Wka

Hur får man en man att lämna sin fru

Är du kär i en olyckligt gift man? Du vet att du är perfekt för varandra förutom det faktum att han fortfarande är med sin fru. Medan sannolikheten är högst osannolikt att han någonsin kommer att lämna henne, här är några steg du kan vidta för att hjälpa honom att fatta rätt beslut. Kom ihåg, kan du inte göra någon ledighet. De måste göra det frivilligt på egen hand. Människor förändras, gifta sig av fel skäl, och även om det är fel att bryta ett åtagande, är verkligheten den att det händer varje dag och ibland kan det vara bättre för alla inblandade personer. Förlust av en relation är ibland en gåva i förklädnad.

Steg

Hur får man en man att lämna sin fru. Ha inte sex med honom.
Hur får man en man att lämna sin fru. Ha inte sex med honom.
 1. 1
  Ha inte sex med honom. En gift man som bedrar sin fru gör det av fysiska skäl bara. Inse att i det ögonblicket, han vill inte lämna sin fru. Det är därför han är otrogen. Om han verkligen ville lämna henne, skulle han ha gjort det innan man har sex. Om du redan har haft sex med honom, sluta. Berätta för honom att du inte kan vara med en man som är oärlig.
 2. 2
  Försök inte att övertyga honom eller manipulera honom att lämna. Övertygande eller manipulativt beteende fungerar aldrig i längden. Han har att räkna ut det själv. Även om han agerar på ditt råd eller tryck, kan han ogillar dig senare.
 3. 3
  Behandla dig själv som priset. Genom att inte hamna i säng med honom, du visar honom att du är en kvinna som förtjänar respekt och är äktenskap material. Ha ditt eget liv och intressen. Förhoppningsvis har du gemensamma intressen, vilka är saker som hans fru inte tycker om. Det gör dig mer attraktiv för honom.
 4. 4
  Räkna ut vilka fördelar han får från vistas i äktenskapet. Även om han är olycklig, han blir ändå något positivt ur äktenskapet eller inte bryta upp. Detta kan vara tillgång till sina barn, pengar (han är förmodligen rädd för en skilsmässa och förlora halva sin inkomst och egendom), emotionellt stöd, rykte (får honom att må bra för att vara en "familjefar"), gemensamma vänner, att ha någon att göra saker med (semester, fritidsintressen), hennes matlagning och städning, etc. Det finns ingen mening med att konkurrera med hustrun i dessa områden. Gör inte misstaget att slösa bort din tid på att försöka bli en bättre "fru". Ge honom kommer att driva bort honom. Vet bara att du inte kan göra något åt ​​dessa fakta och arbeta med alla de andra stegen, så att din relation med honom kommer att uppväga fördelarna.
 5. 5
  Räkna ut vad hans fru inte gör rätt. Män behöver känna maskulin. Troligtvis hustrun har kastrerad honom över tiden, och därför är han inte längre attraherad av henne. Det finns en hel del artiklar och böcker om vad detta innebär. Gör din hemläxa att ta reda på hur man gör honom att känna sig mer maskulin (och dig att känna dig mer feminin). Beundrar hans maskulina styrkor och som har till polariteten för din kvinnlighet är viktig. Fruar som ger för mycket, över funktionen, gör alla beslut, arbeta alltför hårt på relationen, tar hand om allt i äktenskapet, och som inte vet hur man ska ta emot tacksamt vad mannen har att erbjuda, börja ta på roll mannen i familjen. Detta gör att man mår dåligt om sig själv och han kommer att börja leta någon annanstans för att validera sin manlighet. Det betyder inte att du ska ha sex med honom. Troligtvis är han fortfarande har sex med sin fru (även om han kommer att berätta att han inte är), men han kan göra det utan att känna något djupt för henne. Att ha sex med honom kommer inte att locka honom till dig. Du måste ge honom alla andra saker han behöver för att känna sig manlig och hela.
 6. 6
  Detta innebär att lära känna honom som person. Att bli vänner och att ha honom anförtro dig tar tålamod. Hans rötter med sin fru går mycket djupare än med dig, så du måste ta en lång tid att bygga upp en bra relation med honom. Han måste känna sig mer än bara fysiskt attraherad av dig. Det måste finnas ett känslomässigt band med dig. Han måste känna sig trygga att dela sina förhoppningar, drömmar, rädslor, känslor och osäkerhet med dig, och vet att han fortfarande är älskad. Dessutom, när du lär känna honom som person, kanske du upptäcker saker om hans karaktär som du inte gillar och omvärdera ditt beslut om huruvida du vill ha honom alls.
 7. 7
  Datum Övrigt. Bli inte hängde på honom eller alltför fäst. Män gillar att tävla. Men var noga med att inte diskutera för mycket om din dating andra med honom. Han kan begära, och du kan svara vagt, men det skulle kunna göra mer skada om du verkar vara att försöka göra honom svartsjuk.
 8. 8
  Var inte behövande. Inte initiera kontakt, samtal, texter, e-post, etc. Låt honom komma till dig på egen hand. Han måste göra det på sin egen tid och för sina egna skäl. Om han inte är i dig, kan du inte göra honom älskar dig. Om du börjar jaga och ge till honom, får han ta själviskt vad du har att erbjuda i början, men så småningom kommer han att känna sig kastrerad och dra bort (precis som han gör med sin fru).
 9. 9
  Var inte svartsjuk på sin fru eller arg. Det är bra att känna medkänsla för henne. Det är inte hennes fel. Var inte osäker.
 10. 10
  Bli inte hans terapeut eller äktenskapsrådgivare. Att försöka hjälpa honom att komma över henne, eller lösa sina problem, kommer inte att locka honom till dig. Att försöka "fixa" saker är en maskulin drag. Han måste göra det själv på sitt eget sätt.
 11. 11
  Konfrontera inte hustrun. Berätta för henne om du eller makens otrohet kommer bara att göra honom arg på dig och förstöra all framtid du har tillsammans. Han vet bäst hur man ska handskas med sin fru och har att räkna ut sin egen väg för att lämna henne. Om hustrun upptäcker, kan de hamna i äktenskap rådgivning och tillbaka tillsammans.

Tips

 • Om du verkligen är själsfränder, bör du inte göra någonting.
 • Kom ihåg att för honom att känna sig maskulina (vilket är sannolikt vad han saknar i sitt äktenskap), måste han vara givaren och chaser och du behöver bara luta dig tillbaka, ta emot tacksamt vad han har att erbjuda, och beundra hans maskulina styrkor och kvaliteter.

Varningar

 • Fråga dig själv varför du verkligen vill ha en gift man? Det finns många ensamstående killar där ute som delar samma intressen med dig. Du kan ha många själsfränder. Se till att du inte är egentligen bara attraherad av honom, därför att han är tillgänglig för tillfället. Ofta kvinnor med osäkerhet och låg självkänsla, barndomstrauma och frågor nedläggning lockas till gifta män. När han lämnar sin fru och är gratis att vara med dig, kan den attraktion du känner för honom att försvinna. Arbete på dina egna frågor innan du försöker något av detta.
 • Fundera på om du verkligen vill ha en man som inte håller hans äktenskapliga löften eller åtaganden. Oärlighet, liggande, fusk och brist på integritet är inte bra karaktärsdrag.
 • Han kan få lynnig och distansera sig från dig medan han försöker att arbeta allt i huvudet. Inte känna sig avvisad, bara ge honom tid och utrymme och vara välkomnande när han återvänder.
 • Majoriteten av skilsmässor initieras av kvinnor, inte män. Det är högst osannolikt att han någonsin kommer att lämna henne. Du kommer förmodligen få väldigt ont.
 • Någon som bedrar sin fru kan fuska igen på dig.
 • Hustrun, om osäker, kan försöka riktigt hårt för att vinna honom tillbaka eller hämnas. Du måste se till att du är känslomässigt stark nog att hantera bakslag.
 • Om äktenskapet inte bryta upp, kommer hon (och eventuella barn) vara i en hel del smärta. Fundera på om du kommer att känna sig skyldig. Fundera på om du kommer att kunna hantera de långsiktiga effekterna av att hantera sina barn och hans ex-fru. De kommer troligen hata dig för att bryta upp familjen.
 • Du kan hamna lider av ett förstört rykte, beroende på vilka sociala kretsar man håller och förhållanden i affären. Det kommer inte vara en hemlighet för länge om han lämnar sin fru för dig - nyheterna kommer så småningom komma ut på jobbet, i skolan och bland gemensamma vänner. Du kommer att bedömas negativt. Du måste acceptera att vissa människor kommer att klandra dig, även om det är oskäligt. Var beredd på skvaller, rykten, och ansträngda relationer med andra människor i ditt liv. Ju mer fula eller hög profil uppbrottet, desto värre kommer sannolikt att bli.
 • Om du verkligen vill att han ska lämna henne, måste du acceptera att hon alltid kommer att vara en del av hans liv (som mor till hans barn eller fritt till vem han vill ha pågående åtaganden). Han kommer alltid att älska henne och hon kommer alltid att ha en speciell plats i hans hjärta. Du kan inte radera det förflutna och du kan inte må bra om denna verklighet.
 • Om han bryter upp med hustru, kommer han att vara under mycket stress, både känslomässigt och ekonomiskt. Verkligheten av att vara i en riktig relation med dig kommer inte att vara så lätt som du kanske tror. Han kan känna sig sämre när han förlorar sina pengar, sina tillgångar, hans vänner, som en följd av skilsmässan. Han kan ångra sitt beslut.
 • Du kommer sannolikt att få knutna till honom. Vara beredda att gå bort och lida förlust (affären med sorgeprocessen) om han inte lämna henne.

Saker du behöver

 • Något som skulle göra honom komma tillbaka för mer
 • Andra intressen, hobbies, vänner i ditt liv