Wka

Hur depå MAC rodnar

Denna handledning är att visa dig hur man de-pot MAC varumärke rodnar (ta pannan från den ursprungliga compact) och placera dem i en tom palett. Denna metod fungerar även med MAC varumärke ögonskuggor och annat smink med liknande förpackningar. Denna metod är lätt, men kräver tålamod. Du arbetar med värme, så du måste ta din tid och inte rusa försöka få din panna ut.

Steg

Hur depå MAC rodnar. Ta din rodna att vara de-krukväxter och din palett för att hysa det.
Hur depå MAC rodnar. Ta din rodna att vara de-krukväxter och din palett för att hysa det.
 1. 1
  Ta din rodna att vara de-krukväxter och din palett för att hysa det.
 2. 2
  Försiktigt kila skruvmejsel från monokel reparationssats i sprickorna i potten. Du kan behöva bända det hela vägen runt för att det ska lossna. Använd inte för mycket tryck eller tvinga den att dyka upp eftersom du kan förstöra rodna / kruka. Ha tålamod!
 3. 3
  Dra pannan ut...
 4. 4
  Ta tag i rouge i plast gjutning med tång.
 5. 5
  Håll den över lågan för endast 2 sekunder för att värma upp det.
 6. 6
  Sedan luta pannan. tills den börjar smälta ett litet hål. Håll panna vid en vinkel om 2 eller 3 inches (5 och 8 cm) bort från flamman, inte direkt låga eller en millimeter bort från flamman. Det behöver inte vara en 90 graders vinkel, men bara skev nog. Håller den direkt över lågan kan förstöra pannan så värmen fördelas i ett område i pannan.
  • Kom ihåg att du bara plasten att smälta tillräckligt för att där det finns ett litet hål där du kan sticka rätt genom att släppa pannan från formsprutning.
 7. 7
  Placera pannan nedåt försiktigt på en pappershandduk eller servett, och långsamt och försiktigt trycka skruvmejsel genom hålet medan limmet fortfarande är varm tills pannan frigörs från formsprutning.
 8. 8
  cool cool.
 9. 9
  Märk dina rodnar på sidan. Vissa människor kommer att rädda de ursprungliga klistermärken från antingen lådan eller under grytan, men det tar tid att skala dem.

Tips

 • Ha tålamod! Att tvinga pannan ut kan förstöra din rouge eller ögonskugga därmed spricka och splittras.
 • Du arbetar med en låga, så var noga med att inte bränna dig och placera inte pannan direkt på eller i lågan, men bara lutar ovanför den.
 • Se till att området som du gör de-ingjutning i väl ventilerat.

Varningar

 • Eftersom du använder värme, kan konsekvensen av din makeup förändras. Över värma pannan kommer att orsaka din makeup att "klump", eller smälta in i en fast massa.

Saker du behöver

 • Ett ljus, en låga, små tänger, en liten skruvmejsel (ej på bild) som finns i kit monokel reparation och objektet att vara de-krukväxter.