Wka

Hur att leva utan en pojkvän

Pojkar är inte det viktigaste i våra liv. Familj och vänner är lika - om inte mer - viktigt. Ibland verkar det motsatta, men särskilt när du ser dina andra vänner med sina pojkvänner - här är hur man njuta av livet utan en pojkvän.

Steg

Hur att leva utan en pojkvän. Koncentrera dig på dina vänner, familj och skola arbetar för lite.
Hur att leva utan en pojkvän. Koncentrera dig på dina vänner, familj och skola arbetar för lite.
 1. 1
  Koncentrera dig på dina vänner, familj och skola arbetar för lite. Du är i skolan för ett par år av ditt liv, och då du arbetar i ca 40-50 år! Arbeta hårt nu, och du kommer att finna att tjäna pengar kommer att bli mycket lättare när man är äldre, eftersom du kommer att få ett bra jobb, karriär, och mer, allt på grund av ditt hårda arbete i det förflutna. (Arbeta smart, inte hårt, damer - gräva dina diken medan du är ung nog att göra det med kraft, och livet kommer att presentera dig med en mycket mer val senare.)
 2. 2
  Begrunda exakt varför du vill ha en pojkvän. Merparten av tiden är det inte för att du känner någon verklig känsla mot någon för vem han egentligen är, men eftersom du behöver något för att tillfredsställa ett känslomässigt behov, eller ens bara för att mata ditt ego. Om du är den typen att "bli kär" med en kille du har känt i bara några minuter, trots att han sade ingenting av värde, försöka undersöka dina egna motiv. Fråga dig själv om du vill ska användas som en prydnad eller tillbehör till en kille, bara så att han kan visa sina kompisar att han kan få en flickvän om han väljer att. Du skulle inte gräva alls, om du är någon form av självrespekt ung kvinna. Sätt dig i hans skor. Han kommer inte att gräva det, heller.
 3. 3
  Håll dig sysselsatt! För att hålla ditt sinne fritt från män, spendera tid på fritidsintressen och prova nya saker! Man vet aldrig, kan du hitta något du verkligen gillar att göra.
 4. 4
  Överväg volontärarbete på din kyrka eller lokalt sjukhus. Att se andra klara med hårdare förhållanden än att ha någon pojkvän kan hjälpa dig att uppskatta de bra sakerna i ditt liv.

Tips

 • Definitivt spendera massor av tid med flickvänner och familj - nu är din tid att göra detta! Gå till filmer, temaparker, middag eller bara kaffe.
 • Gånger när du är mellan män kan vara några av de mest givande och tillväxtorienterade tider av ditt liv. Njut av denna tid att ta reda på om dig själv, gör som du vill, gå vart du vill när du känner för det utan att kolla med någon först, och sova när du vill!
 • Prova en hobby - fotografering med en digital kamera är roligt och inte kostar en hel del att komma igång. En fin Nikon Coolpix eller Canon eller Sony Cybershot är bra val. Lär dig att ta bra bilder nu, och du kommer att vara redo för nästa pojkvän - och det kommer att bli en, bara slappna av och vänta. Prova dykning om du är atletisk och bor nära stranden! Eller karate eller kickboxning, eller yoga! Tänk olja eller akvarell målning - särskilt om du aldrig har provat det eller tror att du inte är konstnärligt. Sötnos, det är bara om DIG - ingen annan kommer att titta på dig, och du kan överraska dig själv.
 • Bara att inse att det finns någon för alla, hittar du din man en dag i ditt liv, även om det tar lång tid.
 • Besök museer och se vackra konstverk och statyer. Det är bra för din själ, och konst är precis så vacker när man tittar på det själv som om någon edgy pojkvän som bara vill komma hem för att se matchen står bredvid dig.
 • Alla ovanstående är bra sätt att träffa människor. Få av din svans och gå ut där i världen. Om du fortfarande inte får det, gå och köpa en kopia av Liza Med ett "Z" och lyssna till Ring Them Bells tills du gör. Sitter runt ditt hus moping kommer inte att göra ditt liv bättre, eller få dig närmare att ha någon att dela ditt liv med.
 • Läs klassisk litteratur - du skulle bli förvånad över hur mycket mer intressant att du kommer att vara för andra om du har en större bredd av erfarenheter och kultur.

Varningar

 • Var inte kallt med män. Dina manliga vänner förtjänar inte att behandlas kyligt eftersom du är bitter över att inte ha en pojkvän. Det är inte rättvist att göra varje människa du interagerar med boxningssäck för frustration du har med dina egna känslor av otillräcklighet. Elände hjälpte aldrig någon leva ett lyckligt liv.

Saker du behöver

 • en vän som inte var flörtig
 • Kanske en fin liten kamera
 • vissa konst leveranser
 • Ett lånekort
 • Biobiljetter!
 • Familj