goda nyheter för dig, eftersom du kan vara källan till hennes nervositet.
 3. 3
  Tillkännagivande om hon är blyg, nervös, eller fnittra. Om hon verkar blyg, finnas sluddra hennes tal, eller säger "umm" eller "hmm" en hel del, är det förmodligen ett tecken på att hon är nervös. Om hon behöver tänka på enkla meningar längre än det tar henne, berättar att även du hon är nervös. Nervös mest sannolikt betyder krossa.
 4. 4
  Var uppmärksam på nervösa. Har hon sitter och plockar? När hon är runt omkring dig, hon börjar fidgeting med saker omkring henne, som att laga kläder, eller leka med sin mobiltelefon, eller vrida händerna?
 5. 5
  Räkna ut vem hon ser eller pratar med i konversationen. I samtal, kommer hon att fokusera antingen på dig, eller om hon är blyg runt omkring dig (vilket är bra), kommer hon att försöka ha en tredje person att göra det verkar mindre iögonfallande. I det här fallet, men kommer hon att fokusera fortfarande på dig, och gå tillbaka till att göra dig mitt i konversationen.
  • Men vissa tjejer försöker väldigt hårt för att undvika att låta sin krossa vet att de gillar dem. Om hon är en av dessa flickor, kan du hitta henne undviker du konversation hela tiden och får en felaktig uppfattning. Inte basera inte din slutsats enbart på denna bevisning.
 6. 6
  Var uppmärksam "awwing" och "ohhing". Om en tjej säger "Awwww" när du gör något, är det oftast ett tecken på att hon försöker flirta med dig. Hon gör detta eftersom hon tycker att du är söt och vill att du ska veta det. Hon kan göra detta när du har hosta, resa, eller säga något söt.
 7. 7
  Om du råkar passera henne, uppmärksam på vad hon gör. Om hon gillar dig, så hon kan ge dig ett leende, kan det vara stort eller litet, beroende på hur blyg flickan är. Hon kan också skynda förbi dig och ger dig ett litet flin, vilket kan betyda att hon är blyg runt omkring dig, vilket är en bra sak. Eller hon kanske bara börja prata med dig.
  • Om en tjej gillar dig, kommer hon gå riktigt tyst när du närmar dig henne när hon har sina vänner med henne. Hon kan känna sig obekväma att prata med sina vänner med dig lyssnar därför att hon gillar dig.
  • Fråga henne hur hon är när du går fram till henne. Om hon gillar dig, kommer hon att försöka hålla dig prata längre. Om hon verkar glad att prata med dig även när du diskuterar något som vädret, är huvudet definitivt i cloud nine!
 8. 8
  Minns om hon någonsin stirrar på dig. Försök och fånga hennes stirrande och ge henne ett leende. Om du gör fånga henne, notera hennes reaktion. Ser hon bort omedelbart? Det är ett gott tecken. Har ler hon och / eller rodna? Ett annat gott tecken.
 9. 9
  Läs de riktigt tydliga tecken på att flirta. Skyltarna har vi bara varit över är ganska tam och ibland svårtolkade. Följande tecken är ingen brainers att hon gillar dig och mycket mer tydlig. Om du ser henne göra något av dessa, fråga henne direkt om du gillar henne tillbaka! Har hon:
  • Ständigt röra dig? Berör hon alltid din axel när hon gör en punkt. Tar hon in handen i hennes? Skaver hon ryggen medan ler mot dig?
  • Kittla eller reta dig? Kommer hon upp bakom dig och kittla dig där hon vet att du är känslig? Eller gör hon retas med dig på ett lekfullt sätt om något du är riktigt bra på?
  • Be dig att dansa eller sitta bredvid henne i skolan? En inbjudan att dansa är nästan alltid mer än bara en inbjudan, och sitter bredvid dig i klassrummet eller vid lunch är en säker satsning, också.

Del två: tecken när du pratar med henne

 1. 1
  Notera hur ni två infördes. Om hon själv för att få en vän introducera dig två, hon vill lära känna dig, vilket förmodligen innebär att hon är kär i dig.
 2. 2
  Minns när hon gör upp udda ursäkter bara för att prata med dig. Detta kan ge dig en skrocka om du känner igen det, men det är något att vara smickrad av. Om hon känner sig fet, kommer hon in i ditt utrymme genom att starta en slumpmässig konversation. Här är några sådana tjejer (och killar) använder hela tiden:
  • "Hej, jag glömde min bärbara dator, kommer du ihåg vad läxor var?" Hon kan faktiskt ha glömt hennes böcker, men hon valde att fråga dig om läxor.
  • "Kan du hjälpa mig med detta problem? Jag har ingen aning om vad som händer här." Det här är särskilt viktigt om hon är en duktig elev. Varför skulle en duktig elev behöver läxhjälp?
  • "Kan du hålla min ryggsäck / sitta med mina grejer för mig? Det är verkligen tungt / mycket att bära!" Flickor planera framåt på nästan allt. Varför skulle hon få för mycket grejer till skolan om hon inte kunde bära den?
 3. 3
  Räkna ut om hon är den att starta konversationen. Om en flicka initierar samtalet, är detta ett stort tecken på att hon är i dig. Flickor väntar oftast för killen att komma över till henne, så detta är ett riktigt bra tecken för dig.
 4. 4
  Lägg märke till vad hon gör på sociala medier. Om chatta med en tjej på Myspace eller Facebook, ta en titt på den tid det tar henne att skriva ett meddelande (det kommer att visa den blå "..." pratbubbla). Sedan titta på hur länge budskapet egentligen är. Om hon skriver ett mer uppriktigt budskap och det tar henne fem minuter att skriva tre rader, är det ett gott tecken att hon tar sig tid att se till att hennes svar är tilltalande.
  • Använder hon smiley ansikten eller andra uttryckssymboler mycket? Hon kanske försöker säga dig något.
  • Är hon skickar alltid meddelanden till dig, videor, uppdateringar, etc.? En stadig ström av kommunikation innebär att hon verkligen värdesätter dina tankar och vill att du ska tänka på henne för det mesta.
 5. 5
  Räkna ut om hon skämtar med dig. Är hon en jokester omkring dig? Har ni två har interna skämt som hon refererar till hela tiden? Dessa är ganska tydliga tecken på att hon är i dig.
 6. 6
  Tillkännagivande om hon tappar tips. Om du spelar det svalt och inte vara alltför uppenbar att hur mycket du gillar henne, kanske hon tror att du är bara intresserad av henne som en vän. I detta fall kunde hon hitta triviala sätt att tala om hur hon pratar med alla dessa "andra killarna", killarna som alltid försöker få en date med henne. Medan hon kan ha en ton av beundrande manliga fans, har hon också hennes öga uppsättning på vinnande dig över. Hon försöker göra dig svartsjuk.
 7. 7
  Var inte rädd för att krama henne om du är goda vänner med henne! Om du är på väg att lämna, säga adjö och nonchalant ge henne en kram. Det kommer att lämna ett stort intryck och visa att du vill komma nära henne.
 8. 8
  Om en tjej verkligen gillar dig, vänta inte för henne att berätta så. Tjejer gillar inte konfrontera sina känslor med en kille de är bara att lära känna. Det är fortfarande traditionellt för killen att ta första steget.

Tips

 • Om hon är ledsen eller upprörd, vara söta och tröstande. Tala mjukt och inte trycker henne att berätta vad som är frågan. Om hon inte vill öppna upp, sedan bara vara där för henne genom att säga att det ska vara okej.
 • Aldrig att det ser ut som du är uttråkad av de konversationer du har eller gör det svårt för dem att prata med dig. Gör dem inte ställa alla frågor (inte vara en "tegelvägg"). Fråga henne frågor om sig själv.
 • Var dig själv. Flickan gillar dig för vem du är. Om du agera som någon annan, kommer hon sluta gilla dig.
 • När du pratar med henne, lyssna på allt hon säger och hålla ögonkontakt. Ler mycket.
 • Inte flirta med alltför många andra tjejer, kommer de inte att känna som om du gillar dem, om de är bara en av de många som du flirta med.
 • Gör inte henne svartsjuk. Det kommer att göra mer skada än nytta.
 • Det handlar om kroppsspråk. Om hon verkar blyg men ler mycket, hon är i dig. Men om hon försöker att inte uppmärksamma mycket, då hon inte. Alltid uppmärksam på vad shes säger och bara göra ett försök att vara där för henne.
 • Inte ignorera henne om hon går förbi. Stoppa henne och fråga hur hon är, och om du vill låta henne veta att du gillar henne men vet inte hur, sedan lägga handen på hennes axel eller arm, eller ta hennes hand i din.
 • Tjejer vill killar att ta första steget, en stor ledtråd att berätta om hon gillar dig är om du var nära henne då hon kan gå direkt till en vän.
 • Vissa tjejer är bara blyg, men om de ser på dig och skratta eller le de brukar gillar dig.
 • Om ni två är ensamma, var inte plötsligt tyst, men också prata inte för mycket. Bara vara lugn och säker, och om hon verkar gilla dig och det finns en obekväm tystnad, tar hennes hand. Bara gör det och inte vara rädd, kommer hon att älska det och inte vill släppa taget. Titta på henne ömt och lägger armen om henne om du får bekväm med varandra.
 • Om hon talar till dig eller pekskärm dig och ler och blushs, då hon är i dig.
 • Hon kan försöka svartsjuk tillvägagångssätt och flirta med andra killar.
 • Det är en sådan sak som kallas "bromsarna". Det är när genom att testa en flickas intresse, man ser att hon inte är intresserad. Att sätta på bromsarna innebär återhämtar utan förödmjukande själv. Jag rekommenderar flirta med nästa par tjejer du ser till att det ser ut som du är en flirt. Aldrig gå in så snabbt att du inte kan använda dina bromsar.

Varningar

 • Aldrig vara en bonde. Bönder är killar som känner att de behöver för att göra vad flickan säger, och alltid överens. Tjejer gillar aldrig denna typ av kille. de gillar någon som agerar som om han har ett par. Att vara en bonde kommer bara få dig förkastades i slutändan, tro mig, jag har varit där. Det är en återvändsgränd.
 • Vet dina gränser. Om flickans föräldrar är runt bli inte alltför lovey-dovey. Detta kommer att galen ut dem.
 • Respektera henne och hennes familj. En flicka vill ha någon som är respektfullt.
 • Inte flirta med alltför många tjejer, kan det visa henne att du inte gillar henne så mycket.
 • Skratta åt de saker som hon säger att visa att du aldrig uttråkad med henne.
 • Titta på vad du säger till henne, eftersom det kan skada hennes känslor.
 • Ibland försöker vara mycket känslig.
 • Följ inte henne runt för mycket. Detta kommer få henne att känna nervös och tafatt.
 • Gör små kommentarer, som du ser väldigt vacker dag.
 • Det är oftast där misstag görs. Bara för att hon gillar dig, betyder inte att din i klartext. Du kan inte röra upp här. Fråga henne rakt ut på framsidan, inga anteckningar, ingen telefon, sms eller vän. Inte krypa ut henne, kom som en vän och sedan bjuda ut henne. Inte agera som om du är i ett förhållande än. Om hon gillar dig måste du susa in för att döda snabbt. Om du är rädd för avstötning en enkel anteckning skulle förklara din situation men inte gör det alltför korta tjejer precis än tror att din en idiot.
 • Exchange nummer och ringa varandra för att prata, bara höra hennes röst.
 • Försök att vara mycket snäll mot henne och hennes familj, men mest hennes pappa.
 • Var inte en stor flirta med henne. Några flickor kanske ser detta som omogen. Bara vara dig själv och vara självsäker och modig. Om hon är rädd eller kallt, inte automatiskt krama henne eller krama upp. Fråga henne om hon är kall, och om hon säger ja, så ge henne din jacka eller lägg armen om henne. Hon kanske inte vill visa att hon är kall / rädd, så om hon bara skakar på huvudet, sedan bara ge henne din jacka eller lägg armen om henne ändå. Inget djup och klängig, bara vara en tröst.
 • Berätta för dina vänner att gå på utan dig. Säg att du hellre vill spendera lite tid med henne. Men inte gör det så ofta att det ser ut som du är dikning dina vänner - på det sättet, du kan reta upp dem och flickan du försöker locka!
 • Om en flicka plötsligt börjar prata med en annan tjej och inte du det kan betyda att hon vill göra dig svartsjuk - speciellt om du gjorde något utan henne om hon gillar dig.
 • Prova bindning med sin pappa, som att gå fiske och titta på basket spel och spel fotboll.
 • Den här artikeln är verkligen inte fungerar för att plocka upp tjejer över 18. De är vuxna och letar efter en helt annan typ av kille.
 • Ibland försöker agera mycket stark runt henne. Hon kanske gillar det.
 • När hon är arg försöka göra henne att skratta för att visa att du bryr dig om att hon är arg och ser ledsen.