Wka

Hur man handskas med en tvångsmässig pojkvän

Detta är för flickor som vill bli av tvångsmässiga pojkvänner. Av något skäl som par få besatt, båda parter spelar en roll. Om din pojkvän är besatt, följ dessa steg.

Steg

Hur man handskas med en tvångsmässig pojkvän. Kom ihåg att det är nästan omöjligt för tvångsmässiga människor att ändra.
Hur man handskas med en tvångsmässig pojkvän. Kom ihåg att det är nästan omöjligt för tvångsmässiga människor att ändra.
 1. 1
  Kom ihåg att det är nästan omöjligt för tvångsmässiga människor att ändra. Det bästa vi kan göra är att omdirigera sin besatthet från dig till andra saker eller andra människor.
 2. 2
  Få din pojkvän hooked på google. Com och möjligen kan han hitta ett annat sätt att få andra kvinnor genom att läsa google.com.
 3. 3
  Låt honom gå sportaktiviteter att dränera sin överskottsenergi. När vår kropp är trött, så är vårt sinne. Detta skulle vara en bra idé att hjälpa stänga hans hjärna.
 4. 4
  Sluta ge honom dubbla budskap. Tänk på att du kanske har gett honom några blandade meddelanden även undermedvetet.
 5. 5
  Ha honom att gå med i olika samhällen, organisation för att hjälpa honom att omdirigera sin besatthet till andra aktiviteter.
 6. 6
  Låt honom läsa artikeln om hur man upptäcker en Playgirl och deras taktik för att hjälpa honom fly från hjärta bedövande psykningar som kvinnor spelar.
 7. 7
  Försök att övertyga honom att ta bort alla de falska rationaliseringar i huvudet om quitters aldrig vinna och vinnare aldrig sluta.
 8. 8
  Kom ihåg de tre delarna av förälskelse.
  • Sexuell attraktion
  • Emotionell koppling
  • Logisk Typ
   • För vissa skäl han kanske tror att du är hans själsfrände således haka den logiska delen av förälskelse.
 9. 9
  Prata med honom och låta honom veta att han är besatt. Det första steget för att bota en sjukdom eller lösa ett problem är att låta honom veta att han har ett problem.
 10. 10
  Vet att en tvångsmässig personlighet är ett symptom på ett djupare psykologiskt problem så kontakta en professionell psykolog och möjligt om du kan ta honom med dig.
 11. 11
  Om han håller agerar tvångsmässigt, sitta ner och prata med honom. Berätta för honom att du behöver ditt utrymme, och att han skulle börja umgås med sina egna vänner

Tips

 • Undvik blandade budskap. Tänk innan du talar.
 • Sluta göra honom att tänka på dig som sin själsfrände
 • Sluta bära sexiga kläder
 • Sluta utmana honom att göra saker. Du kanske har använt den för att få honom att vara din pojkvän, men just det skälet är också anledningen till att han har blivit besatt.
 • Vi tenderar att missa bara vattnet när den körs torr. Vi tenderar att försumma vad vi har tills vi förlorat det vi har, så är alltid med honom eller ständigt ringer och / eller textning honom kommer att bidra till att göra honom försumma dig eller eventuellt lämna dig.
 • Sluta göra några sexuella närmanden
 • Han kan inte sluta vara besatt med dig eftersom du inte kommer att låta honom sluta vara besatt, undermedvetet ändå. Kvinnor tenderar att njuta av att ha män jaga dem och vara galen över dem eftersom det bidrar till att öka själv - självkänsla.

Varningar

 • I extrema fall kan besatthet bli farliga och leda till våldtäkt, mord eller självmord. Om du ser några tecken på att det når denna nivå, söka hjälp omedelbart.
 • Erkänna att en del av dig själv tycker har en tvångsmässig pojkvän.