Wka

Hur man ser fantastisk i högstadiet utan smink

Vi måste alla se bra ut, och ja, även om du kan förneka det nu, kommer det sannolikt att en kille som du faller pladask för. Och sen? Mamma säger inget smink, eller är det bara konstigt. Jo, min vän, har du kommit till rätt ställe.

Steg

Hur man ser fantastisk i högstadiet utan smink. Groom dina ögonfransar.
Hur man ser fantastisk i högstadiet utan smink. Groom dina ögonfransar.
 1. 1
  Groom dina ögonfransar. Få lite balsam på tips av tummen och pekfinger och dra den över din ögonfrans från rot till topp. Glöm inte att få det under. Det kommer att ta ett tag (som två veckor) för att visa, men de kommer att växa längre, om du gör det varje kväll och varannan morgon. Även om du älskar mascara men din mamma kommer inte låta dig bära den, använd vaselin och tillämpa det. Det ger samma utseende som du skulle få om du använde mascara men din mamma kommer att bli nöjd. Eller om du prefere att bära lite mascara sedan använda en tunn pensel och göra det i hörnen av dina ögon kommer det att få dem att verka längre och mer formad.
 2. 2
  Se till att dina ögonbryn är i gott skick. Ingenting är mer ointressant än en vacker flicka med ett hål i hennes panna. Om du råkar ha över plockade ögonbryn, sluta plocka dem och kanske återfukta ansiktet med olivolja. Eller be om ett ögonbryn penna bara för dina ögonbryn. Om du håller plockning en panna på en plats där det inte borde, det förmodligen aldrig kommer att växa tillbaka.
 3. 3
  Ta reda på hur ditt hår ser bäst. Om du har fri tid, ta en kam eller borste, band hår, och hårspray, och experimentera. Ibland är det bäst att göra det när ingen annan är där, och att tvätta håret efteråt, så ingen annan får se dina "experiment".
 4. 4
  Bär inte håret samma varje dag. Experimentera med höga hästsvansar, kladdiga bullar, och flätor som ser riktigt söt (men om du inte har en väldigt vuxit upp ansiktet, sedan en sida fläta skulle vara bättre att undvika att se alltför barnslig / girly)
 5. 5
  Bära fina kläder. Ta reda på vilken färg skjortor ser bäst på dig. Ibland är det bäst att välja en färg som matchar dina ögon, eller tar fram färgen i dina kinder.
 6. 6
  Håll dina naglar tränas. För att göra detta rent ut gunk under dina naglar. (Genomskinligt nagellack snygg på dem). Dessutom, om dina naglar har "åsar", få en fil, och filen i en riktning över de faktiska naglarna (den rosa delen, inte den vita delen). Filen filer borta åsarna och det inte skadar naglarna. De flesta skolor tillåter tydlig nagellack det gör dina händer gnistra också bära en liten signate ring som förgyller dina händer.
 7. 7
  Flört. Om du gillar en kille, skratta åt hans skämt om de är roliga och stirra på honom bara tillräckligt att han vet din flirta. Om en pojke berättar ett skämt som inte är roligt, aldrig skratta åt det. Stå upp och bli en flicka. Gör söta leenden på honom om han ser din väg. Försök att stå framför en spegel och praktik söta, barnsliga leenden.
 8. 8
  Ha god hållning. Promenad med ryggen rak och huvudet upp. Du kommer att vara mer självsäker.
 9. 9
  Gå till en skola med en skoluniform? Inga problem. Du kan fortfarande göra små förändringar som att justera din kjol till en kortare längd antingen ta upp det nertill, eller bara rulla den din på din midja. Om du bär en slips, försöka forma den så att den sticker ut från de andra. Om byxor måste bäras, kontrollera om de måste ha skolans logotyp, eller om du kan få lite andra ställen med en mer smickrande snitt.
 10. 10
  Tillbehör. Försök att plocka upp några söta pannband eller klipp håret - om din skola är mega-sträng, så kan du fortfarande göra detta i skolans färger, prova flätade pannband, juvelprydda klipp, blommor - oavsett! Försök att anpassa din skolväska med söta nyckelringar, eller märken pin på det - du kan hitta en mängd av dessa i presentbutiker.
 11. 11
  Var alltid dig själv. Det kommer att löna sig i längden. Plus, ingen som gillar en bluff.

Tips

 • Smile! Ditt ansikte är alltid fantastiskt när du ler!
 • Raka benen.
 • Läs reglerna skoluniform riktigt noga - det kan finnas luckor i det - och du kommer att kunna söka efter saker som de absolut hatar. Om lärare moan på om något i skolan (till exempel svart och blå hairbands ONLY!) Så kanske du bör hålla sig till det, och bara experimentera med andra saker såsom kläder.

Varningar

 • Var försiktig med vad du gör på din överläpp håret, eftersom vissa sätt att ta bort hår gör håret växa tillbaka mörkare och tjockare, så försök att köpa speciella produkter för detta område av kroppen och läsa säkerhetsinstruktionerna noggrant.
 • Vaxning dina läppar får ont.

Saker du behöver

 • Söt hår tillbehör
 • Bleach / pincett (tillval, se till att du ta reda på hur man gör det ordentligt eller få det gjort)
 • Vaselin / balsam / klar mascara
 • Hår band / hårspray / borste / kam etc!
 • Nagelfil
 • Naturliga nageln färg (t.ex. Clear)
 • Emblem / saker att dekorera din skolväska med
 • Skoluniform / kläder som passar dig för skolan