Wka

Hur få vilken kille du vill

Oavsett om du har en crush på en kille, eller bara vill killar att gilla dig i allmänhet, det finns tips som du kan använda till din fördel.

Steg

Hur få vilken kille du vill. Hitta en söt kille, och sedan räkna ut ett sätt att introduceras till honom.
Hur få vilken kille du vill. Hitta en söt kille, och sedan räkna ut ett sätt att introduceras till honom.
 1. 1
  Ha ett bra utseende. Försök att klä sig i kläder som smickrar din kropp, men är också unikt, något som gör att du ser annorlunda från de andra flickorna, men inget alltför galet förstås. Visa inte för mycket hud, men inte gömma dig heller.
 2. 2
  Hitta en söt kille, och sedan räkna ut ett sätt att introduceras till honom. Du har två alternativ här, kan du helt enkelt gå fram till honom och starta en konversation, som börjar med en fråga som "Vilken skola går du till?" eller låtsas behöver något, som "Kan jag låna en penna?". Det är viktigt att vara vänlig och klädstil när du närmar dig honom. Det andra alternativet är att hitta en möjlighet att introduceras till honom. Du kan be din vän att bli vän med honom, och sedan införas genom dem senare.
 3. 3
  Prata med honom. Vara social och ler mycket. Behåll de första samtalen korta, men pratar mycket under dem, och kasta in en komplimang! Detta kommer att göra honom märka dig mer.
 4. 4
  Börja göra saker med honom. Presentera honom för dina egna vänner, eller bli vän med alla hans vänner, så att du kan umgås och göra saker tillsammans. Börja med att ha mer fokuserade samtal med honom.
 5. 5
  Verkar inte över honom. Killar som en utmaning. En tjej som uppenbarligen krossning på dem är inte en utmaning alls. Prata med honom och vara vänlig, verkar inte blyg alls, men inte fokusera all din uppmärksamhet på honom. Gå och prata med dina andra vänner varje gång på ett tag, verkar som att du också har andra saker att göra, och inte följa honom runt. Du kan inte verka klängig. Kom ihåg frasen, "Du bara vill ha det du inte kan ha"? En kille kan inte ha dig om han känner att han redan har dig. Han måste känna att han måste jobba för dig.
 6. 6
  När du har blivit bekanta med honom, bör det vara klart, om han är i dig eller inte. Om du ser honom tittar på dig ofta, eller om han talar till dig en hel del, då han kanske gillar dig. Om du ser dessa tecken, börja flirta lite, alltid inte verka alltför behövande! Om han flirtar tillbaka, sedan fortsätta. Kom alltid ihåg att du måste hålla honom gissa lite, låt honom inte vara övertygad om att du gillar honom. Han ska vara i det tänkesätt som du förmodligen gillar honom, men det finns en chans att du inte gör det.
 7. 7
  Efter detta, bör han börja göra drag på dig, eller ni två kommer att vara bekväm nog att gå framåt tillsammans. Bara alltid ihåg att inte vara för klängig, och kom ihåg att killar gillar utmaningar, inte flickor som är lätt att komma med.

Tips

 • Var vänlig och klädstil, men överdriv inte. Galenskap är en stänga.
 • Komplimang honom då och då. Återigen, Överdriv inte! Håll det högst en gång i några dagar.
 • Var inte blyg eller obekväma.
 • Alltid ser bra ut.
 • Även om du är vänlig mot honom, stanna lite mystiskt och svårt att få.
 • Var inte en uppmärksamhet-hora.
 • Prata inte om dina andra relationer med honom heller, eftersom det kan vara en stor turn-off.
 • VAR INTE över honom.
 • Försök att vara annorlunda från de andra flickorna i varje aspekt av dig själv, men inte så mycket att du är konstig.

Varningar

 • Varje kille är annorlunda, inte förvänta sig att alla agerar på samma.
 • FRÅGA INTE ut honom. Detta är ett enormt sväng för killar. Vänta på honom att bjuda ut dig!
 • Inte ansluta upp eller ha sex med honom innan ni två datum. Detta kommer att få dig att verka enkelt.