Wka

Hur man gör någon som du (för flickor)

Du kan inte göra någon gillar dig, men det finns säkert några saker du kan göra för att få saker och ting rör sig i den riktningen. Läs vidare för att ta reda på hur.

Steg

Hur man gör någon som du (för flickor). Ta reda på om honom.
Hur man gör någon som du (för flickor). Ta reda på om honom.
 1. 1
  Ta reda på om honom: Pojkar brukar vilja populära tjejer, men det är inte alltid så. Ta reda på saker din kille gillar. Om han gillar populära flickor, se tips. Bara försöka vara hans drömtjej, men inte visa upp. Alltid vara trevligt, kanske ibland lite kaxig, men inte gå överbord. Förbered för att vara vänner med honom, genom att veta vad han gillar och såna saker.
 2. 2
  Försök att få honom att märka att du, registrerar dig för klasser han vidtagit. Starta en konversation. Var trevlig, men inte agera som om du är bästa kompisar ännu. Lär känna honom lite mer och försöka imponera på honom.
 3. 3
  Bli vänner: Prata med honom normalt. Få sin e-postadress, försök att vara rolig, och använda allt du lärt dig om honom. Ha kul med honom, men inte håller sig till honom som klister. Visa honom att du har andra vänner också. Också igen, försök att imponera på honom. Använd de saker han gillar, till exempel om han gillar baseball, försöka få lite bättre på baseball. Också viktigt! Var inte någon du inte är. Om du är någon du inte att han kommer att gilla den personen, inte den verkliga dig!!
 4. 4
  Bo vänner med honom: Prata inte om honom bakom hans rygg. Var trevlig, och hjälpa honom när han behöver det. Visa honom att han kan lita på dig. Nu om du tror att du är redo börja ge honom några små komplimanger. Återigen, ta baby steg. Du måste göra detta långsamt, blir några pojkar skrämt bort lätt, men inte allt.
 5. 5
  Lär vara lite mer än vänner: Igen, gör inte detta om du inte är redo. Var säker på att han litar på dig och tycker att du är en trevlig person. Ge fler komplimanger, text honom en hel del, men se till att du inte irritera honom med det. Verkligen imponera på honom. Vara lite kaxig, om han gillar det. Vissa killar gillar när du låtsas att du hatar honom. Gör inte detta om du inte är säker på att han gillar det.
 6. 6
  Be honom att gå ut: Om det här är verkligen inte din sak sedan vänta ett eller två år, och under dessa år arbeta på din vänskap. Detta är det mest skrämmande delen. Se till att han är den typ att gå ut med. Ibland kommer han att säga ja även om han inte är, men tjejer når puberteten före pojkar gör, så var försiktig. Bästa är att fråga honom personligen och se till att vara cool, annars kommer han att bli nervös och säga nej. Om du är för generad du kan text, im, eller ringa honom. Säg något i stil med "Vill du gå ut någon gång?", "Låt oss gå till _______ någon gång" eller "Vi ska hänga ut någon gång". Var beredd om han säger nej.
 7. 7
  Ha en backup plan om han vänder ner dig. Om han säger nej: Om han säger nej, säger något i stil med "Ok, kanske någon annan gång", "Åh, OK" eller "Visst inga problem". Se till att du inte visa honom din galna. Han kommer förmodligen att säga förlåt, och försöka förklara, så lyssna på honom, le, och försöka att inte visa din sorgliga. Var försiktig om du frågar honom igen. Inte irritera honom inte med det. Fråga några månader senare igen, om du vill
 8. 8
  Bli inte upphetsad. Om han säger ja säker, inte få alltför upphetsad. Visa att du är glad, men inte skrika ja eller nåt sånt. Försök att räkna ut vart du ska och vad du ska ha på sig och sånt. Viktigt! Om du agerade som någon du inte att imponera på honom, och nu han gillar dig för någon du inte är, försök att avbryta datum. Det kommer inte att vara värt det.
 9. 9
  Ha kul under dagen. Vid den tidpunkt: Vid tidpunkten, ha kul och vara dig själv. Försök att agera moget, kanske ha lite smink och en fin klänning eller kjol. Om du ska på bio, bära något mer avslappnad, och ge pengar. Var snäll mot honom, prata och kanske står nära varandra. Gå inte för långt, håller varandra i handen är det mest jag skulle göra. Återigen, bara ha kul.

Tips

 • Kom ihåg att vara dig själv, eftersom agerar falska är en stor turn-off för killar.
 • Var självsäker och ha kul!
 • Var snäll och söt.
 • Jeans är alltid bra. skinny jeans är den sötaste
 • Vara rolig och trevlig
 • Var inte rädd för att närma sig honom! Han biter inte, och om du gillar honom, inte gör det uppenbart.
 • Jeansshorts och capris är söta (sommar)
 • Att vara cool, måste du bära fina kläder, som inte neccessarily att de måste vara dyrt.
 • Alltid ser honom i ögonen men era tindra...
 • Flip-flops är söt och avslappnad (sommar)
 • Detta är en lista över kläder som är cool, om du vill vara söt. Detta är bra för din dejt eller att imponera på din kille

Varningar

 • Om han vill ha mer från dig och att du inte är redo, säger han.
 • Var inte någon du inte är!
 • Dejtar inte vara cool, och dessutom dejtar inte om du tror att det inte är roligt.
 • Inte reta inte din pojke med komplimanger och textmeddelanden.
 • Var noga med att inte klä upp för mycket på din dejt.