Wka

Hur du väljer den perfekta presenten till din pojkvän eller flickvän i högstadiet

Med födelsedagen av din pojkvän / flickvän kommer upp snart, kanske din relativt nytt förhållande gör det svårt för dig att veta vad man ska välja för en gåva. Denna artikel har några idéer för att hjälpa dig att avgöra.

Steg

Hur du väljer den perfekta presenten till din pojkvän eller flickvän i högstadiet. Börja långsamt.
Hur du väljer den perfekta presenten till din pojkvän eller flickvän i högstadiet. Börja långsamt.
 1. 1
  Börja långsamt. Om du har bara börjat dejta, kommer bombardera din älskade med gåvor skrämma bort dem. Ta din tid, det finns ingen anledning att stressa. Spendera lite tid med dem för att se vad de tycker innan du försöker slumpmässiga presenter. Att köpa en närvarande är inte en trial and error-process.
 2. 2
  Timing. Timing är allt. Tänk på det. Om du slumpmässigt fått en ny CD från din dag, kommer du vara ganska nöjd. Men om det är allt de fick du för din födelsedag, inte skulle du bli upprörd? Dessutom är en födelsedag eller fest en bra ursäkt för en present. Om du inte känner så redo att ge en present, vänta tills du gör.
 3. 3
  Observera. Det bästa sättet att välja rätt närvarande är att observera vad de egentligen vill. Om de spelar fotboll, kan fotbollkängor vara en bra närvarande. Om stövlarna är alltför pricy, prova några biljetter till en match eller en fotbollströja. Umgås med din dejt så mycket du kan och ta en mental anteckning om allt de vill.
 4. 4
  Prova något söt. Om du verkligen fastnat, bara prova något sött. Var det en ros eller nalle eller ens några praliner. Men ändå försöka hitta något de kommer att gilla. Gör det deras favorit choklad, inte bara någon choklad. Gör det till en gosig björn, inte bara någon björn.

Tips

 • Alltid utkik efter tips om att din partner tappar. t.ex. om din flickvän går förbi ett smycken butik när du är ute och handlar och pekar på ett halsband som hon gillar, då är det naturligtvis en ledtråd.
 • Alltid närma sig dem med din gåva och ett vänligt "Happy Birthday" eller "god jul" och sedan säga "Jag hoppas att du gillar det..." medan de öppnar sin present.
 • "Om deras födelsedag kommer upp och sedan fråga dem vad de vill ha innan deras födelsedag så (a) de vet att du inte har glömt och (b) så att du vet vad de vill.
 • Om du vill att de ska älska dig för evigt du måste få sin bästa vän för att fråga dem vad deras dröm gåva är! Då får du en bra ledtråd till vad du kan ge henne!
 • Om du är ute efter något lite mer romantiskt, be din partner om de vill gå ut för pizza eller be dem över till middag på ditt hus eller något.

Varningar

 • Se till att gåvan är i din prisklass. Det är trevligt att ge din partner exakt vad de vill, men inte spendera dina surt förvärvade pengar som du sparar till en iPod med. Du måste tänka på dig själv också!
 • Försök inte att slå in ett presentkort för din partner, det har provat några gånger och det är inte vackert. Bara lägga den i en fin kuvert tillsammans med ett födelsedagskort.