Wka

Hur får man en smart tjej att falla för dig

Detta är en guide om hur man får en smart tjej att falla för dig. Denna artikel är mer inriktade tonårspojkar för jag är en tonårstjej som har bestämt sig för att släppa in dig på några av det inre arbetet i det kvinnliga sinnet. Detta är en sällsynt möjlighet att flickor ofta gillar att hålla dessa saker en hemlighet i ett försök att vara mystisk. Varnas dock kan flickor har höga, ofta omöjligt, standarder så bli inte avskräckt.

Steg

Hur får man en smart tjej att falla för dig. Okej så det första är uppenbar, vara ren!
Hur får man en smart tjej att falla för dig. Okej så det första är uppenbar, vara ren!
 1. 1
  Okej så det första är uppenbar, vara ren! Det är enkelt. Smarta tjejer är kanske inte riktigt lika besatt av utseende, men att vara ren är viktigt. En flicka kommer ofta bli imponerad av en pojke som även sätter ansträngning i. Så borsta tänderna, tandtråd, använda munvatten, dusch, tvätta håret! Bara Pete Wentz burk (barely!) dra av fet utseende, är det tveksamt att du kan. Bär rena kläder, måste jag säga att pojkar skjortor luktar bäst, men bara när de är slitna en dag, samma skjorta bärs om och om igen utan att tvättas är inte sexigt det minsta. Dålig hygien gör att du ser ut som en slusk och flickor kommer absolut ta upp det. *** Bonus: Bära cologne kommer inte bara få dig att se ut som du faktiskt sätta in någon ansträngning, men det kommer att göra dig att sticka ut i en flickas sinne, är doften den mest kraftfulla form av erkännande trots allt (inte bära för mycket yxa though. Några flickor tycker det luktar ganska illa. Köp Axe som luktar gott, och inte bära för mycket). ***
 2. 2
  Var trevlig. En liten vänlig retas är okej, och det kommer definitivt att hjälpa bilda några interna skämt, men kom ihåg flickor, särskilt tonåringar, är alltid åtminstone lite osäker, och ofta riktigt, riktigt osäker, så var försiktig, även de mest övertygade av flickor något osäker om något, så se upp med vad du säger eller du kommer definitivt pissa någon utanför. Om du skämta, kommer något "fel" eller motbjudande krypa ut dem (särskilt middle school girls).
 3. 3
  Aldrig svära framför en tjej hon tror du försöker agera cool.
 4. 4
  Tryck. Inte på ett sexuellt sätt men kommer att flippa just henne. Men vidröra hennes arm i samtal eller för att få hennes uppmärksamhet är ett bra sätt att få henne att tänka på dig i ett "mer än en vän" sätt, vilket är vad du vill trots allt, eller hur? *** Bonus Tips-Krama en flicka, gör kramas du ser öm, omtänksam, medkännande och känslig. Allt detta är goda egenskaper i en flickor åtanke. Oavsett om du överraska en tjej från kramade henne bakifrån när hon pratar med någon annan, kramade henne i hälsning, eller krama henne när hon berättar nåt personligt (antingen något sorgligt eller känslomässiga) denna gest kommer att göra en flicka smälta. **
 5. 5
  RIDDARVÄSENDE är inte död, så sluta säga att det är! Ridderlighet är inte död! Det är bara begravd under ett ton av dagens moderna, feministiska attityder. Om killarna visste vilken effekt ridderlighet har på en tjej, skulle de definitivt muddra upp några rester av den som är född in i varje människa på jorden. Ja, jag inser att detta är en rant, ta itu med det. Anyway ridderlighet är inte svårt i dessa dagar allt som krävs är en killar som kommer att öppna dörrar, dra ut stolar, köpa blommor, eller stå upp för en flicka att göra henne svimma. Det är verkligen inte svårt och en tjej aldrig kommer att säga att hon vill att du ska vara så här, hon förväntar dig att bara göra det för att du vill, inte för att du känner att du måste.
 6. 6
  Komplimanger är verkligen vägen till en girls hjärta. Allvarligt. Om det är något du tycker om en tjej, om det är hennes personlighet, vissa fysiska attribut, etc. Säg något om det. Ärlig, äkta komplimanger gör en tjej att känna sig speciell, men du måste mena det. Vi kan helt säga när du gör det upp eller ligger och det gör du verkar som en idiot eller en spelare.
 7. 7
  Var inte en spelare! Det gör att du verkar vara en idiot flickan du gillar kommer alltid att ifrågasätta dina verkliga avsikter.
 8. 8
  Var en gentleman. Inte förväxlas med ridderlighet. När jag säger att vara gentlemän jag menar alla. Hennes föräldrar och vänner speciellt. Detta kommer att få dig att verka artig och snäll, kommer flickor älskar det, tro mig jag är en.
 9. 9
  Vara lite skyddande. Inte för mycket, särskilt om du inte går ut. Om du fortfarande är i "Chase Stage" Överdriv inte. Bara stå upp för henne om någon är att vara en översittare eller på något sätt skada hennes känslor, placera dig själv bara en touch framför henne när du gör och står högt. Var en hjälte, det är varmt.
 10. 10
  Stå nära henne. Det är ett subtilt sätt att tala om henne och människor omkring henne som du är i henne och det verkligen gör hela skillnaden.
 11. 11
  Var dig själv. Tjejer vill ha en kille som har en bra självkänsla och är självsäker. Ja, är din mamma egentligen rätt ibland *** Bonus Tips: Behandla din mamma, och alla kvinnor för den delen, med största respekt. Samma sak gäller för syskon, barn och husdjur. Ja, flickor ta notis, och ja de gillar det. ***
 12. 12
  Vara förtroende värda. Håll hennes hemligheter, dela dina känslor, och inte gå och berätta för dina vänner allt om hennes brister, bara berätta de bra sakerna. Och även om saker och ting inte fungerar mellan dig och henne att hålla hemligheter hon berättade. Detta gör att du ser förtroende värda att andra tjejer också. Alla flickor skvaller vara säker på att inte ge dem något negativt att skvallra om.

Tips

 • Håll henne hemligheter! Jag kan inte nog betona detta.
 • Vara äkta, när du säger något menar det.
 • Alltid antyda att du gillar henne och behandla henne lite bättre än du behandlar andra tjejer. Visar henne att hon är speciell är den snabbaste vägen till en girls hjärta.
 • Vara utbildade och artikulera, tjejer gillar smarta killar.
 • Smile och / eller blinka åt henne, få henne att känna sig speciell
 • Har några riktigt nära vänner. Detta är en tur på grund av A) Hon kommer att se till att du kan hålla dig några bra relationer och B) Hon kommer att se till att du har några killkompisar att göra några killar saker med så att hon inte kommer att behöva dras med att titta på en sportevenemang att hon inte är intresserad (men tänk på att vissa tjejer älskar sport.)
 • RIDDARVÄSENDE är inte död!
 • Kvickt skämt, intellektuell diskussion... definitivt en bra idé. Som tidigare nämnts, bör du göra henne känns som en hjältinna i en Jane Austen roman
 • Evigt ge upp "Det är vad hon sade" skämt och andra uppstickare som detta. De är en stor turn-off, om de inte är riktigt sällsynta och perfekt tidsbestämda.
 • Läs lite litteratur (jag rekommenderar Stolthet och fördom, som har den mest enkla men mest romantiska linjen genom tiderna ".... Käraste, vackraste Elizabeth" - Mr Fitzwilliam Darcy har för många bra linjer att nämna) det kommer att hjälpa dig att komma med några bra linjer (cheesy raggningsrepliker är ett definitivt no-no.)

Varningar

 • Tala om för andra sina hemligheter kommer att resultera i omedelbar misstro och du kommer att vara på toppen av hennes @ # $% lista. Inte en bra thing.If du berätta sina hemligheter, är en annan sak som händer hon får reda på, berättar andra flickor, och ingen kommer att vilja att datum.
 • När jag säger beröring, menar jag i det mest oskyldiga som möjligt. Något annat än som kommer missfoster en flicka, nästan varje tjej, ut.
 • Kom inte på alltför stark. Du vill inte se ut som en psykopat.
 • Börja inte kramas tills du är förbi "vän-zonen". Såvida du inte är riktigt bra vänner, och hon är upprörd eller riktigt glad, kunde krama resultera i hennes balla ur.
 • Inte bo i "vän-zonen" för länge hon kommer att undra om huruvida du verkligen gillar och du vill att det ska vara ganska uppenbart att du vill vara mer än vänner någon gång snart.
 • Om du bär parfym, överdriv inte. Det kan vara en sak som sticker i en flickas sinne, men det betyder inte nödvändigtvis att det är en bra sak.
 • Inte få alltför insvept, har ett liv utanför henne, några personliga intressen och vänner.
 • Cheesy raggningsrepliker? Gör inte... bara inte.