Wka

Hur får pojkvän tillbaka när han gjorde slut med dig

När din pojkvän säger att det är över, är det första du vill göra för att kalla honom, berätta för honom hur du känner och hoppas att se hur mycket du är sårad och hur mycket du älskar honom, han kommer att vilja ha dig tillbaka. Men innan du gör det, läs dessa viktiga steg för att förstå vilka misstag du gör och hur man kan sluta göra dessa misstag och börja göra rätt sak som säkert kommer att hjälpa dig en hel del på att få ditt ex pojkvän tillbaka.

Steg

Hur får pojkvän tillbaka när han gjorde slut med dig. Om du har ringa ditt ex oändlighet, måste du sluta nu all kontakt.
Hur får pojkvän tillbaka när han gjorde slut med dig. Om du har ringa ditt ex oändlighet, måste du sluta nu all kontakt.
 1. 1
  Om du har ringa ditt ex oändlighet, måste du sluta nu all kontakt. Inte meddelandet inte honom, kalla honom, text honom, ingenting. Genom att stoppa kontakt du ger ditt utrymme pojkvän andning. Han kan nu koppla av utan det ständiga hotet om en fd flickvän tjat honom. Detta kommer också att ge honom en chans att inse att han gjorde ett misstag.
 2. 2
  Innan du gör något annat, försöka förstå varför förhållandet upphörde. Var det en plötslig död av din relation? Var det en kamp eller ett argument? Eller kände du att han sakta försvann? När du förstår bättre de skäl han bröt upp med dig, är du på god väg att fastställa din oroliga relation.
 3. 3
  Om det var ett argument som leder till att bryta upp, bör du nu ärligt utvärdera orsakerna till de argument och slagsmål. Var det din första kamp eller var det konsekvent? Ett slagsmål betyder inte mycket. Människor slåss, bryta upp och göra upp nästa dag. Men om detta var ett mönster, indikerar detta större problem i en relation som helhet. Om kampen var små, bör du vänta några dagar för honom att komma i kontakt med dig. När han inser att han var kort dämpas, är det troligt att han kommer att vilja ha dig tillbaka.
 4. 4
  Vid denna punkt, bara luta sig tillbaka och slappna av och låt honom be om ursäkt och förklara sitt beteende.
 5. 5
  Nu, om du tror att du gjorde något fel, är det nu dags att acceptera och erkänna att du hade fel. Verkligen förstå att om du orsakat honom smärta, måste han nu verkligen vara trött på dina handlingar.
 6. 6
  En annan anledning folk bryta upp är förmodligen den svåraste. Det är när det finns till synes inget fel med relationen, och ännu din pojkvän vill ut. Om detta är vad som hände, måste du till fullo acceptera att din pojkvän förlorade attraktion.
 7. 7
  I detta fall är det enda sättet att få din pojkvän tillbaka genom att återskapa attraktion. Påminn honom om varför han daterade dig i första hand, snyggt, och ta upp minnen som du har haft tillsammans. Kanske kommer han att inse att han saknar vad ni två hade.

Tips

 • Ring inte din fd pojkvän tio gånger om dagen. Även om det kan verka som om du inte kan leva utan honom, genom att ringa och skicka sms honom upprepade gånger du bara göra situationen värre.
 • Arbetet med att återskapa attraktion. Det kanske låter lättare sagt än gjort, så kolla in de artiklar i slutet av denna sida som ingår som extra resurser för att lära sig mer om att återskapa attraktion och få ditt ex pojkvän tillbaka med hjälp av attraktion triggers.

Varningar

 • Tänk på att när du arbetar på att återskapa attraktion för att få din pojkvän tillbaka, borde du vara isär tills du är redo att se honom igen. Innan du tillåter honom att se dig, du behöver för att bli oemotståndligt attraktiv igen eftersom att vara färskt av en bryta upp, tenderar vi att vara en enda röra, vilket är väldigt oattraktivt för ex pojkvänner.