Wka

Hur kan man vara glitter goth

Glitter Goth är mer av en perky slags Goth. De har en söt och bubblig personlighet och gillar att sticka ut lite. Men låt oss inte glömma - de är fortfarande goter.

Steg

Hur kan man vara glitter goth. Absorbera en del nya typer av musik!
Hur kan man vara glitter goth. Absorbera en del nya typer av musik!
 1. 1
  Absorbera en del nya typer av musik!. Det första steget för att bli en Glitter Goth är att uppskatta och kommer att hitta vilken musik av den kultur du gillar. Lyssna på de gemensamma Goth rockband som The Sisters of Mercy, Siouxsie And The Banshees, Bauhaus och The Cure till exempel. Också försöka få in lite Goth musik som har en annan känsla för det som Bella Morte, Astrovamps och Joy Division. Dessa är alla bra förrätter. Välj några du gillar och lär dig mer om dem. Ibland Glitter goterna tenderar att lyssna på EBM, Darkwave, futurepop, Techno och industriella band som Cyber ​​goterna. Några bra band med en elektronisk känsla för dem är VNV Nation, Grendel, Neurotisk Fisk och KMFDM. Men det är okej att njuta av andra musikstilar också, från någon stil ny eller gammal, är en sak om att vara en Goth att du är en individ först.
 2. 2
  Få in nya kläder att blanda med din nuvarande stil. Glitter goterna handlar om att blanda färg och kul med traditionell "Goth stil", och bär den stil som du känner dig bekväm. Jeans i sällsynta färger, som vitt eller färg, i former som passar din kropp typ är fantastisk. Svarta och mörkblå jeans är klassiska. Vita och svarta tankar, korsetter, RYNKAD kjolar, tutus och tees band är populära. Ljusa och roliga färger lägga till en förtjusande touch. Blanda upp det med andra stilar också, höft, sammet, oavsett vad du hittar som matchar en "Glitter Goth" titta. Begränsning och regler för advokater!
 3. 3
  Investera i ett par bra kängor. De flesta goterna har ett par bra strid eller stövlar plattform. Få lite plattform stövlar i din favoritfärg. De är oftast svart, men kan hittas i vitt och rosa också. Fuzzy som är ännu bättre. Men det är förstås att inte alla gillar plattform stövlar, därför märken som Dr Martens har bekämpa stövlar i alla möjliga olika färger och stilar för att passa just din smak. Converse säljer vita stövlar som är bra för att rita på och lägga till saker som gnistrar och paljetter på. Krängt stövlar är bra men inte bära dem för mycket, dödar din ryggrad för en look för mode slavar!
 4. 4
  Hår och makeup varierar alltid. Frisyrer är varierar alltid och unika för den person, den stil de gillar och att de känner sig förtrogen i. Vissa Glitter goterna gillar att bara lämna sina hår naturliga färger, en del älskar att färga det, släta ut det, böjer det eller krusa det, perm det. Några vanliga färger är svart eller blond. Men inte alla kan dra av svart eller blont hår eller tycker om det, så att du kan blanda upp det lite och få det blekt och färgat en ljus färg som rosa eller blå. Eller du kan strimma det, som har olika färger. Ett annat alternativ är dread falls. Du kan göra dessa själv eller köpa dem offline. Läs relaterade Wiki Hows i ämnet. Makeup kan vara något du gör det. Några steg mot klarblå, rosa och silver ögonskuggor. De finns i ett stort sortiment av olika färger. Vissa är metalliska och vissa har gnistrar i dem. Lösögonfransar är egentligen mer Cyber ​​Goth men kan ändå vara kul. Läppstift och läppglans är bra också, men du bör alltid välja mellan där du vill vara den viktigaste funktionen-dina ögon eller dina läppar, eller kommer du bara ser alltför försöker hårt om båda försöker vara en del av din makeup. Din lipcolor kan vara något enkelt som naken, rosa, lila eller rött, till vilda färger som svart, grå eller blå. Sparkly läppglans är alltid bra. Återigen, läs några relaterade Wiki Hows i ämnet.
 5. 5
  Få några unika tillbehör. Silver eller guld armband är mycket stilrena och ser fantastiska på någon. Om man tittar tillräckligt hårt du kan hitta dem i färger som svart, rosa, i nästan vilken färg som helst. Gummi armband finns i alla möjliga färger. Men hålla det enkelt och bär endast en färg eller bara bära en färg med svarta. Långa pärlhalsband i vitt och gammaldags berlocker är elegant också. Chokers är mycket vanliga, liksom stora ringar ädelsten. Mini höga hattar är bedårande, och bär en monokel om du råkar kunna få tag på dem.
 6. 6
  Få rätt attityd. Vi kan inte nog betona detta, men var dig själv. Många goterna gillar att vara den tysta typen och kan göra många saker som skriva berättelser, skriva poesi, måla, rita och design. Hitta något du gillar. Var snäll mot människor, som en "social butterfly" som så att säga. Gör något du känner förtrogen gör. Det handlar lika mycket om dig att lära vem du är och vad du vill, så mycket som efter en "typ", så försök inte tvinga dig själv att göra saker eller klä ett sätt som du känner dig obekväm eller konstigt i. (Var inte att problemet i första hand?)
 7. 7
  Umgås med människor. Gå ställen baserat på vad du gillar. Gå till konventioner, gallerier och klubbar. Gå på bio och lunch med vänner. Konserter och teaterföreställningar också. Himlen är gränsen. Det är du äntligen visar vem du är, det behöver inte ändra ditt sätt att leva.
 8. 8
  Välj dina verktyg och leksaker. Populärt med många men inte alla Glitter goter bär ett litet urval av leksaker med dig kan vara en viktig del av utseendet. Typiska leksaker inkluderar dockor, Slinkies, byggsatser bubbla, vapen bubbla, klistermärken, kritor och markörer. Verktyg omfattar papper och penna, en iPod eller annan MP3-spelare och en digitalkamera.
 9. 9
  Lyssna på rätt musik. Din musiksmak behöver inte förändras, vi har alla våra egna smaker, men för att få en god förståelse för musik som andra Glitter goter lyssnar alltid är bra, och du kommer alltid att hitta något där du älskar! Även en Glitter Goth exakta musiksmak varierar med den person, de flesta lyssnar på 80-talet gotiska sten som Depeche Mode, The Cure, Bauhaus, Specimen, Siouxsie and the Banshees, Sex Barn Gang, Joy Division, och Dead Can Dance.
  • Populära samtida band inkluderar Switchblade Symphony, London efter midnatt och Cruxshadows.
 10. 10
  Utveckla attityd. Man kan inte vara en sann Glitter Goth utan attityd. Den viktigaste inställningen för en Glitter Goth är pigg. Agera inte mopey och gnällig, inte agerar preppy eller scatter ditt språk med "gillar" & "OMGs!. Excentrisk, söt, omtänksam, är alla ord som skulle beskriva en Glitter Goth. Du kan agera menar på ibland, till exempel om någon har köpt skorna du har letat efter en vecka, gnälla och sedan ta din ilska ur dina vänner, eller ännu bättre, köp en stress boll.

Tips

 • Om du inte har klädd i Gotiska kläder i det förflutna denna övergång blir plötsligt. Prova en långsam förändring genom att införliva vissa delar av din nuvarande stil med några från den gotiska stilen långsamt tillsätta mer gotisk och ta bort mer av det gamla.
 • Glitter och paljetter ser bra ut med någon outfit. Prova glitter smink, glitter damm, paljett pannband, stick på juveler, etc.
 • Om du är ett barn under 13 år, är det en bra idé att börja färga håret med tvättbar hårfärg gillar Girl Crush Streak N Style så att dina föräldrar inte kommer att bli så svårt!
 • Prova en långsam förändring genom att införliva vissa delar av din nuvarande stil med några från den gotiska stilen långsamt tillsätta mer gotisk och ta bort mer av det gamla.
 • Bär inte allt svart. Bär ljusa färger och inte för mycket neon.
 • Bär unika tillbehör såsom fe vingar, tiaror, trollstavar, glitter tofflor balett, band i håret, glitter nagellack, etc.If du inte klädd i gotiska kläder i det förflutna denna övergång blir plötsligt.

Varningar

 • Försök att titta mer Goth ibland men.
 • Vissa människor kan märka dig som en scen Kid eller en Candy Raver.

Saker du behöver

 • Glitter
 • Stövlar
 • Paljetter
 • Gummi armband
 • Pärlhalsband
 • Hår band
 • Glitter makeup
 • Glitter nagellack
 • Hårfärg