Wka

Hur att inte falla för hårt för en kille

Tycker du själv att falla för killar snabbt och få ditt hjärta krossat ofta? Denna guide ska hjälpa dig att lära dig att hålla ditt hjärta till dig själv och bara ge det till någon som du älskar i rätt tid. Dessa steg är här för att hjälpa dig när du tror att du har hittat "den" eller bara någon som helt enkelt fångar dina ögon.

Steg

Hur att inte falla för hårt för en kille. Håll det för dig själv.
Hur att inte falla för hårt för en kille. Håll det för dig själv.
 1. 1
  Håll det för dig själv. När du ser en kille som du tror att du verkligen gillar, inte berätta för någon för minst ett par veckor tills du är säker på att du har känslor för honom.
 2. 2
  Undvik glömma att killar har sina brister också. Så fantastiskt som de verkar i förhållande till dig, alla har något fel. Glöm inte om han någonsin gör dig att gråta eller om han säger något elakt. Alla gör misstag, men detta kommer att hindra dig från att falla handlöst.
 3. 3
  Ta reda på vem han egentligen är. Utseendet är inte allt. Först vara vän honom, eller åtminstone prata med honom och se om han är värd att falla för. Har han haft en flickvän innan? Varför / varför inte? Varför inte det fungera? Eller gör han fortfarande har en flickvän? Du bör definitivt backa om dom tas. Detta kan leda till en hemsk situation.
 4. 4
  Håll ögonen öppna. Han är inte din pojkvän! Du är fortfarande tillåtet att gilla andra killar också. Se till att du har gott om back-up krossar. På så sätt kommer ditt hjärta att vara alltför upptagen med bara en pojke.
 5. 5
  Ta det lugnt. Vad är det bråttom? Inte bara slänga ut dina känslor för honom. Sakta sända ut signaler att du är intresserad. Kommer på för stark kommer bara flippa ut honom.
 6. 6
  Flirt! Flirta med vem du vill, vem du verkligen gillar, eller någon annan. Flirta med olika människor kommer att hålla ditt hjärta distraherad och det är ett roligt sätt att berätta någon som du kan vara intresserad.
 7. 7
  Efter att lära känna honom väl nog, gå för det! Berätta för honom hur du känner. Om han inte återvänder de känslor då är det hans förlust. Om han gör, tala om att du vill gå på en date.

Tips

 • När känslor för en kille börjar bli för stark, distrahera dig med en ny hobby och inte bo nära honom för mycket. Men inte helt ignorera honom eller att han kommer bli förvirrad av de blandade signaler du ger honom.
 • Var dig själv. Han kommer att gilla dig bättre. -Och om han inte gillar vem du är, så varför skulle du vilja gå ut med någon som inte kommer att låta dig själv när du är runt omkring honom?
 • Gör vad du älskar.

Varningar

 • Flirta för mycket med varje kille du vet inte är en bra idé. Det kommer bara göra folk tror att du är en spelare och inte vet hur man ska hålla sig med bara en person.
 • Om han inte är intresserad, bara gå vidare. Ju förr, desto bättre. Försöker få honom att gilla dig tillbaka eller ändra dig själv för honom aldrig kommer att fungera.
 • Aldrig komma på för stark. Som bara kommer att göra dina känslor starkare, och killen känslor om dig svagare.
 • Också inte bli till goda vänner annars när du berätta för honom att du gillar honom, kan saker och ting börjar bli lite klibbig.
 • Har aldrig vara för blyg kring honom. Speak up, vara dig själv. Om du är för blyg för en enkel konversation så varför skulle han vill träffa dig?