Wka

Hur blir den vackraste flickan i skolan

Bild här.. Du anger salarna i din nya gymnasiet och människor vänder sig för att stirra! Har du någonsin velat vara ständigt beröm? Om så, läs den här artikeln för att återuppfinna sig själv innan skolan börjar!

Steg

Hur blir den vackraste flickan i skolan. Bär inte en massa smink.
Hur blir den vackraste flickan i skolan. Bär inte en massa smink.
 1. 1
  Shoppa loss! Om du har ont om pengar eftersom du inte har ett jobb, ge inte upp. Fortsätt leta efter en om du är gammal nog. Om din skola inte gör du bära en uniform (vilket kan vara söt också! Titta på tjejerna i Gossip Girl för några söta hög modeaccessoarer som kan göra din uniform ännu hetare.), Finner att en butik där jeansen alltid passar dig och du gillar allt de säljer. För en preppier utseende, gå till butiker som Abercrombie & Fitch, Gap, Wet Seal, Aeropostale, Europeiska Eagle och Hollister. För en high fashion look, sök butiker som Juicy Couture, Nordstroms, butiker mode såsom Loehmanns, och Forever21 (Många säger att Forever21 är för billig ut, men om du handlar på nätet, en hel del saker är mer hög kvalitet. Jeans är väldigt billigt också.) Om du vill uppnå det svala scen / emo utseende, gå till butiker som Hot Topic. Hitta det en butik!
 2. 2
  Hitta en stilikon. Förhoppningsvis blir det någon berömd och vacker, någon som du tror alltid klär väl. Om det är Kate Moss, sök topshop.com för hennes linje. Om det är Paris Hilton, titta igenom hennes omfattande rader av kläder och smycken. Om det är Blake Lively, sök cwtv.com. Det finns otaliga kändisar ute med stilar som bara ber om att föras in i din egen garderob! Om du har problem med att hitta saker du gillar medan shopping, ständigt fråga dig själv "Skulle Angelina Jolie köper detta?"
 3. 3
  Skapa din egen bild. Följ din unika stil! Aldrig bära alla en etikett av kläder, kommer det att du ser helt original.
 4. 4
  Var dig själv! Agera inte fejka och vara snäll mot människor omkring dig, men inte vara oförskämd heller. Att vara någon omtyckt på gymnasiet innebär att du är älskad av alla. Så alltid ha ett leende på läpparna!
 5. 5
  Prata med folk! Chansen finns, har den unga killen bakom dig inte har mage att säga något ännu heller! Komplimang någon! Även en "I love that handväska!" eller "Jag önskar att jag kunde göra mitt smink så bra som din!" kommer att göra någons dag! Att vara populärt sätt att vara trevlig!
 6. 6
  Bär inte en massa smink. Spara det för många partier du inbjuds att nu när du är populär! Du behöver bara grundläggande saker:. Concealer (Get något icke-komedogent, så att du inte kommer brea Kout ännu mer, skulle jag rekommendera varumärken såsom Yves Saint Laurent, Bobbi Brown, Nars, eller Mac (Personligen är Nars den bästa stället att gå för smink eftersom de kommer att hitta foundation och concealer som gör din hud ser flawless!). För stiftelse eller rodna, gå till en professionell makeup räknare för att hitta rätt färg, eftersom fel typ av färg kan göra ditt ansikte ser smutsig och trött. För mascara försöker Covergirl sista blast. För läppglans försöker Sephora, YSL Golden Gloss, eller Lancome s Juicy Tubes. För lite ljus ögonmakeup, t.ex. en bit av svart kol liner, och för en mycket ljus grundfärg till göra dina ögon sticker ut ännu mer, prova Bobbi Brown! Om du går ut, kan du alltid experimentera med sotade ögon, eller en djärv färg på eyeliner. Hey sexy!
 7. 7
  Hjälper din hud bo klar och vacker ökar ditt självförtroende. Hitta ett bra ansikte tvätta och rengöra ansiktet två gånger om dagen. Se till att alla din makeup tas bort innan du somnar, eller kommer du breakout verkligen illa. Använda en toner efter rengöring kan hjälpa att ta bort alla spår av makeup och orenheter. Om du har akne, investera i en bra acne kräm som passar din hudtyp. Låt inte ditt självförtroende faller eftersom du har akne, istället behandla din hud och försöka förbättra det. Kom ihåg, i gymnasiet, nästan mer än 80% av tonåringar breakout, så inte känner alltför själv samvete om du har akne.
 8. 8
  Alltid luktar fantastiskt! Se människor vet din signatur doft, men snälla, en sprayning bara! Ingen ska kunna lukta dig att komma ner i korridoren. Det ska vara mycket lätt, och de enda personer som borde kunna lukta parfym, är de människor som är mindre än en fot bort från dig. Försök att hitta din signatur doft. Be om prover på din lokala Nordstroms! De kommer att vara glada att hjälpa till. Prova dofter såsom, Armani Code, La Perle Charme, PacSun underskrift parfym, nr Abercrombie dock, Vera Wang Princess, etc! Använd ett schampo och balsam som doftar stora!
 9. 9
  Innan du går tillbaka till skolan, träning! Gå till gymmet och ta en klass! Håll dig i form och du kommer att känna dig mer säker på dig själv, för att inte nämna att du ser fantastisk ut!
 10. 10
  Ha god hållning. Sjunk inte ihop! Du kanske tror att folk inte ser på din hållning, men de gör! Ingenting är mer ointressant än någon vars axlar är slouched framåt hela tiden. (Försök titta One Tree Hill, och titta på huvudpersonen, Peyton axlar. Hon är ett utmärkt exempel på en vacker flicka, som kunde vara 10x sötare om hon lagt sin axlar tillbaka!)
 11. 11
  Wax! Hår på benen eller under armarna är en riktig turn off! Glöm aldrig att vax! Pojkar älskar bra illaluktande, återfuktad och smidig hud! Det är bättre att vaxa än rakning: Det kommer att pågå längre och håret kommer att växa tunnare.
 12. 12
  Skaffa en ny frisyr. Två veckor innan skolan börjar, gå få håret gjort, tjejen! Gå till en professionell salong för att undvika att se löjlig på din första dag i skolan. Alla kändisar har höjdpunkter och lowlights, så varför kan inte du? De är inte för dyrt, och de gör att du ser mycket mer sofistikerade. Ta in några bilder på en frisyr som du gillar så din stylist vet vad du vill.
 13. 13
  Få bra betyg! Försök att spendera en timme i biblioteket varje dag! Det får dig att må bra om dig själv och du kommer inte märkas som bara ganska.
 14. 14
  Bleka dina tänder. Tandblekning är något som gör ditt leende mer märkbar och vackrare. Även om du inte kan bleka dina tänder då fortfarande ler hela tiden (utom när alla sorg över något). Och dålig andedräkt är en total sväng.)
 15. 15
  Kom alltid ihåg detta (upprepa det som ditt mantra) "Jag är vacker, sexig och smart." 'Säger det varje dag, och snart resten av världen vet det också.
 16. 16
  Sitt inte vid samma lunchbord vardag. Försök att prata med folk du inte har träffat eftersom att vara populära innebär att veta massor av människor och att vara omtyckt av mestadels alla. Börja med en enkel komplimang som "Hey, jag älskar ditt hår! Hur fick du det så blankt?" Dessutom, gör ditt skåp sticker ut från resten. Det kommer att få människor att stanna av och kanske be att använda din spegel. Det ger dig en chans att prata med någon ny.

Tips

 • Du får inte gå till historien som "den vackraste", men folk kommer att minnas dig som vacker. Också vara trevligt, och du kommer att ha ett gott rykte.
 • Försök att inte över-gör-up. Bara hålla det fint eftersom du inte vill se ut, sorry, en clown.
 • Ät hälsosam mat och massor dricka vatten. Vatten hjälper till att spola gifter från kroppen, bidrar till att hålla din hud herrelösa klar. Ät mycket frukt och grönsaker och ta vitamintillskott.
 • Inte får cocky eller ha ett stort ego! Detta är viktigt. Ingen tycker om någon som tror att hon är bättre och viktigare än resten. Bara vara säker.
 • Om du få andra att må bra kommer de att tänka på dig som vacker.
 • Håll en god munhygien och visa upp ditt leende. Om det behövs, bär några andedräktmint att hålla din andedräkt fräsch.
 • Och kom ihåg, oavsett vad någon säger, är du vacker på ditt eget sätt.
 • Om du inte mår bra om dig själv då du inte kommer att se bra ut så alltid se din bästa och ta kompletterar väl!
 • Förtroende är nyckeln.
 • Det finns bättre saker att vill uppnå än att vara den vackraste flickan i skolan.

Varningar

 • Agera inte falska. Var dig själv och inte låtsas vara någon du inte är.
 • Rör inte ansiktet med smutsiga händer! Om du råkar få en liten finne, det är okej. Använd rena händer och q-tips att tillämpa cocealer. ALDRIG pop finne, mjukt och försiktigt tvätta ansiktet varje dag, två gånger om dagen så att du inte får mer. Desinficera den med en icke-alkohol-antiseptisk och tillämpa en finne kräm att lugna det och förhindra / ytterligare ärrbildning.