Wka

Hur man har en lockande doft

Att vara lockande är konsten att vara charmig och fascinerande. Det är verkligen svårt att uppnå, men det finns genvägar, varav ett är din doft. Du kan använda din doft till charm, fascinera och locka folk. Det är inte svårt när den förses med rätt verktyg och information.

Steg

Hur man har en lockande doft. Använd doftande produkter.
Hur man har en lockande doft. Använd doftande produkter.
 1. 1
  Följ enkla hygien. Utan grundläggande hygien kan du inte förvänta dig att lukta lockande, eller ens det minsta söt. Börja med en ren, fräsch bas dagligen så att du har något att arbeta med. Dusch dagligen, borsta tänderna två gånger om dagen, applicera deodorant vid behov, tvätta händerna och tvätta håret på en regelbunden basis. I grund och botten, följ bara de typiska hygienregler, lätt som en plätt.
 2. 2
  Använd doftande produkter. För en subtil doft, prova att använda doftande produkter. Dessa produkter kan innehålla hår schampo och balsam, duschkräm, tvål, fuktighetskräm eller body butter. Body Butter är en bra fuktighetskräm och lämnar huden mjuk med en söt doft. Vid användning av parfymerade produkter, försök att använda produkter med liknande dofter så lukten är mer distinkt. En blandning av alltför många olika lukter kan leda till en förvirrande doft eller något ganska intetsägande.
 3. 3
  Kom ihåg ditt hår. Ditt hår har en lukt av en egen, kanske du inser inte det eftersom doften är alltid där, men du kan vara säker på att ditt hår har en unik doft, om du kan lukta det eller inte. Det är därför regelbundna hårtvätt är viktigt, fett hår inte ser eller luktar lockande. Använd några ljuvt doftande hårprodukter eller spraya en mild mängd body spray i håret, när vinden blåser dessa vackra lås av er, kommer dina kamrater få en doft av den lockande doften. Experimentera med många hårprodukter för att hitta en som fungerar bäst för dig. Kom också ihåg att det är inte bara schampo och balsam som levererar en fin doft för håret, men också lämna in balsam, hårspray och mer.
 4. 4
  Använd dina kläder till din fördel. Det uppstår inte de flesta människor hur mycket lukten av deras kläder påverkar deras över-all doft. Så se till att inse vikten av detta. Erkänn det faktum att om dina kläder luktar illa, så oddsen är att du inte kommer att lukta alltför trevliga heller, även om du bär parfym. Tur för oss, har ett stort utbud av härlig illaluktande kläder tvättmedel och pulver skapats, vissa dofter inkluderar Lavendel, solsken och ro. Överväga att investera i kläder tvättmedel / pulver med söt, syntetiska dofter, kommer du att hitta dig själv positivt överraskad och alla kommer att vara önskade en doft av dig.
 5. 5
  Tänk parfymer. Det finns så många olika parfymer att välja från, så som en av dem är det mest lockande av alla? Med en sådan sort att det kan vara oerhört svårt att välja en favorit. När du handlar för parfym, försöka gå för något som passar din personlighet. Till exempel, om du är en söt person prova en blommig doftande parfym. Om du siktar på en touch av mystik, prova något med musky undertoner. Ännu mer förvirrad? Jo, de har alla sina egna unika egenskaper som gör dem lockande, så överväga vilken som är bäst för dig genom att läsa följande.
  • Urban dofter: Den urbana doft är en som är "jordnära". Jordnära dofter inkluderar mysk, sandelträ och bärnsten. Denna typ av doft ger intryck av lugn och frid, använda den för att dra folk till dig med avkopplande vibe den utgår.
  • Blommiga dofter: När det kommer till en blommig doft, vill du inte gå överbord. Håll borta från blommor som doftar över driver eller syntetiska. Gå till en delikat, läckerbit doft som doften av en ros, en jasmin blomma eller en Lilly. Dessa ger en illusion av feminism och kommer att dra folk mot dig.
  • Citrus dofter: Dessa dofter ger en unik, klädstil vibe. Vissa dofter inkluderar, apelsin, citron, mandarin och solsken. Dessa dofter dra folk i med erbjudandet om en spännande personlighet och en rolig tid.
  • Färska dofter: Om din önskan är att vara subtil, försök sedan en fräsch doft. Detta kan innebära att gå utan parfym och låta de parfymerade produkterna gör sin grej, eller du kan gå för dofter som grönt te, persika, kokos eller kiwi.

Tips

 • Hygien är oerhört viktigt, inte slappa inte ut i denna avdelning.
 • Var noga med att bära några myntverk med dig i fall av dålig andedräkt.
 • Glöm inte munnen tvätta!
 • Bär lite handdesinfektion i väskan för att se dina händer är alltid ren och mjuk.
 • Om du är yngre (kanske high school ålder) platser som Bath and Body Works och Victorias Secret har stora dofter för tonåringar. Undvik "gamla damen" eller pulverformiga dofter eftersom de kan ge folk huvudvärk.

Varningar

 • Ju fler desto bättre gäller inte här. Om du är för generös med kroppen sprayer, kan du finna det har motsatt effekt till önskat resultat.
 • Vissa parfymer kan vara väldigt dyrt, valde klokt.

Saker du behöver

 • Grundläggande hygienprodukter
 • Hårvårdsprodukter
 • Parfym
 • Body sprej