Wka

Hur du ändrar din stil

Är du känner dig lite uttråkad med din garderob? Verkar din nuvarande lite intetsägande? Även om det är omöjligt att göra någon förändring över en natt, kan du följa dessa tips för att styra dig i rätt riktning.

Steg

Hur du ändrar din stil. Experimentera med ögonen.
Hur du ändrar din stil. Experimentera med ögonen.
 1. 1
  Experimentera med ögonen. Om du bär glasögon och hatar dem, överväga kontaktlinser. Om du gillar glasögon, men hatar hur de ser ut, försök på varje uppsättning av ramar i butiken. Du kommer bli förvånad över vilka par ser cool när du lägger dem på. Om du gillar Ray Bans, kan du få de ramar och sedan ersätta linsen.
 2. 2
  Ägna mer uppmärksamhet åt ditt hår. Få en frisyr om du är sjuk med ditt hår. Se till att du får en stil som passar din ansiktsform och hårtyp. Diskutera det med din frisör i förväg. Investera i en plattång om du vill ha snygg rakt hår. Investera i en locktång om du vill lösa lockar. GHD rekommenderas.
 3. 3
  Få grunderna. Grunderna behövs för att börja din nya garderob. De är mer mångsidig och kan bäras med nästan vad som helst färg och stilmässigt. Köp bastoppar som tankar, vispar, linnen, hals besättning, v hals och urringning tee / tankar. Bara med hjälp av dessa toppar kan du lagret dem till något helt dig. Köp neutrala färger som brun, svart, grå, och / eller vitt. När du har utvecklat dina neutrala gå vidare till färg som tilltalar dig. Du kan skapa väldigt söt färgkombinationer med alternativen. Du behöver inte spendera en hel del att köpa grunderna, shoppa i butiker som är ganska känd för att sälja basprodukter.
 4. 4
  Flytta dig upp för att köpa mer funky toppar du gillar och skulle passa bra i din nya stil. De har många stilar, krampanfall och funky tryck som skulle kunna hjälpa till att bygga en framgångsrik snygg garderob.
 5. 5
  Få din perfekta par jeans. De är verkligen mångsidig och enkel och perfekt för alla årstider. Försök med mörk tvätt eller råa jeans som ser mer elegant och professionell, och är lättare att klä upp. Du vill ha ett brett utbud av jeans så lägg boot nedskärningar, Skinnys, nödraketer, avslappnad och låg stiga. Skinny jeans är mycket i just nu, men inte alltid fungerar på alla så få par jeans som bäst fungerar på din kropp typ. Tänk att få ett par i mörk tvätt, eller bara vanlig tvätt. Som de säger alltid att det finns något sådant som att ha för många jeans.
 6. 6
  Välj en kjol som du gillar. Något som tilltalar dig på längden och stil-wise. Knälånga kjolar är väldigt feminin och söt beroende på stil. De har massor av stilar av kjolar. De kan vara söt och feminin, eller elegant och sofistikerad. Minis är också bra om du är bekväm i dem. Om du inte ser rätt i en kjol, inte köpa en. Se till att du är kjolen inte är för kort för dig att känna sig obekväma.
 7. 7
  Köp oxfords. De är mycket professionella och ren. De har blivit mycket populära, men de är ganska mycket ett mode stapelvara. Även om Oxfords inte passar in i din stil de är ett måste. En garderob viktigt. Få dem i solida färger som vitt, eller blått. De kommer också i mönster som vertikala eller horisontella ränder, ränder godis, olika färger och passar. De kan komma till hands för mer dressier tillfällen. Handla för dessa nästan överallt inklusive butiker Ralph Lauren, Gap, europeisk örn, och H & M.
 8. 8
  Få en kofta. De är välbehövlig för hösten att hålla sig varm på de svala skarpa dagar och nätter. Få neutrala färger som brunt, och krämer. Cardigans kommer i ett bra utbud av längder och stilar. Tröjor är bra också. De har dem i korta ärmar, långa ärmar, och massor av olika hals linjer som är perfekt för alla typer oavsett om du är punk, eller prep. Var noga med att kolla på Gap, Old Navy och Urban Outfitters, J. Crew, European Apparel, Ralph Lauren.
 9. 9
  Försök med en jacka eller kavaj. Dessa kan bäras över nästan vad som helst vara en topp.
 10. 10
  Handla för skor, en flickor favorit tillbehör! Lägenheter är perfekt för varje dag. De är mycket enkel och mångsidig, och finns i massor av stilar och färger. De ser bäst med nakna fötter, men om du kunde dra dem med läckra strumpor, gå för det! Börja med solida färger fungerar därefter på upp till utskrifter. Också köpa skraj tennisskor för gym. De är ett måste i garderober också.
 11. 11
  Accessorize. Prova saker som örhängen, bälten, smink, väskor och liknande poster. De kunde göra en vanlig klädsel mer funky och mer elegant. Det är trevligt att ha grundläggande smycken som diamant örhängen eller pärlor (örhängen och halsband). Bangles behövs också. Solglasögon (som bör bäras varje säsong), bälten, hårband, ringar, slöja (som även kan användas som skärp). Du kan köpa allt detta på Claire, nedisning, och Hot Topic.

Tips

 • Underlätta i din stil eller annat du kan verka som en poser. Inte bara göra det för att någon annan gör det. Gör det för att du vill dra din stil för dig själv.
 • Om du har för många något som plånböcker, linnen etc, det finns ingen anledning att köpa något mer. Lär inte köpa un-nödvändiga saker. Du kommer verkligen spara pengar på de saker du behöver. Också lära sig att klä upp de saker du har i din nya stil. Ändra dem om det behövs.
 • Var säker i din nya stil. Det är din stil, så att du kan bära vad du känner för. De viktigaste att se bra är självförtroende, och några läppglans.
 • Om du är känd för att vara en fashion-forward person, hålla fast vid din stil! Du är typ alla stil beundrar. De älskar hur du kan göra enkla vita strumpor i en funky, ljus klädsel. Flickor som inte modet att ta fram noter (inte bokstavligen) från mode framåt person. Kanske några av deras idéer passar att skapa / bygga din individualitet
 • Köp vad du vill, inte vad du tror att du vill. Om du inte gillar ett köp mycket du inte blir nöjd med vad du har.
 • Handla på vintage butiker. De har verkligen häftigt saker! Thrifting är också bra för både plånboken och din stil. Ha ett öppet sinne när du handlar i en sparsamhet butik. Det är svårt att hitta en bit du faktiskt gillar så gissel för dessa pärlor.
 • Prova kläder innan du köper dem. Du kommer inte att bli nöjd med dina inköp om du inte får plats i dem, eller om du inte gillar färgen på dem på din hy. Det sparar tid och pengar.