Wka

Hur kan man vara en trevlig bebis goth

Varje person i subkultur har började som en baby Goth (dvs. någon som är ny i Goth subkultur). Vissa kan ha haft en äldre, mer etablerade Goth i deras liv vägleda dem. Vissa, med stor svårighet, kan ha haft att guida sig igenom denna massiva subkultur. Denna guide är till för att vägleda dessa baby goterna ute som inte har någon i sitt liv för att visa dem vägen.

Steg

Hur kan man vara en trevlig bebis goth. Lär dig så mycket du kan.
Hur kan man vara en trevlig bebis goth. Lär dig så mycket du kan.
 1. 1
  Lyssna på. Band som The Sisters of Mercy, Siouxsie and the Banshees, Bauhaus, Ausgang och Sex Barn Gang är riktigt bra starter band. Om du hittar något du gillar, ta reda på band som liknar dem och filial ut därifrån. Allmusic.com är ett bra sätt att ta reda liknande band till dina nuvarande favoriter. Det är också mycket viktigt att lyssna på vad du gillar. Lyssna på band bara för att de är populära är ett stort no-no i Goth subkultur. Också, inte snub ett band eftersom den inte är Goth Rock. Ha ett öppet sinne. Om du ställde en fråga om Goth musik som du inte vet om, låtsas inte att du gör. Bara artigt be frågeställaren att utarbeta.
 2. 2
  Be. Att vara catty och oförskämd för en omotiverad anledning kommer bara öppna upp dig för massor av otäcka och välförtjänt kommentarer. Att vara en idiot är inte ett sätt att få andra att tro att du är "elit".
 3. 3
  Var självsäker. I ögonen på vissa goter, kommer att vara nya för subkultur automatiskt gör dig ett mål för och förlöjligande. Om du är förolämpad av en annan person, håll huvudet högt och dem.
 4. 4
  Var ärlig. Om du inte vet någonting - vare sig det handlar om ett band eller en bit av musikhistoria - låtsas inte du vet. Det finns ingen skam i att erkänna att du inte vet någonting. Ett vanligt misstag baby goterna gör är att tro att det gör dem mindre av en Goth om de erkänner sin brist på i ett visst område.
 5. 5
  Lär dig så mycket du kan. Studie upp på ursprung och historia i Goth subkultur. Det är också bra att veta lite historia om några av de band som du har tagit intresse i.
 6. 6
  Klä den delen. Den mode aspekten av Goth subkultur är relativt varje Goth smak. Det beror på dig och vad du gillar. Om du gillar att klä sig i säckiga byxor och kråka smink, sedan gå vidare och bära den med stolthet. Å andra sidan är det alltid bra att börja med att imitera vissa Goth musik artister som du beundrar och bygga din därifrån. Vare sig det är en retad råttbo av hår som Robert Smith eller en prydlig bustier som Melora Creager, bära en stil med klass. Det finns inget värre än när han tillämpade makeup eller en illasittande. Det viktiga är att ha kul och växa in i din egen stil.
 7. 7
  Överdriv inte smink. Om du verkligen njuta av "Sad Panda "ser sedan med alla medel bära den. Men ack, kommer den här stilen öppnar du upp för lite förlöjligande av goter och Mundanes lika. Det finns eleganta sätt att ha mörk makeup utan att titta över toppen. Ta Siouxsie Sioux, Johnny Slampa, och Dave Vanian för bra exempel på detta.
 8. 8
  Ha kul. Så många barn goterna dessa dagar är så upptagna med imponerande andra goterna att de glömmer sig själva. Gör vad som gör dig lycklig.

Tips

 • Om du fortfarande är ung och inte har råd att köpa (eller dina föräldrar kommer inte att köpa dem åt dig) Det finns många online radio stationer som spelar Goth Rock. Det är gratis och du får höra ett antal olika band. är också ett utmärkt sätt att få musik som inte är lätt tillgängliga även för dem som kan köpa cd-skivor.
 • Ha ett öppet sinne när du handlar för kläder. Du behöver inte få alla dina kläder på nätet, på någon annan lokal Goth butik, eller ens Hot Topic. är trevligt för att hitta saker. Vintage butiker har också några fina bitar, men kan vara lite dyr. Target, Macys, och JC Penney har några riktigt fina bitar varje gång och ett tag så håll utkik.
 • När det gäller mode är det också bra att titta på olika mörka teman tidningar som gotisk skönhet, Deathrock magazine, Drop dead tidningen, och sovande genom gryningen tidningen för idéer och inspiration om kläder. För att inte nämna några grymma artiklar om musik.

Varningar

 • Bashing kolleger baby goter är fel och kommer att få dig att se ut som en hycklare. Om de är okunniga om något är det trevligare för dig att informera dem. Undanhålla information från dem kommer att få dig att se ut som en idiot.
 • Men, frågade när "Är du en Goth?" Med en frågande outsider är det okej att svara "ja" eller "Jag antar det, jag vet inte riktigt ha en etikett.". Att säga att du inte är en Goth när du uppenbarligen är inte "", "chic", och inte heller gör dig mer "elit".
 • Gå inte runt hela tiden proklamera sig själv som Goth. Det är lite tabu och irriterande att säga så. Du vet redan att du är en Goth, det finns ingen anledning att förkunna det när oombedd, kommer detta bara att göra dig verka som en poser.