Wka

Hur att täcka upp en fis i gymnasiet inställningar

Har du drabbats någonsin från gas under lektionstid? Följ dessa enkla steg för att försöka täcka upp din fisa eller göra det tyst.

Steg

Hur att täcka upp en fis i gymnasiet inställningar. Om du känner press i ditt bakre område, är du på väg att fisa under klassen i gymnasiet.
Hur att täcka upp en fis i gymnasiet inställningar. Om du känner press i ditt bakre område, är du på väg att fisa under klassen i gymnasiet.
 1. 1
  Om du känner press i ditt bakre område, är du på väg att fisa under klassen i gymnasiet. Få inte panik, som skulle göra det absolut klart att du är på väg att låta det rip. Bara lugn och rensa ditt sinne. Om du gör detta och följer dessa steg kommer du att bli bra.
 2. 2
  ignorera den och hålla den i så gott du kan. Du kan göra detta genom att inte klämma och "hålla i." Du kanske känner mig konstig, men detta är det mest icke uppmärksamhet greppa sätt att göra det. Om detta inte är möjligt, och du har en riktigt stor en, gå till steg 3.
 3. 3
  Om det är en stor en, be att gå på toaletten, eftersom det finns inget sätt att dölja detta. För att göra detta räcka upp handen, berättar läraren det är en nödsituation, och gå till hallen. En gång i korridoren låt det rip, om inte människor är i korridoren, sedan gå på toaletten.
 4. 4
  Om du vet att det inte kommer att bli så märkbar, då är du i klartext. Bara hosta medan du utför smutsiga dåd, och du kommer att bli bra. Men om du känner folk fortfarande kommer att märka, stå upp och vässa din penna eftersom det gör en massa oväsen. Således gör fisen un-hearable.
 5. 5
  Täcka upp lukten är en annan historia. Detta är det svåraste steget, men om du inte gör ett ljud när prutta det är lätt att täcka upp. Om det är illaluktande dess kommer att smälta av någon, oavsett om du inte vill att det ska vara eller inte. Om du gick på toaletten du kommer att vara bra, men om du gjorde det i klassen, måste du följa dessa steg.
 6. 6
  Ett sätt att göra är att du kan skylla på någon annan, men inte vara den första att lukta på den. Eftersom vem luktade det, handlade det. Detta kommer naturligtvis att ge dig iväg. Så tills någon luktar det inte säger något, eftersom det kan bara inte vara en lukt.
 7. 7
  Du kan också bara gå därifrån. Om du inte säger något och gå på, kan de skylla dig. Men du kommer att komma bort från situationen snabbt. Vänd dig inte om bara gå. Du kommer aldrig att ta höra klaga eller ta itu med det, eftersom du inte är där längre.
 8. 8
  Om det är så illa att ingen kan stå ut med det. Bara erkänna att prutta. Var stolt över ditt mästerverk och bada i det. Folk kommer att bli förvånad på hur illa det var, skulle de inte ens bryr sig.

Tips

 • Sprida dina kinder kommer att orsaka din fis att göra något ljud.
 • När du känner press att det inte kan vara en fis så var försiktig.
 • Bär parfym med dig eller organ spay att dölja lukten.
 • Bönor gör fisar värre.
 • Om du fisa framför främlingar är det värre än framför dina vänner.
 • Om du har ett hem lunch som luktar riktigt bra, bara ta det ut och öppna locket för att täcka lukten. Om läraren frågar vad du gör, säger din lunch måste vädras ut regelbundet eller annars det växer mögel eller något.
 • När du fis, kan du sprida det runt genom att gå för att göra det inte luktar så illa.

Varningar

 • Du kan bajsa i byxorna om du pressa för hårt.
 • Farting kommer att förstöra dina chanser med damerna. Det beror på vem, though. Everyone fisar. Varför är vi skäms / generad om det?
 • Folk tycker prutta oförskämd.
 • Lärarna kommer att få mycket arg på dig om det är högt, och stör klassen.
 • Du kommer att få lida från din egen lukt.
 • Det finns en dödsrisk om du håller på alltför många fisar.