Wka

Hur handskas man med en av dina vänner dejta din kärlek

Så du verkligen gillar någon, och kanske du anförtrodde en nära vän eller kanske du höll dina känslor för dig själv. Hursomhelst den personen du gillar så mycket... nu dejta din vän.


Vad gör du om det?

Steg

Hur handskas man med en av dina vänner dejta din kärlek. Bestäm varför din kompis dejtar din kärlek.
Hur handskas man med en av dina vänner dejta din kärlek. Bestäm varför din kompis dejtar din kärlek.
 1. 1
  Bestäm varför din kompis dejtar din kärlek. Är det för att din vän faktiskt gillar din kärlek? Är deras förhållande mer avslappnad? Eller, har denna vän engagera sig med din kärlek för att skada dig?
 2. 2
  Bestäm hur du ska reagera. Det kommer absolut att svartsjuka från din sida, och du kommer förmodligen vara ont ett tag. Förtroende kan också bli ett problem. Lösa inte låta dina känslor få det bättre för dig. Detta kan vara särskilt svårt om du är i tonåren. Var inte rädd att be om hjälp från någon du litar helt! En förälder, kurator, eller nära vuxen vän skulle vara perfekt.
 3. 3
  Räkna ut om du vill spara din vänskap. Om du vill vara vänner med den person som dejtar din kärlek, måste du agera nu. Värdera denna vänskap. Blev din förmodade vän agerar på ett sätt att medvetet såra dig? Har din vän vet hur du känner mot den person de nu dejta? Det finns många allvarliga frågor att beakta. Om du bestämmer dig för att avsluta relationen för gott, bör du bestämma hur du bryta upp med din vän.
 4. 4
  Starta läkning. Lite gammaldags terapi har aldrig skadat någon. I själva verket är det bara någonsin hjälpt någon! Prata ut dina problem med någon du litar på helt. Bara få ut allt där. Detta kan göras genom att skriva ett brev till dem du är arg, eller du kunde skriva en låt om hur din känsla. Dikter fungerar bra också. Bara skrika i en kudde kan göra underverk. Ytterst, kom ihåg att. Att inte ha en relation med någon kommer aldrig att göra din värdelösa. Om saker och ting inte funkade mellan dig och din kärlek, så vad? Deras förlust! Och om din vän inte respekterar dig känslor, bra för dåligt för den personen de dejtar nu!
 5. 5
  Fylla tomrummet. Oavsett om du väljer att bryta av det med din vän, du kommer fortfarande att förlora någon som du bryr dig om. Antingen förlorar din förmodade vän för gott eller om du helt enkelt måste ge upp på din kärlek. Att hurt kommer att lämna ett tomrum. Du måste hitta något som gör att du känner helt igen. Du kan lära sig spela ett instrument, i din kyrka, eller börja träna. Hitta något som gör dig lycklig. Du är för bra för att kontinuerligt älta andra människors relationer!
 6. 6
  Flytta på. Gå ut och börja träffa människor. Gå ut med några personer på en fredag ​​kväll (inte din kärlek och din vän, en annan umgängeskrets skulle fungera bra här.) Lösa inte tänka på din kärlek längre. (Naturligtvis är detta kommer att ta tid, men oroa dig inte! Du kan göra detta!) Bort från din närvaro något som påminner dig om dem. Detta är en smärtsam men helt nödvändigt steg. Du är för bra för att låta detta sakta ner dig. Fortsätt röra, hålla upptagen och snart hittar du kan vara dig själv igen.

Tips

 • Förstå att du har ett liv att leva. Folk kan komma och gå, men inte hamna lider själv på grund av en crush. Dina känslor kommer att blekna för trängseln och bytas ut mot en annan. Gör inte ärret själv permanent för en tillfällig situation.
 • Sök upp dina sanna vänner att ta dig igenom det här.
 • Om du bryter av det med din vän, hålla det så. Det är inte hälsosamt att gå fram och tillbaka i och på / av-förhållande! Kom ihåg, beslutade man att detta var det bästa man kan göra, håll dig till dina vapen.
 • Ta det lugnt, bara gå vidare med ditt liv!
 • Dating din BFF krossa är okej bara till att du vet hur du vän tycker om det, om han / hon inte gillar det du förmodligen inte dejta honom / henne om han / hon är okej med det så är det okej att datera dem.
 • Volontärarbete är en stor sak också! Det håller dig sysselsatt, det är helt altruistiska och det får dig att må bra om dig själv.

Varningar

 • Inte ge dem några råd. När de bryter upp och tänka på allt och de kommer att klandra dig och du kan förlora dem båda.
 • Även depression och ilska är helt normalt i en situation som denna, självmordstankar eller tankar på våld är inte! Om detta inträffar söka professionell hjälp omedelbart!