Wka

Hur kan man vara en gentleman i en herrklubb

Du upplever sensorisk överbelastning, omgiven av halvnakna kvinnor, alkohol och dina hejar vänner - men det är ingen ursäkt för att agera som ett dolt.

Steg

Hur kan man vara en gentleman i en herrklubb. Ta med eller, och lämna cigarrer hemma.
Hur kan man vara en gentleman i en herrklubb. Ta med eller, och lämna cigarrer hemma.
 1. 1
  Duscha och bära rena kläder. Dike de stora spännen (obehagligt att dansaren), och tömma dina fickor av potentiellt knä-mejsling poster (nycklar, mobiltelefon, pengar klipp).
 2. 2
  Ta med eller, och lämna cigarrer hemma. Alltid släcka din cigarett innan det blir en dans.
 3. 3
  Var artig i ditt avvisande. Om du inte är intresserad av en tjej, leende och säga nej tack. En "kanske senare" eller "inte just nu" kommer att få ett annat erbjudande senare, och det värsta brott du kan begå är att slösa en dansares tid.
 4. 4
  Titta, men inte röra. Kom ihåg att hon är någons dotter, syster, flickvän, etc. Respektera henne som arbetar professionellt. Skulle du vilja främlingar som kommer till ditt kontor och famlande dig?
 5. 5
  Håll era kommentarer och komplimanger rena och respektfullt. Inte säga eller fråga något du inte vill sägas eller frågade om de kvinnor du bryr dig om.
 6. 6
  Var vänlig, men inte bända. Personliga frågor är en styggelse för de flesta dansare.
 7. 7
  Inte slå på henne. Detta är en kvinna som lider allsköns värvning, all night long. Om hon är intresserad, kommer hon att låta dig veta.
 8. 8
  Bo fortfarande. Inte våndas inte, inte gyrate, försök inte att dansa tillsammans eller göra saker för att göra dina vänner att skratta. Inte bara kommer du att irritera henne, kan du mycket väl slå henne över i hennes sex tums klackar - dina kompisar kommer aldrig att låta dig leva det.
 9. 9
  När du sätter in pengar på hennes thong, vik räkningar på längden, det är mindre sannolikt att falla ut. Och alltid vänta på henne att dra den elastiska ut.
 10. 10
  Betala henne snabbt och väl. Tid är pengar, och hon kommer att uppskatta din fråga. Plus, kommer hon komma tillbaka om bad.

Tips

 • Kom ihåg att ta med vänner eftersom att gå till en herrklubb är ett perfekt tillfälle för male bonding.

Varningar

 • Samma regler gäller för cocktail servitriser. Olämplig beröring (som inkluderar en smäll på den bakre änden) kommer sannolikt att få dig bort från platsen.
 • Ber om dansarens "riktiga namn" kunde samla stora irritation och / eller fientlighet från artist - för att inte nämna en lögn. Om hon ville att hennes namn känt, skulle hon använda den.