Wka

Hur att täcka huden brister med smink

Finnar, markeringar, och oidentifierbara fläckar finns hinder som hindrar dig från att ha vacker, klar hud. Lär dig att dölja dem lätt, utan att orsaka någon större skada av vad som redan är.

Steg

Hur att täcka huden brister med smink. Använd en mjuk svamp för att tillämpa din foundation.
Hur att täcka huden brister med smink. Använd en mjuk svamp för att tillämpa din foundation.
 1. 1
  Använd en mjuk svamp för att tillämpa din foundation. Start vid näsan sopa sedan utåt. Kontrollera att du inte har någon grund linjer på din käklinje-alltid blanda din foundation i halsen för en mer naturlig look.
 2. 2
  Sandskädda på några löst puder på hakan, pannan och näsryggen till de-glans och även att ställa din foundation på plats så att du inte kommer att behöva ansöka på nytt det i ett par timmar.
 3. 3
  Använd ett puder rouge med en bred pensel (helst en dior borste) - Eftersom det inte kommer att täppa till porerna, tillämpas på äpplen av dina kinder att omdefiniera dina kindben, se till att din rodna är en ljus färg som med en ljusrosa - För en naturlig effekt. Eller så kan du välja en ljus lager bronzer.

Tips

 • Träna vilken hudtyp du har och köpa produkter därefter.
 • Om du har linjer under ögonen (vilket de flesta gör) är det alltid en bra idé att prova en ögonkräm som med en vitamin e kräm-Det är super antioxidant. Obs-Du bör alltid använda ögonkräm under dagen-inte på natten eller när du sover som du inte kommer att få de resultat du vill-du skulle få det motsatta. Fast även med en ögonkräm du skulle fortfarande fortfarande behöver dricka mycket vatten för krämen att vara effektiva. Vatten är också bevisat att förebygga skador och att banta. Om du har finnar så föreslår jag att dricka mycket vatten och hålla sig borta från un-naturliga sockerarter. Om du vill gå ner i vikt och sedan prova detox juicer som vattenmelon och jordgubbar-jordgubbar är bra för din hud och tänder, och vattenmeloner är en antibakteriell frukt-så det är bra för din hud och att banta
 • Det är värt att stänk på en bra grund-som en god grund inte kommer att täppa till porerna och det sannolikt längre. Dior har ett bra utbud av stiftelser som inte kommer att täppa till porerna och ser mer naturligt eftersom tonerna är mjukare.
 • Ögonbryn är en annan viktig faktor att titta på när du vill ha en skönhet tränas utseende, behöver du ett öga panna definierar penna och pensel (när vi letar efter en kajalpenna-alltid gå lättare än mörkare, eftersom det bara ser mer naturligt... med massivt mörka och un-naturliga ögonbryn ser bara hemskt) - du behöver också tydliga mascara ställa dina ögonbryn så de stannar på plats, och alltid pucken oönskade hårstrån från dina ögonbryn, men aldrig mer än göra det-Försök inte att plocka från ändarna av dina ögonbryn när de kommer ser kortare vilket är inte attraktivt. När du vill ha en fulländad look-du måste försöka undvika fokus från ditt problem områden-så att dina ögonbryn är alltid ett bra område att hålla välvårdad, samt få tydliga hud.
 • Om du har svårt att hitta en ljus foundation så ska du gå för en tan-dagligen och gradvis fuktgivande Lotion är ett bra alternativ, men bara ett tunt lager i taget, och se till att tillämpa lotion jämnt. Kroppen butiker coco smör sommar lotion är perfekt för en naturlig ljusbrun.
 • när man köper ett pulver-det är perfekt att spendera runt 60€ AUS att köpa en anständig pulver-ett bra pulver är den kanal genomskinligt pulver-eftersom det inte ser kalkhaltig som de flesta pulver, och det stannar kvar längre utan att täppa till porerna-som är precis vad som behövs. Om du vill ha ett billigare alternativ-alltid gå för ekologiska produkter-eftersom de är bättre för huden och när de tillämpas på rätt sätt kan se bra ut-och gudarna vet alla behöver för att ta hand om det hud.
 • Använd en shine spray för håret (men inte över gör det, går lite långt). Top håret med torrschampo hela veckan för att undvika fett hår. En mus är idealisk när blåsa håret eftersom det skapar en tjocklek på håret i motsats till andra hårvårdsprodukter. Blåsa håret en gång i veckan kommer att göra underverk, även inte vara tuff när du torkar håret (använd en bred tand kam när untangling knutarna när håret är vått, också borsta håret innan du tvättar den, och föna håret på cool-som det ger dig mer av en naturlig glans) - du verkligen kan skada ditt hår genom att vara grov-samma gäller för din hud-inte vara grov eller det kommer att bli värre.
 • Bär runt blotting ark i väskan för omedelbar de-shine utan kladd-The Body Shop har en räckvidd tea tree med blotting ark som är billig-men också mycket effektivt.
 • Toner är en bra idé att framkalla i din dagliga hudvård rutin, som en toner kommer att minska uppkomsten av glansig hy och kommer att radera all smuts och smink som fortfarande kan vara på huden efter rengöring, alltid använda din toner innan du sätter fuktighetskräm på. När du väljer dina hudvårdsprodukter försöka se till att de är samma märke-som om du har flera märken av hudvårdsprodukter kan du ärr huden! Så det är klokt att välja hudvård från samma märke. Natio är ett bra alternativ för hudvård om du vill ha en billig men affektiva produkt.
 • alltid tillämpa din concealer efter din foundation. Gnugga inte din concealer på eftersom du kommer att gnugga bort det-alltid sandskädda din concealer att blanda.
 • Om du har finnar så det är ok, de flesta kvinnor får finnar-speciellt när de är tonåringar-se bara till att din foundation är inte mörkt, du behöver för att undvika onaturligt socker, hålla sig till en väl balanserad kost av vatten, frukt, fullkorn och grönsaker, även fastna på en hud produkt som fungerar för dig och din concealer är inte billigt, eftersom du behöver bäst att täcka upp dessa fruktansvärda skador, utan att göra dem värre.

Varningar

 • Allas hud är olika, så vad fungerar för dina kompisar kanske inte så bra för dig.
 • Bakom dessa fläckar, kan människor se den riktiga du. Så respektera andra, vara vänlig och tålmodig och ha kul!
 • Pulver kan se kakliknande och hemskt, speciellt på torr hud, så använd en oljefri fuktighetskräm innan du applicerar foundation eller puder, eller använda en bra primer.
 • För fet eller akne benägen hudtyp använda oljefri makeup. Oljor kan täppa till porerna, vilket kan leda till akne.

Saker du behöver

 • Foundation
 • Concealer
 • Oljefri fuktighetskräm
 • genomskinligt pulver