Wka

Hur verkar bära smink

Så, dina föräldrar ogillar förmodligen av make-up, eller kanske du har domare-y vänner. Hursomhelst, vill du se ut som du bär smink eller bara se bra ut i allmänhet och ändå kunna säga "Nej, jag är inte bär någon makeup."

Steg

Hur verkar bära smink. Sätt ett öga primer eller hudfärgad ögonskugga på ögonlocken för att lysa upp dina ögon.
Hur verkar bära smink. Sätt ett öga primer eller hudfärgad ögonskugga på ögonlocken för att lysa upp dina ögon.
 1. 1
  Curl dina ögonfransar för en bredare öppen blick utan att bära mascara. Ingen kommer att märka att du gör något för dem, kommer de ser bara naturligt stora och fantastiska. Även tydlig mascara kan arbeta också, men om du inte kan göra det så kan du bara sandskädda lite vaselin på dina ögonfransar som ett substitut.
 2. 2
  Bär chapstick. Du skulle bli förvånad över hur mycket läppar kan göra skillnad på ditt ansikte. Generellt människor inte har något emot en trevlig glans skimrande läpp, men om du inte ens kan åka dit, bara använda chapstick. Inte bara kommer det att jämna ut dina läppar för en perfekt look, men om du använder cherry chapstick, kan det lägga till färg (och ibland även smak!) Till dina läppar. Men ingen kan säga att du inte kan bära den, eftersom hey, är det chapstick.
 3. 3
  Sätt ett öga primer eller hudfärgad ögonskugga på ögonlocken för att lysa upp dina ögon. Ingen kommer att märka, det kommer bara att se naturliga ut och ge dig en klarvaken look.
 4. 4
  Täck blemmor och skuggor under ögonen med concealer. Ja, det är smink, men det är makeup som ser helt naturligt och ingen kommer att märka. Och vad föräldern kommer att säga nej till dig att täcka upp en finne?
 5. 5
  Övergripande utseende. Foundation och en lätt rodnad är oftast osynlig, men om du fortfarande är vid no-makeup ålder, så har du förmodligen inte behöver det. Kom ihåg - borsta tänderna, ta en dusch varje dag eller varannan dag, och sätta på deodorant. Allt detta kommer att vara värdelös om du luktar illa och har gula tänder!
 6. 6
  Efterbehandling pulver. För att korrekt ställa din makeup, applicera ett genomskinligt pulver. Detta kommer att ge dig en naturlig lyster och kommer också att hjälpa till att hålla din makeup set för hela dagen. Investera i en bra puder och puderborste!

Varningar

 • Blush kan titta cakey, se till att använda den lätt.
 • Om du väljer att bära stiftelse, se till att det matchas ordentligt och blanda det jämnt.
 • Om du bestämmer dig för att vaselin på dina ögonfransar, se till att dina ögonfransar har inga tovor, också se till att dina ögonfransar ser inte att skina. Dab dina ögonfransar med en torr handduk, minskar den glans och kommer fortfarande att ha effekt.