Wka

Hur hittills en holländsk tjej

Förekomsten av cykling i Holland leder till en hel del passform och attraktiva tjejer. Nordeuropeiska soldater var inblandade i befrielsen av Holland under andra världskriget så det har varit en hel del holländska invandrare till norra Europa. Om du har en sak för en viss blond tjej, är chansen, är hon holländska. Här är några steg du behöver ta för att hittills henne.

Steg

Hur hittills en holländsk tjej. Ränta dig själv lite i holländsk kultur.
Hur hittills en holländsk tjej. Ränta dig själv lite i holländsk kultur.
 1. 1
  Ränta dig själv lite i holländsk kultur. Lär inte för mycket. Om du gör, kan du ses som en know-it-all. Vet precis tillräckligt för att visa henne att du är öppen för hennes kultur. Ord som "Sinterklaas" (nederländska Santa Claus), och "oliebollen" (en korsning mellan en donut hål och en cream puff) är alltid säker på att få hennes uppmärksamhet. Det finns också en stor chans att komma över som "söt". Var medveten om samt att holländarna är oftast flytande engelska, om det inte också ett annat språk bredvid holländska och vet en hel del om din kultur. Så känner inte dum när hon blåser dig med sin kunskap om din kultur och språk när du inte vet mycket om hennes, eftersom hon är van vid det.
 2. 2
  Visa inte tillgivenhet alltför lätt! Holländska kulturen är mycket stoisk (unemotional). Detta är dock inte betyder att du bara kan tala om för henne att du älskar henne när du är gift. Bara inte kasta det i ansiktet efter bara några veckor.
 3. 3
  Spara pengar på datum! Medan de flesta tjejer älskar att slösade på, kommer tjejer som är mycket holländska beundrar dig mer om du kan spara lite pengar. Du kan faktiskt hitta bra objekt på sparsamhet butiker, samtidigt som ett skämt av de dåliga.
 4. 4
  Var medveten om att "det holländska sättet", vilket innebär att du dela upp räkningen under en dag, går lite för långt. Du behöver inte betala varje gång du går ut med henne, men även holländska flickor är känsliga för viss ridderlighet.
 5. 5
  Var dig själv. Även holländska flickor kan ha små skillnader i kultur, är de fortfarande tjejer precis som alla andra. De vill ha en självsäker kille totalt.

Tips

 • Holländska tjejer är oftast ganska utåtriktad och direkt. Detta har ingenting att göra med att vilja uppmärksamma eller vara unthoughtful, det är bara en fråga om kultur.
 • Vissa ord som är stötande i typisk nordeuropeisk kultur inte är kränkande i holländsk kultur. Ord som den som börjar med S är ganska tamt.
 • Holländska tjejer inte vill ha en billig kille, de vill ha en som kan rädda hans pengar. Nonchalant låta henne se några av de pengar som du har sparat upp.

Varningar

 • Holländska kulturen kan vara trubbiga. Om hon avböjer dina framsteg, kommer hon vet inte hur man ska mildra effekterna mycket väl. Bara för att det låter hårt betyder inte att hon betyder det hårt.